HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Univerzum

2015.05.10. 10:27 :: Tobber

Jó, vigyázok, mit kívánok:

Kiegyensúlyozottságot.

 

komment

Hullámzás

2015.05.07. 17:32 :: Tobber

Nagyon élvezném, ha kiegyensúlyozatlanabb lenne az életem, de ekkora hullámokkal sem rossz!

Csütörtökre összezártak a hullámok a fejem fölött, szombat-vasárnap alig bírtam kikelni az ágyból délutánra, enerválttá, életunttá váltam, kint van az allergiám, fáj mindenem, elegem volt.

Anyák napja, nagyizás már jobb, tánc aznap és tegnap szintén. Fodrász szoszo, mert annyit akartam, hogy nagyon hosszú, dús végű és világosabb legyen a hajam, utóbbi kb. még soha senkinek nem sikerült. A fél vagyonomat nála hagytam. Az eredmény: kb. 15 cm-rel rövidebb, megritkított végű (ááá!) és csodaszép árnyalatú sötét(!) haj.

Csudajól néz ki, csak abszolút nem ilyet akartam. Most hezitálok, hogy adjak-e még egy esélyt neki, hátha, vagy kupon, vagy szépen meggyőzzem Bét, hogy essünk neki magunk. :D

Kedden bandával kiültünk a napra megnézni egy rendezvényt, sok rég nem látott ismerőssel futottunk össze, órákig beszélgettünk utána is.

Most nincs bent a főnököm, így a mai napom eddig lassú beéréssel, metrón lefoglalt színházjegyekkel, hipszter-fancy finom ebéddel, trendi kézműves fagyival, napon sétálással telt, lesz még Unicum és a színház persze.

Ez királyság!

Jövő héten lesz tíz éves a blogom, elkezdtem végiggondolni, mi változott, mik voltam a vágyaim akkor, miket valósítottam meg és miben világosodtam meg, hogy ez az én utam.

Akit nem érdekel, majd lapozhat.

komment

A nap

2015.05.04. 22:25 :: Tobber

A nap, amikor Béká elbizonytalanodott, hogy vesz egy tévét és előfizet a közmédiára.

(Nem.)

 

komment

süti beállítások módosítása