HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

BÚÉK

2015.01.07. 21:13 :: Tobber

Mivel senki nem olvas, ezért nem írtam hetek óta.

Mivel elhatároztam, hogy minimális szabadidőmben főzök, barátokkal játszom-sütök-mozgok, olvasok és logikai játékokkal gizdulok buzulok (offline vagyis inkább offcomputer), így a gépemet a tévémre kötöttem, hogy szórakoztató és nagyon könnyű sorozatok fussanak a háttérben. Nem is írtam senkinek azóta, bocs. Cégnél meg év végi őrület volt, minden héten plusz egy feladatkör ránkruházása, ez idén már folytatódott is, ezért bentről úgyszintén nem írok.

Ha csetet kapsz, vagy fb like-ot, esélyes, hogy a mosdóból, vagy miközben leugrom csokiért. Bocs.

Úgyegyébként majd írok évértékelőt, kiteszem a tavalyit is kontrasztnak, kívánom, hogy ennél csak jobb éveim jöjjenek. Majd írok a karácsonyról, ahol kimaxoltuk a cukiságot és jófej rokonokat, meg a másik végletet néha.

A közösségi oldali profil szerint minden szuper velem, ami nem, azt nyilván nem teszem ki oda.

Azt mesélem el itt. A kettővel együtt teljes a kép.

Következő két hétben ráhasalok a dokikra, vizsgálatokra, két panaszom van (a nyilvánvaló tavaly műtött két ponton túl persze), még januárban tudni akarom, mik azok és mit tehetek. Addig tolom a mandarint és a salátákat kb. minden ételhez. Magam is csodálkozom. A mozgásgátló tényezőket lassan kiiktatom, heti 3*1-2,5 órára fel akarom tornázni (hehe) magamat megint.

Csak az a kurva, 2-3 éve mindennapi fájdalom ne lenne már sehol!!

De most sincs kedvem írni, csak Béká kényszerített rá, hogy levegyem a laptopot a kábelekről egy időre. :D

komment

süti beállítások módosítása