HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Morzsák

2014.12.08. 17:04 :: Tobber

Ja, végül három felajánlásból a szüleimet választottam, még egy hideg éjt nem bírtam volna, meglepően kedvesek voltak, vagy én tompa a láztól. Azóta megszerelték a kéményt.

Pénteken inkább elkezdtem kivenni az idén még több, mint két hétnyi szabimból, nem sok rémlik belőle.

Aztán volt egy nap tisztaság a kecóban, amíg sütős bulival össze nem morzsáztuk az egészet. A sütihez csak fűszert felejtettem el venni, meg nem kalkuláltam azzal, hogy 1,2 kg lisztből kezdünk neki, ennyihez nem volt elég vajam sem. Délelőtt kaptam észbe.

Remek hetem folytatódott, a felső polcról a homlokomra borítottam élével egy konzervet, alig púpos a fejem.

A három komponensű festékből csak kettőt kevertem be, oszt csodálkoztam, hogy nem fogta be.

A reggeli szerencsétlenkedésemnek is meglett az eredménye, kezemben a mobil Bé csetjével, hová kérjem a BKV számlát, másik kezemben retikül, sapka, zacskó gyümölcs, pénztárca, irat, aminek a számát rá kell iratni, majd megkaptam a számlát, amit gyorsan eltettem a tárcába, bebénáztam a cipzárt fél kézzel, eltettem, bérletszelvényt behelyeztem, eltettem, iratot eltettem, bankkártyacetlit zsebrevágtam, közben a pénztárosnő stírölte a mandarinjaimat, végül kinyögte, hogy hol vettem és de szép és megszántam és otthagyta a kígyózó sort és kijött az ajtóhoz és adtam neki kettőt belőle és még az ablakból átkiabált, hogy köszöni és boldog karácsonyt.

Csak a bankkártyámat hagytam ott. Visszabattyogtam ebédidőben, a váltás már mosolyogva várt, hogy csak nem én vagyok a kedves narancsos lány? Nem narancs és nem lány, a többi stimmel.

Viszont az utalásom mégis átment, egy rászoruló anyukát támogatok, amennyit csak tudok utalni neki. Aki akar jótékonykodni, írjon nekem, van pár rászoruló, családon belüli erőszakból szabaduló anyuka, rájukfér. Kollegina hoz be ruhákat is még karácsony előtt nekik.

Mindenki engem talál meg feladattal, ex-Kisfőnököm asszisztense nekem(!) küld át egy anyagot, amit az én vidéki kollégáimtól kapott, hogy nyomtassam ki neki. Hogy miiii? Egy igazgató, hogy intézzek el neki valamit SOS, ami nem dolgom és nem tudom a részleteket, de most kéne, mert itt várják bent. És persze kell hozzá IT, TEHÁT nem tudták elintézni. Ma is írtam anyázósat, azóta hivogat a help desk indiai angolsággal, hogy mikor és hogyan és lövésem sincs, nem én csináltam, csak szembejött a kérés a folyosón. Ezt tíz perc után eluntam és átpasszoltam a felelősnek, intézze már ő. És az angolok fotókat kérnek be az utazókról tőlem (honnét??), hogy megismerjék őket. Reptéri tábla már nem divat? És intézzem el távoli rokonom büntetéseltörlését a cégemnél, nem tudom.

Taknyos vagyok, hőemelkedéssel dolgozom, állandó bélgörcseim vannak és kb. hat hónapos terhesre vagyok felfújódva, a fogorvoshoz nem tudtam így elmenni és maradt a gyógytömés és irtóra fáj az állkapcsom, nem tudom, miért.

Kicsi a világ rovatunkban keresztfiam az összcéges Mikulásbulinkon összefutott egy ovistársával tegnap.

Bent dekoráltuk az irodát, zene, hangulat, csak épp ajándékötlet nuku. Holnap-holnapután szabin leszek, de sajnos ezzel nincs időm foglalkozni. :(

Iszonyat fáradt vagyok, fáj mindenem, fáj mindenhogy, nem tudok mozogni járni, ettől a lelkem is fáj, legszívesebben feküdnék egész nap, de attól a hátam szakad le.

Bár találtam egy táncostársat tegnap egy hazafuvar közben elejtett témának hála, de nem bírok mozogni most.

És nem tudom, mit válaszoljak Ba haverjának a lelkendező emailjére, hogy megtalálta az igazit és el is vette pár hónap után („tesztelgettem és kiállta a próbát”, miii??), amikor az előző feleségétől tudom, hogy őt rendszeresen verte, ha rosszkor zörgött a mosogatnivalóval például. Most tényleg, gratuláljak? Írjam meg, hogy próbálja tisztelni?

És geci napjaim vannak és belenéztem a Modern családba és pont hangulatában beletrafált, így elkezdtem előről, ilyen vendégszereplők mellett, mint Edward Norton, Matt Damon melegként, Matt Dillon, Ryan Reynolds (akit még semmiben nem láttam), Matthew Broderick melegként, Minnie Driver, Kobe Bryant, Benjamin Bratt, Natha Lane, Kaley Cuoco, Shelley Long, nem lehet melléfogni nagyon.

Igen, jól látjátok. Az élet folyik, de szar passzban vagyok. Még erőlködöm.

komment

süti beállítások módosítása