HTML

Nem

2013.12.21. 20:48 :: Tobber

Biztos senki nem gondolná rólam, aki egész életemben valamivel bogarászni látott: nem sok kreatívkodást utálok jobban, mint az ajándékcsomagolást.

De szerencsére még semmivel nem vagyok készen.

komment

Lista (heh)

2013.12.20. 20:52 :: Tobber

Kollegina csak a héten: hétfőn nem szólt, hogy nem jön reggel, orvosnál kezdett, fél tizenkettőre esett be. Nem vett ki szabit, táppénzt, nem tudták a főnökök, mert vidéken voltak. Szerdán elkéredzkedtem egy órával előbb, hogy elérjem az utolsó gyógytornát, mert fáj a lábam. De közben délben Kollegina elment, hogy a férj elviszi a kontrollra a gyereket, ő is ott kell legyen, nem elég apa, ezt figyeld: nem biztos, hogy visszaér még aznap!
Szóval nem mentem tornára, becipeltem, hazacipeltem a tornacuccot. Mivel jövőre csak öt nap vihető át, ezért el kellett kezdeni legalább papíron kivennem a jócskán megmaradt szabikat, mondtam is neki. Emlékeztettem rá szerdán, hogy akkor csütörtökön szabin leszek, ezer intéznivaló, ugye emlékszik.

Na itt hápogott. Hogy a gyereknek aznap délután van iskolai karácsony... Innen nem érdekelt, ugye nem gondolja, hogy állandóan lóg, rég kivette a szabijait, nekem meg azért nem adják ki, mert sok éve hozzá alkalmazkodom?

Azért nem bukik ki a probléma sok-sok éve, hogy ha ketten hiányzunk, nincs helyettesünk, mert én minden ilyen szituban tartom a frontot, az ő kedvéért lemondva a szabiról. Hát akkor egyikünk sem lesz pár órát. Kibírták.

Szóval lista 1. hely:

♥ EGY nap szabira mentem. Juhé! Aludtam, papírokat intéztem, szépültem.

♥ A héten volt a haveri közös vacsora. Végigröhögtük. Ízléses fényképek készültek.

♥ Megható, hogy csillagszórót hozott I, az utcán énekeltünk a fényét nézve, kezdődik a karácsonyi hangulat

♥ Egyik lány nagyon akar szilveszteri bulit, mi meg nagyon nem. A tavalyi remek volt, Jr-ral kettesben nálam, tüzijátékot nézegetve...

♥ Egyik este évzáró tánc, éjjelig, rég látott zenészekkel. Cataflammal bírtam a fájdalmat, de az instabilitás egyre nagyobb gond, bejelentkeztem A Sebészhez vizsgálatra.

♥ Még mindig nem érzem cikinek, hogy nem ismerek mai popdalokat.

♥ Ess exnő megemlít egy zenekart a kocsiban: nyúlj be a CD-k közé, az van felül. Énekeltünk.

♥ Banda fuvarozás az éjszakában. Észre sem veszem, fütyörészve vezetek, Ess exnő teljesen odavan tőle. Még sosem dicsérték, ahogy fütyülök. Bár nem is szoktam nyilvánosan... Spontán buli szerveződik, nekem kelni kell korán sajnos.

♥ Céges monstreparti. Büszke vagyok a kis közösségünkre, mi kezdtünk táncolni, mi kezdtünk énekelni, mi mentünk előtte bemelegíteni. Nagyon sokat ittunk, hajnali fél négyes zárásig maradtunk, nagyjából hét órát ugráltunk-táncoltunk karaokézgatva a legmagasabb sarkú cipőmben. És csodálkozom, hogy leszakad a forgóm, derekam, térdem persze? Úgy éreztem, hogy két óra alvás és ennyi alkohol után nem megyek reggeli tornára ma munka előtt.

♥ A céges bulin két extraérinthetetlen boardtagunk kvázi sztendapot nyomott le angolul, verhetetlen!

♥ A céges bulin egyik fentemlített és egyik igazgató hajnalig velünk rockszámokat karaokézott, nagyon felemelő a tankcsapda seggfejét az ő szájukból hallani.

♥ A céges bulira a héten jöttem rá, hogy nem varrom meg a ruhát, mert nem úgy áll, ahogy tetszene, úgyhogy beugrottam egy megbízható boltba, kb. öt perc alatt megvolt a ruha, ami kellett, hossz, dekoltázs, bronzos-fekete csipke, pont ennyi kellett arany kiegészítőkkel.

♥ A céges bulira sikerült olyan szép hullámokat sütnöm a hajamba, és úgy fixálni, hogy őőőő némi magassarkús-csipkeruhás hedbengelés után is kb. ugyanolyan szépen hullott alá, remélem, meg tudom ismételni majd.

♥ Maradék kollégákkal kilógtunk ma ebédidőben a vásárba

♥ Holnap őstehetség sminkes kolléganő jön át az ebédszünetében feldobni az arcom, remélem, nálam nem lesz már senki, szombati munkanap... 

♥ És a kedvencem maradt a végére: a sok karácsonyi jókívánság levél között volt négy olyan, ami szövege személyesen nekem szólt. Megköszönték benne kolléganők az idei segítségeket, lelki támogatásokat, a sok benti gond, kirúgott főnökeik és egyéb válságok átvészelését velem, és hogy öröm velem dolgozni. Na és akkor ezért a négy levélért, a buli végéni őszinte és hálás köszönömökért érdemes még itt dolgozni, ennél a cégnél.

komment

Profit

2013.12.16. 20:30 :: Tobber

A tegnap este nyereségei:

  • ingyen voltam színházban
  • kaptam Anyutól mákos sütit és tökéletes
  • Békának nem kell a paleodesszertem, ezért az is rámmaradt
  • annyi kolbászt tömött belém a nagycsaládom, hogy nem kell aggódni egy esetleges súlyvesztés miatti ruhatárcseréért
  • CBA hasonmás ifjútitán tőlünk egy méterre játszik a színpadon

"-Húzná már a csíkot?

-Az is van?"

komment

süti beállítások módosítása