HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2013.01.19. 15:01 :: Tobber

Szerintem látta a kisfőnök, hogy felcseszem magamat a seggnyaláson, mert többször odajött és bár nem kéne, szépen érvekkel magyarázta, miért legyen inkább kifejtős, én meg nem mószerolom a dolgozóit, hogy senki meg sem nézi.

Nekem mindegy, régen tettem az anyagba utalásokat, hogy ha olvasod, hívj fel, meg ez meglepi mező és senki soha nem vette észre...

Mindegy, vannak rossz hetek, a monstre bulin csalódtam valakiben, más az ígéretét nem tartotta be, Jr-nak megint rezeg a léce, mert oltári pofátlan tudtán kívül, az új gyógytornász irritálóan buta, egyelőre tűröm, mert áll. ért a dolgához, este nem mentem táncra, mert akikkel szoktam, mind influenzás, az nem hiányzik a fejgörcsömhöz, ami miatt a mai kis túrát is kihagytam, helyette az erkélyre olvadt és ráfagyott jégpáncélt törögettem a teraszomon, amikor telefonált kettővel lejjebb és nem is alattam lévő, hogy tőlem ázik az erkélyem felől, és felelősségem a folyamatos takarítás. Ja, épp azt teszem. Egész télen egyetlen este nem söpörtem le a havat, mert nem volt időm, de akkor is én vagyok a hülye, mert soha nem takarítom le a havat. Minden nap le fogom fotózni, hogy le van takarítva, söprű és hólapát is van külön e célra és akkoris hogy ázna onnan. Beszéltetek már olyan emberrel, aki egyetlen válaszra sem figyelt, csak hajtogatta a magáét?

Legalább a varrás jó volt, mert bár dühítően nem vagyok precíz géppel, de a tanár szerint nagyon fekszik nekem a kézzel varrás, meg egyik lánynak pont az én anyagom ment a mintájába, ezért adtam neki, cserébe egy méter álomgyönyörű afrikai anyagot adott nekem, baromi jólesett. :)
Az kicsit kevéssé, hogy kezdő varróval vagyok egy gépnél, ezért nemcsak hogy sokat várok rá, de állandóan elszakítja a cérnát, elállítja, vagy beakasztja, úgyhogy félműszakban a gépet is szerelgetnem kellett magunknak. Mindegy, élvezem a vidám, kreatív közösséget, jó kis csapat jött össze most. :)

komment

---

2013.01.17. 17:48 :: Tobber

Hogy a jó büdös...

Kollegina szeret seggnyalni bevágódni, majd a háta mögött utálkozni az embereknek.

Helyettesített három napot, és a hat éve mindenkinek megfelelő anyagomat ő kiszínezgette, hogy bevágódjon, hogy bezzeg ő részleteire lebontva is megcsinálja, amire eddig semmi igény nem volt. Ráér.

Na most már tőlem is így várják el minden nap ezt az anyagot úgy, hogy nekem nincs meg hozzá a megfelelő gyorsaságú gépem, így kb. ötször annyi idő lesz megcsinálnom naponta.

Semmi szükség nem lett volna rá!

Jól beszopatott.

És ha hallanátok, milyen fájó gúnnyal beszél itt mindenkiről! :(((( Én őt kaptam türelem-kihívásnak odafentről hat és fél éve napi 7-8 órában, de már nehéz udvariasan mosolyogva végighallgatni.
:(

komment

2013.01.15. 20:56 :: Tobber

komment

---

2013.01.15. 20:54 :: Tobber

...és ha idén kétszer felszállok a kombínóra, vagy a szomszédasszonyba futok, vagy két táncosba.

Túl sok embert ismerek.

komment

---

2013.01.14. 19:14 :: Tobber

Kicsi a világ.

Vidám példa:

A kilenc fős tanfolyamra együtt járunk annak a fővárosközeli szüreti bulinak a védnökasszonyával, ahol a mi külföldi cseretánccsoportunk nagy sikerrel fellépett, és imádta.

Szomorú példa:

Ha fax vagy egy nővel, aki kedvelt téged és tudod, hogy a fővárosközeli éves nagy eseményen minden alkalommal megjelentik ahol te is, akkor előtte ne hazudj neki, mert lebuksz, ne játsszad meg magad és ne igyál annyit lelkiismeretfurdalásodban, hogy a haverjaid a két-háromszáz résztvevőből pont vele akarnak hazavitetni a szomszéd városba, mert az adott nő köcsög módon nemet mond. Bocs.

Na húzok Jr-ozni.

komment

süti beállítások módosítása