HTML

Összefoglaló

2013.04.14. 23:41 :: Tobber

Jó kis hétvége kerekedett Miss Marple nélkül is!

Pénteken elrohantam kelléket vásárolni, összefutottam kolléga terhes feleségével, aki bőbeszéd alkat, majd a méregdrága felsőmet Anyu felfedezte más színben és musthave, ezért kamikáze bátorsággal belevetettem magamat a glamúrnapok iszonyatába és nem jöttem ki lelki és testi sérülések nélkül, nem ér meg 2 000 Ft-ot, komolyan!

Aztán próbafőztem, utána este nem bírtam elmászni táncolni dél-Budára, de reggel kilenckor már dél-Pesten ismerkedtem az új csapattal és alkottunk öt órát. Hazarohantam sminkelni, majd irány egy esküvő TCsV-vel, ahol ő vendég, én a segéd a tánctanításon. Szoktunk ilyet, egy kérésem volt, hogy ne hozzon ismét olyan helyzetbe, hogy a tanításon engem néznek és valami vadidegen táncot mutat be, én meg ott olvasom le a lábáról egy tizedmásodperccel később, mit is kéne oktatni. Sok-soktucat táncot ismerek, ő mindig elővesz valami ismeretlent. És ne legyen dobogós, elegáns cipőben pláne nem bírja a térdem, a becsípett násznép úgysem bírná követni.

Na, mit tippeltek? Hatból ötöt nem ismertem. Három dobogós. Olyan imprót csaptam, hogy nem merem visszanézni a videót, bár a diákoknak nem tűnt fel. TCsV látta a fejemen a dög, de tudta, hogy úgyis megoldom. Grrr. (Egyet említett, hogy lesz, azt az utcán kb. 20 mp alatt megtanította, egy hajléktalan meg is dicsérte, hogy őőő szép volt az... amit csináltatok az előbb, na. Igen, azt végül nem táncoltuk.)

Buli, másik kismama ismerőssel latolgatások, éjjel hazavitt, kifejezte az örömét, hogy megint bandázunk. Mostanában ő ritkán jött velünk. Tervezzük a nyarat.

Vasárnap reggel szülőknek át kaja, majd közös vásárlás egy haverral, főzés nálam, amit kicsit megnehezített a fél év után felbukkanó napsütés, inkább az erkélyen barnultunk desszert helyett.

Aztán jöttek a szomszédaim, irány a meccs, kiszurkoltuk magunkat, jó kis buli lett belőle.

komment

Álom

2013.04.13. 07:32 :: Tobber

Nem emlékszem olyan hétvégére, de most élvezném, hogy alszom mindkét nap délig, ágyban (a teraszra kinyitott ajtóval) kávézom, egész nap ezer éves Miss Marple sorozatot néznék, csökkenteném az olvasás-lemaradásaimat, nem izgulnék, hogy elszundítok és elkések valahonnan, figyelném, melyik madarak csicseregnek az ablak alatt, minden évben másból van több...
Na, pont az ellenkezője kezdődik most.
Például tarhonyát reggelizek.

komment

MZ/X

2013.04.12. 22:08 :: Tobber

Ennyien nem találtatok még ide? Vagy nem szóltok. Írjatok, bár nem vagyok egyedül a gonddal, ha jól olvasom.

Ja, ma megdicsérték a fogaimat, milyen szépek.

Holnaptól túlpörgés, majd mesélek.

komment

Hirdetés félreolvasás facebookon

2013.04.10. 17:08 :: Tobber

"Tüsszentse el a LEBEGŐ, PETYHÜDT TRICEPSZÉT"

(Tüntesse)

komment

Volt egy nőgyógyász pasim...

2013.04.09. 20:00 :: Tobber

...a facebookon kizárólag nők az új ismerősei.

komment

süti beállítások módosítása