HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2012.07.04. 21:07 :: Tobber

Nem tartom magamat egy nehéz felfogású valakinek (mondjuk valakinek sem nagyon), de nekem ma esett le, hogy nyár van.

Tegnap és ma a csajbanda munka után strandoltunk, ebből már leeshetett volna.

Mégis a mai esetek nyitották fel a szememet, reggel a libegős, fűzöld alapon pink-sárga rózsás ruhámban libbentem, amikor egy pasi megállt mellettem és konkrétan gratulált(!), hogy milyen jól nézek ki, és hogy azta. Hú.

Jó, hát igazából ilyet én is csinálok, egyik nap egy magas, napbarnított pasi jött velem szembe az utcán, és egy ötvenes fickónak ecsetelte, hogy tudja ő, hogy már nem fiatal, 37 éves és ez látszik is rajta. Aztán csend, mert elvonta a figyelmét a mellem valszeg, akkor értünk egymás mellé. Úgyhogy odacsicsegtem neki, hogy "nem látszik!".

Megáll, visszanéz, majd felnevet és többször szépen megköszöni. :) Minek rágódjon ezen, jó pasi, na! :))

Aztán most strand után strandos kóccal a fejemen, továbbra is libbenősben bemegyek a kisboltba, látom ám fél szemmel, hogy egy 23-24 éves szép kölyök megnéz, de gondoltam, biztos a ráncaimat...

Aztán a pénztárosfiúval megbeszéltük az élet dolgait, mikor látom, hogy a kölyök a bátyjával (apjával?) vár a bolt előtt.

Kimegyek, rámköszön. És mosolyog. És kacéran néz. És légyszi adjam meg a számomat! Nagyon topon lehetek ma flörtben, a reggeli pasit egy "kösz, nem"-mel küldtem el (mit kösz? szegény! :D), a kölyöktől megkérdeztem, hogy mit is szeretne. Frappáns kérdés, ugye?

Hát, hogy neki az ilyen formás, nőies nők jönnek be és erre lakom-e, és nagyon bájos volt, és telefonszámot nem adok ki, megígértem, hogy megjegyzem a számát, majd én jelentkezem, ha szeretnék.

Á, szerinte úgysem jegyzem meg, elmondta, majd háromszor visszamondatta (9 számjegyet meg bírok jegyezni), majd erre becsatlakozott a báty (apa?), hogy nem akarok-e nekik dolgozni, okos lehetek, ha ilyen jó a számmemóriám. :D

Hát ennyi kaland volt mára, ezenkívül Kolleginát szórakoztattam a közértben, hogy mindent kiszámoltam, szoroztam, kalkuláltam, kalóriát szoroztam-osztottam, úgy tűnik, a demencia részleges, a számokban lassabban épülök le mint testben memóriában.

:)

komment

süti beállítások módosítása