HTML

---

2012.07.01. 15:08 :: Tobber

A tegnap teljes bícsfílingben telt, de mára t*künk tele a hőséggel (tudatalatti: hűség-et gépeltem elsőre), ezért lefújtuk a mait, még OBI-ba sincs(!) kedvem menni, inkább egy légkondis, leredőnyözött szobában a vasalt lepedőn fekve, ölemben a laptoppal (lusta vagyok összekötni a tévével) nézem a Two and a half men Ashton Kutcheres részeit. Nem ilyennek képzeltem a hangját. És tök magas.

Este meccs! :)

komment

---

2012.06.29. 19:28 :: Tobber

A tánctól nem, a tegnapi gyógytornától begyulladt a csonthártyám. Levontam a következtetéseket. :D

Ma meg finomítottunk inkább a mozgáson, nem erőgyakorlatok voltak. A másodikat jobban szeretem, imbolyogni felfújt korongokon unalmas.

komment

---

2012.06.28. 16:33 :: Tobber

Nem, nincs izomlázam, kedden szétszadizott a gyógytornász, csak labdávalugrálós és kitörésben rugózós feladatokkal bsztatott, tegnap TCsV négy órát táncot tanított egy vidéki táborban és én is végigugráltam, szerencsére csak pár ember figyelte az én lábamat, próbáltam szimmetrikusan csinálni, nem ellumpenkedni. Naszóval az négy óra tánc. Meg még este jópár perc.

Közben elkényeztettek: a táborvezető alkoholizálásra csábított, egyik régi tánctanár az első sóhajomra, miszerint kéne egy csokitorta, szervált nekem egyet banyek, a tök világvégén, mindenki a lábamat védte, amikor arról max. Anyutól hallhatott a legtöbbjük mert nem terjesztettem széles körben, ligetek, tavacska, jó levegő a világvégén, sok gyerek, az egyikkel ma lesz az esküvőm és bár eeekkora zsák pénzük van otthon, de hozzámköltözik, naszóval vidám egy nap volt tegnap.

Még Őszhalántékot is vendégülláttam reggel.

Ma meg főnökeim külföldön, úgyhogy legyőztem a lelkiismeretemet, hogy ebédidőben kimegyek és elmentem tornázni délre.

Holnap is délre megyek.

Ma még mennék zumbára lelazulni, de ha jól rémlik, tavaly épp belekezdtem a minden nap sportolok tervembe, amikor összeroppant a lábam táncon.

Szóval lehet, hogy ez sok lenne, bár az állóképességem megvan hozzá, sokkal többet is bírnék mozogni. Csak térd nélküli mozgás kéne. :)

komment

---

2012.06.27. 08:53 :: Tobber

Fotók fb-on.

Ma szabin vagyok, reggel már felüdíttettem magamat Őszhalántékkal, délután vidéki tánctáborban TCsV tanít, ha addig nem sántulok le, megpróbálok demonstrálólány lenni.

Hétvégén kipróbáltam ugrálósakat táncolni, nem mondom, nem leányálom fájdalommal járt, de megy óvatosan. A függőleges. A ferdén leérkezős még nem. Rotálást csak gyógytornán próbáltuk, közvetlenül a szumózás után. (Szembejött Zé és mindketten elszédültünk terpeszugrálás közben, térdre támaszkodtunk, felnéztünk, és neki is ugyanaz ugrott be, elkezdtünk szumót tettetni. Egyébként tornázni is szoktunk, én épp térd között labdával ugrálgatok kettőt előre-egyet hátra, meg három kicsit-egy nagyot hátra, képtelenség nőiesen pucsítva csinálni.)

komment

---

2012.06.26. 18:27 :: Tobber

..és Dris huga is terhes és kávéztam depis TáncosTével, minnyá Anyut fuvarozom és még nem értem haza...

komment

---

2012.06.26. 17:48 :: Tobber

Ma sok érdekes történt, tornán szumóztunk egy sráccal, másikat rámbíztak, hogy mondjam a feladatokat, amíg a tornász kimegy, egy kávézóból elémtoppant régi szerelem, örültünk, majd zavarbajött, mert szemetül hagyott el, vitáztam szomszéddal, h. nem emergency kiadást nem tudok beadni a háznak fizuig, értsd péntekig(!), a közöst szinte egyedül a házból pontosan fizetem, összefutottam másodunokatesóval és két hónapos terhes, és még csak most megyek haza munkából.

komment

süti beállítások módosítása