HTML

---

2011.02.26. 13:54 :: Tobber

A héten nem csak én vagyok lemondós, kedden TCsV mondta le a próbát, helyette babacuccokat varrogattam ajándékba, szerdán még becipeltem a korim a céghez, de estére elment a kedvünk (:D), csütörtökön végre próbáltunk, előtte megint zumbás bemelegítés volt, ami teljesen szürreális kép, egy halom néptáncos trottyos rapperes tréningnaciban latin zenére zumbázik. Tegnap 4-ig kb. semmi nem történt a cégnél a szokott munkán túl, főnökeim távol és nem hívtak fel, 4-kor villamosra szálltam, amikor hívott az egyik ügyvezető, hogy menjek vissza, meg kell csinálnom valamit még aznap, nem ér rá hétvégén. Úgyhogy a szteppet is lemondtam, de a néptáncos farsang egész jó volt, kivéve a levakarhatatlan fickót.

Ma egy elsőrandis pasi jelezte, hogy hív, mielőtt találkozunk, bár egy órát beszéltünk meg, inkább nem indultam el addig itthonról, jól tettem, most hívott. Bét már nem akarom arrébbtenni, főleg egy pasi miatt, úgyhogy lemondtam a találkát, rohanok is soppingolni! :)

komment

---

2011.02.22. 14:11 :: Tobber

A tegnap kihagyott programok:
- sörözés kollégákkal
- jazzbalett (még sosem voltam, de hívtak)
- egy zumbaoktató hivogatott az órájára
- Őszhalánték (őt ma reggel bepótoltam)
És így most jó nekem, este pink gyöngyhegyek között feküdtem és drótot hajlítgattam. :)

komment

---

2011.02.21. 12:24 :: Tobber

A milyen megszervezett programot hagytam ki a hétvégén listám elég hosszú, lemondtam:
- szteppet
- TáncosTééknél baráti vacsit
- monstre csajbulit
- éttermes-táncos baráti vacsit
- szülinapi szórakozóhelyes bulit
- néptáncos farsangot, ahová TCsV el is vitt volna
- sima néptáncot
- korizást

Viszont voltam szülőknél lángost enni és az éves rendrakást is megejtettem, átdobozoltam, szelektáltam, felkötöttem a növényeket, átválogattam a gyöngyeimet és szalagjaimat, az egy év alatt kinyomtatott, lerajzolt, újságból kivágott kreatív ötleteimet végre ráértem kategorizálni, felcímkézni témák szerint, azzal nagyon elégedett vagyok.
Megvarrtam egy befejezett kötést, majdnem megkötöttem egy másikat.
Biztonsági mentéseket csináltam több év fotóiból, megírtam egy jó kis népzenei cédét a kocsiba.
És Bének annyira tetszett a síelésnél vett kulcsos medálom, hogy a neten utánanéztünk, fotó alapján kisilabizáltam, hogy is készülhetett és készítettem egyet drótból. (Ez prototípus, neki persze pinket fogok készíteni!)

(Megj.: Aki tud jó táskafüles lelőhelyet, kérem írjon, mert a retikülöket nem tudom befejezni anélkül. Köszi!)

komment

süti beállítások módosítása