HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2011.04.01. 15:01 :: Tobber

Ja, élek, jól vagyok, a látszattal ellentétben csak olyasmin húzom fel magam, mint az ELLE magazin étkezési ajánlatai, napjaimat a néptánc és zumbázás néptáncosokkal tölti ki, ma bolondok napi beöltözős buli lesz (hol lehet óriás nyalókát kapni?), holnap fél nap próba, majd fellépés, majd táncháztartás, majd táncháztalálkozó, majd inno-reuma krém.

Ezenkívül ma kaptam egy szép rajzot egy kislánytól, nem mellesleg pedig keresztanyja leszek egy kiscsávónak, ami nagy örömmel tölt el, megtisztel a felkérés. :)

 

komment

---

2011.04.01. 11:31 :: Tobber

Utálom a tavaszt!!!! Már kirohad a szemem, úgy fáj, pedig nem lencsézem hetek óta. Folyamatosan orrot fújok, ami élvezet szemüvegben!

Reggel szétfagyok, ha tavaszi ruhában megyek, délutánra rámizzad.

Már megint fáj a torkom, pedig sálat hordok május végéig.

Jesszus, de gyűlölöm ezt a pár hónapot! :( Akkor már legyen nyár és tópart és úszás a tavakban! :)

 

komment

---

2011.03.30. 13:57 :: Tobber

Tudom, hogy nagy cégnél dolgozom, kivédhetetlen, de annyira utálok butákkal dolgozni! :((

Persze a fél épület benn van a levélben, amiben a drága feltételezi, hogy bunkó vagyok és neki célozgatok egy körlevelezésben, amikor csak cécében van és a többieket próbálom rávenni, hogy ne álljon náluk 1-1 ügy hetekig, szóljanak, megyek érte, csak oldódjon meg, mert 15 nap után a cég automatikusan 5e ft kötbért kell ezekért fizessen, nem mellesleg megszüntetjük a szolgálatást a kallódó anyagok feladóinál, az meg bunkóság, meg nekünk két kiszállás, meg megy a fogyasztóvédelemhez, aki hatszámjegyű büntetést ver ránk. pedig csak egy telefon, hogy menjek át érte.

Az meg magára veszi, akinek semmi köze hozzá. Kolleginával hatszor átolvastuk, hogy olyat írjunk csak, ami nem sértő senkinek, erre magára veszi. Áááááááááááááá!!!

komment

süti beállítások módosítása