HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2011.03.18. 11:21 :: Tobber

Rendszeresen utazom reggel a trolin Kedvenc Fotósommal, aki bár meglepődött arcot vágott a hírre, hogy Ba-val találkoztam síelés után, de az utalásaiból arra következtetek, hogy beszélgetnek.

Egyébként szokott meder, tánc, próba, allergia, ami meglepően korán ideért.

komment

---

2011.03.15. 11:27 :: Tobber

Nincs kenyérpirítóm. A boltokban az olcsókból kifogytak. Miért? Olcsó étel? :(

Padlizsánkrémet terveztem egész héten enni (bár kedvenc paliszanderünk kilója 900 Ft, de fél kilóból egy heti kajám megvan pirítóssal). Viszont be kell gyújtani a sütőt így a pirítóssütéshez. Ami még az én extraolcsó áramom mellett is durva. Szólok szülőknek, hogy nézzenek körül a telken, ott mindig megbúvik 1-1 kontaktgrill, lábas, polc, ami még kellhet valamire.

Cserébe bizniszelek velük kávéfőzőt, jópár felesleges jénai tálat, ami min. 8 fős, tehát elég ritkán használom. :)

komment

---

2011.03.15. 10:52 :: Tobber

Aszongyák a barátaim, hogy megint tavasz van, megint depis Tobber, pedig csak a szombati és a mai kirándulást mondtam le, egy mozit (azt mindig), de pl. TCsV-t felköszöntöttük Anyu pogijával, TáncosGé mamájának tortájával, énekelve, ahogy kell.

Egyébként meg megtáltosodott Ba-val jártam Egerben, segített befesteni a hajamat, meg tegnap beszerezni a Legfontosabb Tavaszi Kellékeket a lakásba, mert attól jobban érzem magamat és 10 db sziklakerti növény 1 100 Ft a meglévő és nem használt cserepembe a még építkezésről ittmaradt terméskővel megéri. Ja és három mini szobanövény 990 Ft (OBI), nem bírtam otthagyni!

Anyu már rákérdezett, hogy tervezem-e a nagylakásba költözést, mert kinőnek a virágaim. :) Nem, de Ba-val feljebbtetettem a tévét a falon, mert a zamia már kitakarta a cnn infoline-ját.

Ba megint a nagyon meggyőző énjét alakítja, ilyenkor tökre bírom, csak azok a fránya hazugságai ne lennének, akkor nagyon utálom. Ez nem változó jellemhiba, sajnos.

Megyek ültetni a madárcsicsergésbe, napsütésbe!

komment

süti beállítások módosítása