HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2011.03.12. 17:57 :: Tobber

Sosem gondoltam, hogy árérzékeny leszek. Benzin. Naná. 20%-kal kevesebbet adtak el januárban, mint két éve ugyanekkor. A fővárosban érezhetően csökkent a forgalom.

Már világít a sárga lámpám, de nincs pénzem egy tank benzinre. Ami 20 000 Ft. Úgyhogy nem tankolok. Először a távolabb lakók sofőrírozásával álltam le, mert 1-1 ember hazadobása buli után kb. 500 Ft-omba került. De most csak a próbára fogok kocsival járni, minden más helyre vigyen olyan, akinek a cége fizeti.

Egyébként is meggondolom most a kiadást, Madrid, Románia, és (főleg a) két síelés, plusz a defekt miatt kiadott 60e Ft negyedéven belül: teljesen lenullázott.

komment

Hajduk Károly Jászai-díjas!!!!!

2011.03.12. 12:54 :: Tobber

http://www.katonajozsefszinhaz.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=39493%3Ahajduk-karoly-jaszai-mari-dijas&catid=4%3Afoldal&Itemid=1

:)

komment

---

2011.03.12. 00:35 :: Tobber

Rájöttem, hogy miért nem szeretem a lakásban/konyhában a fehér felületeket: nekem az a fürdőszoba higiéniáján kívül gyerekkorom óta a szegénységet sugallja.

Biztos sok szegény helyen jártunk, ahol csak meszelve volt, nem az akkor divatos tapéta, ezért párosítom a szegénységet a fehér színnel. Nem tetszik a lakberendezési újságok divatja a sok fehér fallal, ami csak napfényben szép, egyébként beszürkül.

De a hengermintás falakat imádtam bámulni, olyan hengerfejeket akartam faragni magam is. Most is megbámulom, valami "nekem nem kéne, de imádom" érzéssel... :)

Lassan lakást festetek, persze színes falakkal, ki mit tanácsol?

komment

---

2011.03.10. 22:59 :: Tobber

Ja, a bosszú a magam kis ártatlan módja lenne, fricska inkább, az is saját szórakoztatásra. :)))

Ba ettől függetlenül aranyos volt, meg segítőkész, csak az a sok szemembehazugságot nem érdemlem, főleg hogy már oka sincs rá, nem járunk.

Ez nekem nem barátság így, lehetne őszinte is, de pont ezért mentünk szét, még akkor is szűkölve kitartott a hazugságai mellett, amikor ott volt az ellentétes tény a kezemben.

Mindegy, ezért nem jövök vele össze megint.

Soha ilyen szép pályarendszeren nem jártam, soha ilyen jó időnk nem volt eddig, már nem a rettegő kezdő, hanem a rutinos kezdő kategóriába sorolom magamat, és a slow ski élmény megfizethetetlen. Tűző napon, csoki barnává sülve, éjjel, kivilágított pályán, bambulva, elgondolkozva, élvezve a természet végtelen szépségét...

Nem tudom, jövőre hogy és kivel lesz, de ez most nehezen felülmúlható élmény volt.

komment

---

2011.03.10. 13:02 :: Tobber

Hazajöttem a síelésből, a sisak árnyéka neonfénnyel világít a rákvörös fejemen, naszóval szép időnk volt, isteni pályák, jó hó, meg Ba.

Itt kérném furfangosabb haverok, barátok jelentkezését emailben, hogy megleckéztessük kicsit, elég volt a hazudozásaiból. Még szerencse, hogy nem akarok vele összejönni, akárhogy is ecsetelte, hogy ő mennyire szeret még és milyen nehéz neki ezzel az érzéssel nélkülem léteznie. Akkor miért vert át megint?

A lfszt, művészúr. Több hazugságánál észre sem vette, hogy ellentmondásba keveredik. Áh, gyertek emailre! :))

komment

süti beállítások módosítása