HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Fékező Terv

2010.10.31. 17:17 :: Tobber

Élek, rohanok, terveket irogatok a lelassulásomra.

Például bírok nemet mondani tök jó programokra, mert hivatalosan is megállapított orvosi diagnózis a kimerülésem.

Azért volt a héten Drpr, táncpróbák, szegedi csavargás a vénasszonyok nyarában, ahol TáncosTével remek fotókat lőttünk egymásról, mert ugyanilyen fotózzatoklemániás, aztán felléptünk este a fesztiválon, ahol néhány nagymami rokonon kívül nem volt közönség, azok sem a mi nagyijaink voltak, tehát a taps elenyésző, sőt, alvó embert is láttunk a sorokban. :D Még sosem léptünk fel így, bár így is nagyobb sikerünk volt, mint a többieknek. Viszont nézők hiányában a táncházakban is csak a fellépők táncoltak, azok viszont finnyásak a zenére, tehát mi sem nagyon.

Aztán jártak nálam a skacok megázni tegnap, kaptak óriási adag minifánkot, simán elfogyott. Kedvenc fánkreceptem, gyors és sikeres és kb. elronthatatlan, küldöm, akinek kell!

Ma már jártam elsőrandin, ahol kissé untam magamat, de eljött velem gyümölcsprést venni, amihez legalább értett. Már alig várom az első almalevem.

A Terv része az is, hogy értelmesebben fogok kajálni. Kicsit nehéz nálam, mert 1. a kaják 95%-át nem eszem meg, 2. amiket szeretek, azok egészségesek, de hizlalóak, 3. a cégnél nincs jó kajálda, de főzni sincs időm 4. heti min. 2x 3 órát ugrálunk, amihez kell az energia, de könnyen emészthető, de ha nem eszem, akkor meg szédülök próbán, 5. próba után éhes vagyok, ezért eszem is, szal az sem egészséges éjjel, 6. egy csomó ételtől émelygek, szal még ha szeretem is, megválogatom...

Hát, ez sok éve állandó probléma nálam, legszivesebben tejfölös tésztán élnék minden nap. Fokhagymával. Sajttal. Vagy cukorral. Vagy pirított baconnal. Vagy lecsóval.

És a terv része, hogy ha már többet pihenek, befejezem végre mind a 20 félkész kézimunkát, meg az elkezdett 10 könyvet. :D

Ennyi történik velem, semmi fontos.

 

komment

---

2010.10.25. 17:24 :: Tobber

Neten ismerkedek, ismét belehúztam, ezért sem érek rá semmi másra, bocsi érte. :) Eddig az elmúlt két hónapban öt pasi kávézásig jutott el.

A tetszési indexem 100%.

Viszont KáPé kivételével mind nagyon unalmasak.

Szép volt köztük. Gazdag is. Okos még nem igazán.

Most kettő van az új kupacban. Meg az a kedves korombéli pasi, aki hónapok óta ostromol és imádom, és megnevettet, szórakoztató, pörgős, hasonló érdeklődésű, de egyszerűen képtelen vagyok elvonatkoztatni attól, hogy nem vonz kekszuálisan. De kitartó, és egyre jobban csípem a fejét, még megváltozhat ez is...

GörisBé felbukkant abban a táncházban, amibe régen jártam. Őszhalánték megint normális.

Szerintem az ősz megzavarta a pasik hormonrendszerét, Béká szerint viszont egyre kevesebb lángosos van nyitva, így keresnek egy nőt, aki főz rájuk.

komment

süti beállítások módosítása