HTML

---

2010.10.24. 02:29 :: Tobber

A héten volt gyógytorna, meg elmaradt müpázás, meg skacoknál megázás, végeláthatatlan cikizések, hogy szingli vagyok és kötögetek, meg csütörtökön bomlasztottam és felvetettem, hogy próba helyett lógjunk el bulizni oda, ahol tíz éve összejöttem exPasival és alig változott, pénteken csak sztepp, meg Anyuék hazaértek Madridból, ami idén még terv nálam is, hajnalban be kellett volna fogadjak két nagykamaszt, amiben nem voltam rugalmas, mert nincsenek kitagadva, szombaton randi egy modellkedő harmincassal, amit untam, de szép levelet írt, hogy milyen csinos vagyok, ami meglep, mert aszittem kövér és csúnya vagyok hozzá. De magas biztosan.
(Update: közben vasárnap is randiztam, az legalább magas volt, meg szép, meg beszédesebb, de szintén unalmas.)

Aztán szülőket elvittem Nagy Családi Összejövetelre, amit végigkacaráztunk, egy gyerkőc mindig az ölemben lógott, aztán lacibácsit, meg szülőket is elhoztam, majd vissza a városba TCsV legújabb diplomáját megünnepelni, onnan még hazavittem párakat, most értem haza és nem akarok még aludni...

És NEM röhög! :DD

"Szia Tobber! Jól éreztem magam a randin; kedves, csinos, szimpatikus nő vagy.
Kicsit sokat beszéltél a plusz kilóidról, amit nem igazán értek, mert láthatóan jó alakod van. Persze nincs röntgen szemem, nem láttam át a ruhán; sajnos :) Az a fontos, hogy az ember jól érezze magát a bőrében, és megfeleljen a kedvesének. Remélem adsz alkalmat még, hogy találkozzunk, jobban megismerjük egymást.
Z"

Jóvanna, a gyerekkori ducikép örökre beég minden kövér gyerekbe. :D

Azóta írt olyat is, hogy menjünk moziba. Figyelmes pasi, asszem elmondtam, hogy oda nem járok és nem érdekel. :) Aztán megkért arra is, hogy a fészbuk profilfotómat cseréljem le másikra, mert túl dekoltált, vagy mittomén miért, azt hiszem, ezt egy randi és nulla csók-tapi-keksz után nincs joga kérni, meg véletlenül szép vagyok azon a képen. Asszem. :)

komment

---

2010.10.19. 19:23 :: Tobber

Most, hogy semmi időm még mosni sem, minden szabad másodpercemet kézimunkázással akarom tölteni. Készen van egy fél réz medál, egy fél ezüst lógós fülbevaló, nagyjából száz rajz vár arra, hogy műbőrből megvarrjam (és előtte Bé szétvágja a táskákat, amiből készül).
De ezekre koncentrálni kell, a kötésre nem, az mindig is ment csacsorászás közben. És hétvégén családi buli van. Úgyhogy Szigami oldaláról kapott ötlet alapján először egy fekete példánnyal bepróbálkozom, ha sikeres, jön más színű is is. (Ajándékba is, ha valakit érdekel.)

 

 

táska

komment

süti beállítások módosítása