HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2010.10.01. 22:43 :: Tobber

Négy doboz nutellánál tartok.

Aki ismer, tudja, hogy nagyon rosszul vagyok, mert csak akkor engedem meg magamnak ezt a kényeztető energiabombát.

komment

---

2010.10.01. 22:22 :: Tobber

Na, jár még itt valaki? :)

Velem némi túlpörgéses szindróma esett meg, ezért lemerültem, egyelőre beláthatatlan időre.

Az öt nap alvás nem segített, főleg, hogy azóta a héten már próbák, táncház (magyar, csak hogy ne érje szó a ház elejét), Drpr, aztán jártam TCsV-nél, aztán ugyanővele jól összevesztem másnap, de elmentem egy kedves ismerőssel vesztkósztszvingelni, amiből bár a 3. órára pottyantunk be, de levettük a figurákat, jól szórakoztunk. Szeretem, ha egy férfi tud táncolni. :)

Jártunk még sok kollégával Pécsen extrémparkozni, de a kötélpályát nem vállaltam be, a derekam nem biztos, hogy megtart. Illetővel oda-vissza végigcsacsogtuk az utat meg kalákától énekelgettünk, ott a friss levegőn kedves kollégával jót ebédeltünk egy teraszon (hihetetlen, hogy észreveszi, hogy leheletnyi smink és finom parfüm van rajtam, pasi ő egyáltalán?), bobozós-sikoltozósan telt a délután és készült vagy 300 fotó.

Emellett állandó álomkórom van. Pedig tömöm a gyümölcsöt, a vitamint, fel is jött 3-4 kg, ettől, de tudom, aludni kéne, ma el is kezdem a projektet, napi min. 9 óra alvás, ha lehet, akkor inkább 11-12.

Holnap össznépi próba, a nálam szerveződő bulit lemondtam, vasárnap talán már meggyógyuló KáPé, ha nem, akkor mondjuk őőőő aludnék kicsit... :)

Ja és rájöttem, hogy miért üres a hétfő, amit annyira beígértem (magam sem értve, hogy maradhatott üres), simán elfelejtettem az egyik hangversenybérletemet.
Szal ott majd csöndben akarok aludni. ;)

komment

---

2010.09.27. 20:25 :: Tobber

Kollegina kislánya elkezdett hízni. Sokat és hízlalóakat evett, na.

Mostantól sportsuliba jár, már le is adott 1,5 kilót. És odament a tornatanárhoz, hogy segítsen már neki lefogyni.
Örülni kéne, vagy megijedni a szépségfasizmus korai tüneténél?

Kolleginát győzködtem, hogy a kövér gyerekeknek nagyon rossz, mert Anyuék nehézatlétának akartak adni ááááá! egész életükben lesz bizonyítási vágyuk, mint én tettem pár évig soktucat pasival, vagy épp az ő öccse, aki meg hülye kapcsolatból nem lép tovább, mert "úgysem lesz senkije". Mindketten emberméretűre fogytunk azóta, bár nyilván küzdünk.

De Kollegina szerint nekünk a jó, mert legalább tudjuk, hogyan kell fogyni, nekünk az sikerül, ő meg, aki egész életében vékony volt, most meg feljött kb. 30 kg az elmúlt 6-8 évben, ő meg nem bírja leadni, sem fogyózni, sem mozogni nem bír.

Hát, vitáznék, hogy a gyereknek mi lesz a jó...

komment

---

2010.09.27. 14:07 :: Tobber

Kétóránként egy aszpirin lenyomja a fejfájásomat, kétóránként egy kis izgalom felnyomja a vérnyomásomat, dolgozom.

Nem kéne, de nincs pofám táppénzre menni, már 3 napot voltam. :S

komment

süti beállítások módosítása