HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2010.07.30. 20:00 :: Tobber

A gyógytornásznénimnél érdeklődött egy másik kezeltje, egy ötvenes pasi, hogy én afrikai származású vagyok-e, merthogy olyan gyönyörű vagyok, főleg a csokibarna bőröm, hát az nem lehet európai.

Anyu, kivel léptél félre? :)))))

Tunéziában is arabnak néztek a helyiek.

komment

---

2010.07.30. 19:42 :: Tobber

Szerdán táncosokkal megtettünk 400 km-t Pécsre és vissza, csütörtökön Csipet-csapattal kb. 700 km-t oda-vissza az ukrán határhoz.

Pörögtünk, ezt szeretem. :)

Két nap szabit vettem ki, elég lesz nyárra. Szerdán délelőtt TCsV-vel és TáncosK-val elmentünk Pécsre, ott körülnéztünk, sokat kávéztunk, TáncosK-val megvitattuk a biszexualitás témakört, bementem cégem ottani irodaházába körbenézni, ismerősöket látogatni. Édesen körbevezettek, vendégülláttak, aztán a táncosokkal, ismerősökkel kiültünk élvezni a felújított mediterrán városkát, aztán táncházat csináltunk, ahol több kollégám is beállt, szokás szerint fergeteges hangulattal. Én a végén kapcsoltam, hogy vagy elájulok, vagy kijön a kaja, pedig csak egész nagy egy szelet pizzát nyomtam be, szal legurítottam egy liter gyümölcslevet, sztem ennyi szénhidrátot egy hét alatt nem viszek be. :)

TCsV hazavezetett, tőle még én is haza, hajnali háromkor kerültem ágyba, hétkor keltem, mert Ba jött értem, mentünk Csipet-csapattal Tiszabecsre evezősöket levinni, meg útközben válófélbenlévőék holmiját is visszacseréltük a Nyírségben.

A Nyírség közel sem olyan elmaradott, mint a híradásokból gondolnánk, nekem nagyon pozitív csalódás volt, ismerős szülei isteni rántott hússal vártak minket, a hírünk már megelőzött. :) Attilabácsival kiültünk (csempész)cigizni a teraszra, élveztük a friss levegőt, a madárcsicsergést.

Később átnéztünk a Tiszán az ukrán oldalra, és ragaszkodtam hozzá, hogy onnan hozzunk dinnyét, mert az biztos nem görög görög. Felséges! Visszafelé Ba-val kettesben maradván végig kellett hallgatnom, hogy ő mennyire vissza akar szerezni, milyen jó anya leszek, és végre tényleg tett lépéseket az önálló élet felé és az anyjáék előtt is engem véd szemben az exével, aki tapad rá és a szülők is szerették. Igaz, engem is.

Feljött hozzám még kicsit beszélgetni, de nem hiszem, hogy adnék neki esélyt.
Pedig gyereket akarok.

komment

---

2010.07.26. 20:53 :: Tobber

Elugrottam Drpr-hez megkérdezni, hogy tényleg csak ez a pár csapás tört le, vagy bajom van, de szerinte érthető, ha kiakadok.

Jó, de akkor kérek kompenzációs ajándékot! :)))

Szerinte egy nagyon pozitív kisugárzású, ölelgetős társ képében kéne. Aha, szerintem is. Azért adott eredetibb ötleteket is. :D

komment

süti beállítások módosítása