HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2009.12.23. 15:50 :: Tobber

http://tobber-elete.blog.hu/media/image/200912/--

komment

---

2009.12.22. 14:45 :: Tobber

komment

---

2009.12.22. 10:53 :: Tobber

Fővárosi születésemet meghazudtolva tegnap munka után előbb egy népzenei koncertet hallgattam meg a nagyonhidegben, majd hótaposóban néptáncoltam pár órát, majd Ba hazavitt és olyan isteni sült bacont ettem egy egész fej lilahagymával, fehérkenyérrel, hogy lehet irigykedni!

komment

---

2009.12.21. 11:51 :: Tobber

Leégett a Piroska csárda Siófokon. :( És azok a finom pálinkák is... :((

http://www.langlovagok.hu/html/galeria/4040_0.shtml

 

komment

---

2009.12.21. 10:08 :: Tobber

Igazán télire sikeredett a hétvége a sok havazás miatt.

Ba értemjött a céghez, kimentünk a Vörösmarty térre az ömlő hóesésben sült kolbászt enni forralt borral, a németek csak röhögtek rajtunk, mert fehérek voltunk a sok hótól, aztán Anyuéknál kávéztunk, hazamentünk és havat lapátoltunk. Azaz csak én, mert imádom és olyan ritkán jut rá lehetőség, mert amint havazik, az első emeleti pasi mindig beelőz, mert ő is mániákus hólapátolásban, neki külön lapátja is van, szép csillogó, irigy-irigy!!

A kocsit letakarítottuk, de mire 20 perc múlva felmentünk, már újra több centi havat fújt rá a szél, éreztük, hogy az utcából nehezen akaródzik majd bárkinek kiállni... Ezért Ba még mindig nem tanult meg korcsolyázni.

Vasárnap reggel Ba sütött rántottát (alig kaptam frászt, szegény edényeim!), ebédre én főztem az összes maradékból összedobva valamit, nevet inkább nem adnék neki, aztán másodszor is eloltottunk egy lángoló adventi koszorút, nem mentünk ki sétálni sem, vacsorára pedig karácsonyi illatra vágytam, úgyhogy sütöttem egy kis almás-fahéjas-magos-illatos finomságot, fullra ettük magunkat.

Mától fogyózom, 29-ére le kell adnom min. 3 kg-ot.

komment

süti beállítások módosítása