HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

-

2009.12.03. 12:49 :: Tobber

Ba hízni kezdett, éljeeeen!! Úgy látszik, nem tartom rosszul.
Ez nagyjából csoda, mert alapból képtelen rá, pedig irtó mennyiséget eszik.

Ez jó jel.

 

komment

-

2009.12.03. 11:19 :: Tobber

Egyes számú riadóztatható személy lettem egy kismamánál, a párja vidéken, engem hív, ha megindul a szülés. Még három hete van, azért szurkolok, hogy inkább karácsonyi gyerek legyen. :D

(Mit kell tenni ilyen esetben és hogy kell vezetni típusú tanácsokat a postaládámba várok.)

//

Ba tegnap meglepett azzal, hogy odaugrott táncra, hogy "adjak pár puszit, megmutassam minden ottlévő férfinak, hogy így kondi után mekkora izmaim vannak és hogy te az én nőm vagy". Körbepisiljük a területünket?
Aztán a nagy ölelkezésben megbeszéltük, hogy ő nálam is aludna inkább, úgyhogy hagyott még egy órát táncolni, majd konvojban hazamentünk és jó.

//

Kedden próbán egy lépést úgy kellett lezárnunk, hogy melleket ki a végén, szép feszes tartással. No, a lépés nem nagyon ment, de a szomszéd lánykával azzal szórakoztunk, hogy a végén jól domborítottunk. Ritmusra.

//

A tegnapi napsütés kihozta a pasikból a hormonokat, Ba még sosem mondott ilyeneket, egy kolléga rólam áradozik Kolleginának, egy másik meg az ő jelenlétében fejtette ki, hogy hagyjam el Ba-t és járjak vele. És nem viccelt. És édes pasi egyébként.

 

komment

-

2009.12.01. 18:08 :: Tobber

Pms-em van, ma nehezen tolerálom a férfiakat, a hülyéket, a nyolcvanadik embert, aki a kirakott égősornál megjegyzi hogy egy égő nem ég, a nyolcvanadik embert, aki megkérdi a kirakott gyümölcsre, hogy a körte vagy az alma finomabb, a nyolcvanadik embert, aki megkérdi, hogy a HR által küldött és általam osztott lezárt borítékban mi van/meddig kell válaszolni/hová tegye a másodpéldányt, ezenkívül elegem van a hülye kommunikációs osztályból, aki a mosdóba kirakja, hogy milyen sorrendben kell kezet mosni (igen: víz, szappan, haboz, víz, szárítás bazmeg), de a takarítóknak nem kommunikálja senki hogy a vécépapírt ne tartsák a földön, ahol cipővel járunk, mert az utcapiszok intim helyekre jut el így, és Ba nem rendezte a kulcsügyet és még a próba is csak fél nyolckor kezdődik.

Fontos emberek megtiltották, hogy két karácsonyfa legyen egy emeleten, ahol két cégünk dolgozik két külön folyosón, ezért a tavaly megmaradt tonnányi díszt most kreatívan mindenfelé felrakjuk, csak hogy megmutassuk, hogy fa nélkül is dekorálunk. Csak épp nem ég egy égő, ugye.

 

komment

Morzsák

2009.11.30. 23:10 :: Tobber

Nem szeretném, ha arról lenne híres a konyhám, hogy minden receptet ezzel kezdek: süss ki 20 dkg szalonnát.

Néha madártejet is főzök. Ezeket különböző edényekben teszem.

//

Az új (ssssz!) telefonomnál a memóriakártyán összekeveredtek az eddig csoportosított zenék. Reggelente totál káoszban szól egymásután a hip-hop, a rock és a népzene. Gondold végig. Meglepő.

//

Ma bérletelőadás volt, Weber, Rimszkij-Korszakov, és két nemismert zeneszerző: Ginastera: Estancia és Arturo Marquez: Danzon No. 2.

Le tudná valaki tölteni nekem? Nagyon tetszettek!

 //

És örömmel veszem észre minden alkalommal, hogy a hangversenybérletemen szerepel a nevem. Nyomtatva, meg minden.

//

Rájöttem, hogy igénylem az élő zenét hetente többször. A középkorban házi zenekarom lett volna. Egy vonósnégyes, egy cigányzenekar, meg még pár náció népzenészei. Mulatós életem lett volna.

//

Azt meséltem, hogy Ba szerint a mosolyomról azonnal tudja, hogy minek örülök, más vigyorom van tánc alattra, utánra, kaja után, stb.? És kattan a sétálásomra, hogy azon látszik, hogy mennyire szeretek mozogni. Most meghallgattam telefonon az aktuális bókjait, a kulcsvita lezárási kísérletét, a közöshaver véleményét, aki szerint igazam van, ha vége, akkor szakítsák meg a kapcsolatot.

komment

-

2009.11.30. 16:57 :: Tobber

Majdnem nem lettem bemutatva a szülőknek, mert mint kiderült útközben, Ba exe úgy gondolja, hogy a pót lakáskulcsa a legjobb helyen Ba anyjánál van, ami nekem furcsa és előttem a kép, hogy Ba-t hívják, hogy vigye el neki adott helyzetben, merthogy másnak nincs autója. Ba meg elfogadja, szerinte nincs abban semmi rossz. Végigvettük, hogy az az exe, akit annyira sem szeretett, hogy összeköltözzön vele és évek óta csak hitegeti, mivel hívhatja még fel, amire ugrani fog, felsorolta.
Hát, nekem nehezen elfogadható, hogy mellőlem a vacsora közepén feláll, mert mondjuk elromlik valami az exnél. Keressen más pasit, barátokat.

Végül fél óra ordibálás után a kies Kőbányán nem oldottunk meg semmit, átmentünk Ba lakásába, ahol még nem is jártam, átjöttek a szülők, akik teljesen normálisak, aztán Ba szépen kitessékelte őket, hogy ő ugye engem akar elvarázsolni, ezért is vett ki szabit, hogy csüt-péntek takarítson. Az elvarázsolás annyi volt, hogy elővette az egyik kedvenc kajám alapanyagait, majd kijelentette, hogy ő nem tud főzni, mondjam el, mit kezdjen vele. Magyarul megfőztem én két alapanyag és egy konyhai készülék hiányában. Jó kis vendéglátás, kicsit úgy éreztem magamat, mintha tesztelne, vajon ezekből mit tudok összrakni és mivel pótolom a hiányzókat. :D

Reggelire azért is facsart narancsot nekem, bár kértem, hogy ne tegye, nem esett jól.

Jól elvagyunk egyébként. Elébb hívott, jeleztem neki, hogy elszomorít a kulcstéma, úgyhogy holnap visszajuttatja exnek, ne legyen köldökzsinór, mint ahogy évek óta ezt próbálgatja a nő. De mivel Ba rajong értem, ezért elintézi. Kösz.

Igen, ő állítása szerint szeret, nekem meg ezek az apróságok mindig megakadályozzák, hogy közelebb kerüljek hozzá.

És nem értem, miért nem hozzá költözünk össze.

komment

süti beállítások módosítása