HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

-

2009.11.20. 15:51 :: Tobber

Ma reggel a lépcsőházban utánamkiáltott a szomszéd lány, hogy tudnék-e segíteni neki. Persze, miben?
Van-e itthon háztartási kekszem, buborékos vizem, mert végighányta az éjszakát, és nincs ereje lemenni a boltig.
Behívtam, ne álljon kint pizsamában, kapott ásványvizet, meg mindenféle kaját felajánlottam neki, de kekszem nincsen.
Azóta írtam neki smst, jobban van.

komment

-

2009.11.19. 13:04 :: Tobber

Én még ilyen boldog embert nem láttam!
Megérkezik Ba, vigyor az arcán, hogy láthat, aztán megérzi a sülő étel illatát, és nagyjából extázisban kapkodja a fejét, hogy mit is élvezzen előbb.
Mára csomagoltam neki a rakott tarhonyából, ezzel el is fogyott a fél kiló tarhonyából, másfél rúd kolbászból, hat tojásból sütött étel! :D
Jó étvágyú. Úgy is.
Egész reggel azt hajtogatta, hogy csak erre fog gondolni, miközben eszi a főztömet az irodában. Helyes.

komment

-

2009.11.18. 13:21 :: Tobber

TCsV az imént hívott, hogy jobban vagyok-e és ne aggódjak, egyetlen próbán fogom megtanulni azt a koreográfiát, amit a többek jópár hét alatt. De szte ha a másfél éve kezdő kezdőnek egy hét kellett, akkor nekem három perc.
Itt még bókolgattunk egymásnak, hogy köszi a bizalmat, de hogy ő jó helyre vetette és én hála, hogy foglalkozik velem, ő pedig hogy azért jó velem foglalkozni mert megéri, de aztán elröhögtük magunkat a nagy nyalizásban.

Elmeséltem neki, hogy Ba hogyan látta a közönség soraiból, a zenére már bejött a hallból a jónép, közben meg olyan volt mint a cirkuszban, hogy hűztek, meg hangos megjegyzéseket tettek. Papírkutyák, ti is hallottátok ezeket??

TCsV morgott, hogy a táncházas körlevelekben egy szó sem esik rólunk, de sztem esik, csak más népcsoportnak néztek bennünket, mint amit táncolunk.

komment

-

2009.11.17. 17:17 :: Tobber

Hát ez romantikus, Ba barátai minket irigyelnek, végre egy normális kapcsolatot látnak maguk körül. Évek óta kedvelem ezeket a fiúkat, de nem fogok belepofázni, hogy amíg ilyen hülyén választanak nőket (láttunk már párat mellettük), addig esélyük sincs hasonlóra.
GörisZsé szerint karakter vagyok, ezt még elemezgetem. :D
Ba meg megjegyezte neki, hogy mellettem állandó pörgés van, de GörisZsé csak kiröhögte, mintha ezt nem tudta volna előre.
Este végighallgattam, hogy milyen különleges nő vagyok, én meg próbáltam nem meghalni a náthámtól, orrfújástól, fejfájástól. Ma már pihenni fogok, hiába maradok le a koreográfiákkal, eü-s végzettségű TCsV elrendelte, hogy maradjak otthon pihenni. Megfogadom, nincs kedvem hőemelkedéssel három órát ugrálni egy 12 fokos teremben.
De csak azért igazából, mert Ba-nak megígértem.

komment

-

2009.11.16. 19:58 :: Tobber

Ba:

"még mindig helyesnek tartom külsőre, és édes volt, hogy hozott neked raffaellót, mint a reklámban a fiú a balett-táncosnőnek:)"
"magas. kedves. az én ízlésemnek túlontúl hősszerelmes típus, szerintem kisebbségi komplexusa van veled szemben és ezt kompenzálandó túlzottan teper. egyébként tényleg kedves. és nagyon zavarban volt"

:D

Pontos.

komment

-

2009.11.16. 10:28 :: Tobber

Nohát. A pénteki relax nem sokat segített. Szombaton délelőtt 3 órát próbáltunk egyre feszültebben, néhány szitokszót is megjegyeztünk a nép nyelvéből, hátha vissza kell jeleznünk a fújoló közönségnek.
A helyszínen még próbáltunk próbálni, majd az átöltözés utáni gyakorlásnál TCsV szerint úgy néztem ki, mint akin nincs melltartó, ezért az egész viseletet le kellett vennem, szerencsére volt nálam még egy melltartó, alig volt kényelmetlen a két merevítős egymáson.

Este felléptünk az éves seregszemlén, megmutattuk a szakmának a vadiúj koreográfiát (nekem mind az), kurjongattunk, ahol csak eszünkbejutott, majd bezsebeltünk egy kalap bókot, pl. a 16éves a függöny mögött azonnal elkapta a kezemet, hogy bár kevesebbet várt nagyon jók vagyunk, mások szerint olyan, mintha tíz éve ezt táncolnánk, hogy a tánccsoportunk újra a régi fényében ragyog, három régi-új tag is újrakezdi, felüdülés ránknézni és fergetegesek vagyunk. Persze a másfél éve kezdő kezdő ismét hozta a formát, de legalább nem rám figyeltek. "Te, hányan vagytok lányok? Hatan. Akkor öten tök jók vagytok!" :D
(A többiek nagyon fúrják, TCsV is bizonytalan.)

Utána még bezsebeltem Ba és a Papírkutyák véleményét (utóbbiak szemlélete a sirályokról biztos örökre megváltozott), majd TCsV rohant ki a teremből a dicséretektől boldog fejjel és elkezdett szorosan ölelgetni és hálálkodni nem véve észre, hogy mögötte két méterrel áll Ba és csak csodálkozik. Hát, Ba-nak megint nehezen adom be, hogy TCsV-nek nem vagyok pálya.

Utána hajnali fél háromig maradtunk, táncoltunk minden emeleten mindenféle zenére, spontán folyosón alakuló bandákra is.

Ess pedig demonstratíve egy másik helyre ment, pedig ez a kedvenc fesztiválja az évben, de most éreztetnie kell velem, hogy mennyire megbántottam a szakítással, Ba tényével... És persze a 18évesnek célozgat rá, tudja, hogy továbbadja nekem. Áh!

Hajnalban TCsV bejelentette, hogy ügyes fehérnép vagyok, ezért az eheti két próbán megtanulok még egy (régebbi) koreográfiát, szombaton azzal lépek fel. Hát hogyne.

Vasárnap délben Ba-val átmentünk Anyuhoz ebédelni, sétáltunk, este hangversenyen jártunk, éjjelig vitatkoztunk, majd beájultam aludni, ő meg megbánta és egész reggel ölelgetett.

komment

süti beállítások módosítása