HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2009.01.25. 19:56 :: Tobber

A dolgot árnyalja, hogy a nő tolókocsiban van, segítségre van szüksége. De M. nem mesél neki rólam, „mert nem akar egy beteg embert azzal bántani, hogy egészségesekről beszél neki”. Ez hülye.
De vita felfüggesztve, miután egy napja hányok, lázas vagyok, nyelni nem bírok, ver a víz és szédülök, mint a fene, úgyhogy harmatgyengén rászorulok a segítségére. Átugrott délután Anyuékhoz marhahúslevesért (azóta megittam, visszahozta az életet belém!):
”Hogy van a Gyerek?” „Most tényleg nagyon rosszul lehet, mert egyáltalán nem veszekszik.” :)))

komment

2009.01.24. 13:41 :: Tobber

Biztos ártatlan a dolog. De lányok, emeljétek fel a kezeteket, ki nem háborogna azon, ha a pasija minden szombat délelőtt felhívja a régi barátnőjét úgy, hogy én ne halljam, most pedig kiderült, hogy át is megy hozzá egyik nap, merthogy beteg. De hisz csak barátok.
És engem határozottan nem akar vinni, sőt én vagyok a nemnormális, hogy át akarok vele menni.
Nem ismerem a családját, a barátait sem 7 hónapja.
Szóval, ti mit reagálnátok?

komment

2009.01.23. 21:25 :: Tobber

Rábukkantam Elre egy DunaTV-s videón. Felkavaró beszélni hallani. Irogat pedig, el sem olvastam még, mit. Az már nem érdekel. De régen jó volt. És tévében öregnek néz ki, hihi.

komment

2009.01.23. 16:17 :: Tobber

Csokiszökőkút túl sok szénhidrát, visszafogtam magamat.
Éjjel még öltük egymást M-mel, ma szabira jöttem, Anyuval ebédeltünk, csavarogtunk, csicseregtünk. Ma már csak szépülgetni szeretnék és pihenni. (Korizni nem megyek.)

Főnököm tegnap megijesztett: rámparancsolt, hogy adjam le az egész éves szabadságtervemet előre, mert nem tűri, hogy egész évben nem megyek szabira és fél, hogy az orvosnál fogok kikötni, ha nem vigyázok magamra. Húzom a számat. Nem tudom, mikor akarok szabira menni és nem is akarok nagyon. A december végét ki szoktam venni a koriszezon miatt, idén síelni sem megyek, viszont februárban meglátogatom Srácot Németországban egy hétre, már nagyon vár.

Súlyra nem tudok figyelni, meg mensi vizesedést is nehezen gyűrtem le, u.ott vagyok egy hete. Francba! Még hat kilótól akarok végleg megszabadulni, onnan minden kiló ajándék, ha lemegy.
Egy hónapon belül pedig 2,9 kg-t kéne leadni, mert így tűztem ki november 17-én.

komment

2009.01.21. 15:45 :: Tobber

A kollégáim miért titulálnak "mindig mosolygósnak"?? Dipólus, mi??

A Fontos Teendők Listáján ma egy új farmer vásárlása volt a fő pont. Igaz elhatároztam, hogy amíg le nem fogyok rendesen, addig nem veszek "átmeneti méretű" ruhákat, viszont az összes nadrágom hülyén néz már ki, mert övvel van szorosra húzva és úgy is buggyol derékban, meg fenékben már nem az igazi, na. A sok-sok évvel ezelőtti kisebb méretűeket meg már rég kidobtam.
Szal van új sötétkék farmerom. Meg gyönyörűen slankított mellényem, ami azért csoda, mert nekem a mellben jó cuccok mindig bőek hason. Tehát vagy (jaj!) összement a mellem, vagy ekkorát nőtt a hasam. (Ja, ez is jaj!)

Összefutottam gyerekkori barátnő anyukájával, vele csacsogtam fél órát és gyönyörködtem álomszép kisunokában, és kávéra vágyom, aki érti, érti.

És azért írok hosszan semmiről, mert főnökök nincsenek, de itt kell lennem, már rend van itt, ha elintézhetném itt a mosdóban a hajfestést, sok időt nyernék, csak az tart vissza, hogy nincs itt hajszárító.

komment

2009.01.21. 11:13 :: Tobber

Nemes Mesteremre találtam, kit követhetek és tanácsait kérhetem fiatal fiúk becserkészésében...

komment

2009.01.20. 21:22 :: Tobber

A francba. Olyan szépek voltak együtt. Tegnap már láttuk, hogy baj lehet, este szakítottak. Ma telefon, hogy a jövő heti 50 fős meglepetésbuli, amit titokban szerveztünk a lány szülinapjára, lefújva. Meglepett minket. És micsoda erő kell hozzá, hogy névnap és szülinap előtt pár nappal mondja ki egy nő, így két ajándéktól elesve... :)

komment

2009.01.20. 16:38 :: Tobber

És igenis jólesik, ha másik cég szervez bulit, és a miénktől csak engem hívnak, mert velem jó itt egyedül bulizni. (Amit nem értek, mert vagy iszom, és hülye sztorikat mesélek, vagy nem iszom, és akkor unalmasan táncolok. Dehát ez őket minősíti.) :)
És úgysem érek rá aznap.

komment

2009.01.20. 16:19 :: Tobber

Sodródom a hetekkel ezelőtt leszervezett programok hullámain, próbálok magánemailekre válaszolni, ami akadozik, bocs érte.

Tánc megvolt, éjjel harisnyanélküli tánccipőben hidegben flangálás megvolt, lesz még tánc, hb, kori, és végre hétvége.

komment

2009.01.19. 13:03 :: Tobber

Mivel most ugye nem járunk M-mel, csak együtt lógunk, így jó.
Próbáltam elkerülni az embereket, de egyik nap egy húsz fős korizásnál voltam, aki mindenkit oktatott (és párat hazavitt), másnap egy tizenfős családi vacsorán is ünneplés volt, így csak a többit aludtam végig.
(És kaptam kolbászból kötött virágcsokrot. :D)

7,2 kg fogyásnál tartok két hónap alatt, még 6 kg-t tervezek, de nem akarok sietni, mert akkor talán tartósabb marad. Már feltűnő lehet, mert sokan kérdik, hogyan csinálom. Nincs titok:
Keveset eszem és sokat mozgok. Szénhidrátot eddig sem sokat faltam, mozgás eddig is volt, szal csak a hat után evést csökkentettem igazán.
Még élvezem, de ha lejjebb megy, sok pénzbe kerül majd az új ruhatár (főleg a melltartók, ugye)... :S

komment

süti beállítások módosítása