HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Ess-te

2009.05.22. 14:43 :: Tobber

Este Ess nélkül tánc, szüleim is belestek, utána Essnél alvás. Felszerelt pici lámpákat a kerítésre, mintha leszállópályára érkeztem volna. Ma már tényleg hullaközelben, ezért mai tánc hanyagolva.
Reméltem, hogy alszunk (külön), erre áthív, hogy összeszereli a kismedencét és grillezni is fogunk. Akkor meg gondolom a fél várost odahívja, nem lesz alvás... :S

komment

Chaplin

2009.05.21. 14:33 :: Tobber

Ess börleszkelőadása folytatásos, tegnap naplementés kávézás után lementünk táncolni, ahol a hőség miatt többször kimentem a büfésfiúval csacsogni, onnan nézni a táncosokat. Ess két percen belül mindig megjelent és visszarángatott táncolni, büfésfiú hőbörgése mellett, hogy ő udvarolni akar nekem...

Büfésfiú rákérdezett, hogy a fenébe csinálom, hogy itt egyszerre két pasival kavarok, nem lesz ebből galiba? Milyen kettő? Hát a fiatal szőke, meg a magas szemüveges. Ja, az Szöszkehuszonéves és Zé2, egy harmadik pasival járok, innen. Neeem, hát látja, hogy Szöszkehuszonévessel mennyit sutyorgunk, Zé2 pedig szerelmesen néz rám...

Itt ismét elrángatott Ess, a sztori végét jövő héten tudja meg.

És azzal szórakozunk, hogy Ess parodizál táncosokat a mozgásuk alapján és simán kitalálom az összeset, jól csinálja! :)

komment

bmi

2009.05.20. 16:29 :: Tobber

"Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexű emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggő krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát."

Igeeeeeeeeeen!!!!

(Kiderült, hogy már két kilóval följebb is ott vok.)

komment

Strand-szezon nyitány!!!

2009.05.20. 14:59 :: Tobber

Na, most ment el egy másik kollegina, hogy milyen szépnek tart. (Becsszó nem én kezdem a témát!)

Vasárnapi programok estig lemondva: a Velencei-tó 22 fokos, irány a strand!!!!!!! Ki jön velünk?

komment

Kanapé

2009.05.20. 11:15 :: Tobber

Miután Ess késett a táncról, úgy éreztem, az sem nagyobb genyaság, ha M-mel ülök le egy félhomályos kanapéra csacsorászni, amíg megérkezik. Látnotok kellett volna Ess arcát, amint meglátott!! :)
Aztán szünetben is mellékeveredtem, úgyhogy Ess odaült közénk, minket széttolva, és olyan erőltetett beszélgetésbe kezdett velünk, hogy csak vigyorogtam.
Hullafáradtak és kialvatlanok vagyunk.
Ma Ess hiányzol+kívánlak+este nem lesz kec-mec smsét beelőzte M gyönyörű voltál tegnap este üzenete. Bár táncon ugyanezt egy középkorú nőci is megállapította rólam, a múltkor arról beszélgettek (mi vaaaan?), hogy ha mosolygok, akkor pláne.
Ugyanezt kolléganőnk is elmondta tegnap, akkor mégse menjek plasztikai sebészhez?

komment

telefon

2009.05.19. 13:58 :: Tobber

...és olyankor elolvadok, ha egy napja nem lát és azóta negyedszer felhív, hogy hiányzom neki, és hogy nem csak táncolni kéne mennünk (a héten minden este), hanem beszélgetni is, és napsugara vagyok...
Ha nem lebegne ott exnő árnyéka, még jól is érezném magamat.

komment

Fogyás

2009.05.19. 13:44 :: Tobber

http://velvet.hu/blogok/tejbenvajban/2009/05/19/lefogytal_dogolj_meg/

Sztem aki negatív visszajelzést kap arról, hogy lefogyott, az rossz emberekkel veszi körül magát.

Amikor tisztítást végeztem ismerősök között, hogy kinek a társasága ad hozzá az életemhez érzelmileg, értékrendben, tudásban, sok embert leépítettem, szerencsére több ment magától is.

De most, hogy nagyjából 16%-ot leadtam eddig, már soktucat visszajelzés érkezett valamilyen formában.
A nagyrészük dícsért, 1-2 pasi morgott, hogy úgy jobban tetszettem, Őszhalántéknak és Srácnak, akik mindketten jól ismerik a testemet, fel sem tűnt, mert az alkatom hasonló maradt, illetve Szomi talált meg azzal, hogy "beteg vagy?", de kiderült, hogy bóknak szánta, amit azóta kedvesebben már megismételt párszor (és folyamatosan hivogat borozni, megígértette, hogy amint már nincs Ess, átmegyek hozzá.)
Szóval nekem naponta több bók érkezik, tippeket kérnek, szinte übereli azt a kérdésáradatot, hogy mit csinálok a hajammal, amikor olyan hullámos. (Hab, szárítás)
Mázli, hogy ilyen a környezetem.

komment

Illető

2009.05.18. 16:09 :: Tobber

Illető ismét kifejezte a háláját, hogy mennyit tanult tőlem, amíg együtt jártunk.

És hogy olyan nőt keres, mint én vagyok, aki szellemileg inspiráló.

komment

-

2009.05.18. 10:39 :: Tobber

HR vezetőnk szerint az egyik főnököm 5,5 hetes szabadsága tulképp csak egy pilot, ha bejön neki, bevezeti minden dolgozóra. :D 

Kollegina sehol, ismét enyém a két embernyi munka. De nem fogok automatikusan mindent megcsinálni helyette, csak amennyire energiám és főleg hozzáállásom engedi.

Szombaton főztem, Ess-sel ismét táncoltunk, vasárnap kirándultunk a táncosokkal és táncoltunk-zenéltünk a mezőn, miközben a réten szállt a füst a bogrács alól, este pedig táncházban voltunk Ess-sel. Ehhez képest a mérleg többet mutat, mint pénteken! Miért??????

Ma már írt is M., hogy rossz színben vagyok, mi a baj (semmi, krónikus kialvatlanság, nem volt rajtam smink és a mezőn táncolva felvertük a port-pollent, ami az allergiámra is rátett), meg hogy szülinapomra készít majd fotósorozatot rólam, mert azt kértem anno tőle.Illető is itt járt, anyukája a kedvenc kajámat küldte fel neki, és ő felajánlja nekem. Mit kér cserébe? Egy romantikus éjszakát… Őőő. Nem. (Azaz felröhögtem, a romantika és személyem két egészen külön világ.)

komment

süti beállítások módosítása