HTML

2008.09.05. 16:19 :: Tobber

Ha már négy órát ülök egy megbeszélésen minden pénteken ahelyett, hogy dolgoznék, ezért péntek délután kell kapkodva ezer dolgot és azonnal és precízen, akkor isteni reggel óta allergiatüsszögve beülni a tárgyalóba, ahol nem tudják kezelni a hőfokszabályzót, ezért 20, azaz húsz fokon ment a légkondi, miközben kint 35 fok van, ezért így is öltöztünk, aztán két óra múlva valaki kapcsol, ezért lekapcsolja. Nemcsak a légkondit, az egész levegőztetőrendszert. Hideg és oxigénhiány.Csak egy hős nem lesz ilyen helyzetben rendkívül ingerült. A zsebem meg dudorodott a sok használt zsepitől! :S

komment

2008.09.04. 20:16 :: Tobber

Ja, élek. Vegetálásnak sok, Életnek épp kevés, mert ahhoz ideje lenne talán egy napnál többet kivenni szabinak.
M-et sem láttam egy ideje, jártam pár helyen, soppingoltam, szüleim Békának tárlatvezettek és nagyon kell figyelni rá, ha kötelékben megyünk, mert hajlamos sebességhatárokat betartani. Sárguló lámpákat nem. :)
(Csak ellenőrizni akartam, hogy' vezet, mégis ő visz hétvégén...)
:)

komment

2008.09.03. 16:04 :: Tobber

Ma a céges belső hálózaton szerepelek egy fotón, csak mert ökörködtünk a fotóssal, annak meg pont az a fotó tetszett, hát felrakta egy témához.
:)

komment

2008.09.02. 13:13 :: Tobber

Szerepel egy beküldésem a zindex.hu főoldalán!!! :))

komment

2008.09.01. 10:07 :: Tobber

Pénteken Bé meggyőzött minket, hogy robiviliemsz homloka az BéZséje homloka, mi pedig őt, hogy dodzsemezni akarunk és az én szalagavató videómat nézni az ő lánybúcsúján. Egyik sem jött be.
Volt még M-mel korizás kölcsönzős koriban (rémálom és fura új kunsztok), család, nyüzsgés, táncház kedvenc fotósommal, aki végre készített M-ről és rólam közös képeket.
Tíz év után mertem újra májkrémet enni. És igen: ismét tízszeresére erősödött az allergiám, bakker. Mindig így hat rám.

komment

süti beállítások módosítása