HTML

2008.08.22. 11:48 :: Tobber

Szépülgetés, hajolaj, három új arcápoló, szokásos arcpakolás, új parfüm (Lanvin, Jeanne, tudom, unalmasak az illataim :) ), végszóra M jön, masszázst ad, miközben én ELLE divatfotókat nézegetek csacsogás közben.
Kaptam becenevet: Főnök vagyok. Szeretem ezt a nevet!!!! :)))
És épp bágyadtan élvezem az estét, amikor kibukik M-ből, hogy ő 20 éve nem találkozott olyan nővel, aki szerinte jó anya lesz, azt gondolja, én az leszek.
Köpnyi-nyelni nem tudtam, hogy ő ilyeneken gondolkozik. A fejében már látta magát, amint hármasban görkorizunk a kicsivel. (Kicsit kijavítottam: ötösben.)
:)

komment

2008.08.19. 12:30 :: Tobber

Iszonyat a fővárosi közlekedés!! :((
Hétvégén már Árpád-híd Sziget miatt káosz, Margit-híd fele bicajoknak lezárva, Lánchíd blokkra lezárva, Erzsébet-híd északi sávja+járda, tehát a 70-nel rohanó autók előtt gyalogosok rohannak át, Szabadság-híd blokkra lezárva, rakpartok szintén. Eddig legalább hétvégén kocsiba mertem ülni.
Mostanra egy csomó helyen a környéken lezárták 20-a miatt, tegnap képtelenség volt dolgozni-telefonálni-tárgyalni a ház előtt túráztatott redbull-repülők miatt, zaj van, por, szmog.
A francba, ebben a városban emberek élnek, nem cirkuszi fesztivál!! Épp elég a felújítás, a csatornaépítés, a négyesmetró építkezések, az alapból is dugó! :((

komment

2008.08.19. 11:27 :: Tobber

Hurrá, végre összefoghatom királylányos, csigatincs-kitekergősre a hajamat. Kár, hogy épp abszolút nem divat. :D
//
M. a színek szakértője, mégis 20 percet győzködtem, hogy a szemhéjpúderek, akármilyen jó minőségűek-takarnak, akkor is más színűek az én bőrömön. Végül indiáncsíkokat festettünk rám, hogy elhiggye, a zöldek szépszürkévé változnak, a lilák konkrétan kékké... :)
//
M. tegnap: - Ha valaki ránknéz, biztos megkérdi magában, hogy vajon ez a szép nő miért van együtt ezzel a ronda, öreg fazonnal!
T: - Azt gondolja, hogy ez a ronda, öreg fazon _valamit_ nagyon tudhat...
:DD

komment

2008.08.18. 16:31 :: Tobber

Mesterségek Ünnepe/Táncház szombaton.
M: - Azt pontosan tudom, hogy milyen kis khöm kütyüid vannak otthon, de persze sosem meséltél arról, hogy népi hangszereken játszol, hogy mennyiféle népi mesterséget űztél, hogy ismersz magyar néptáncokat/népdalokat is... :DD

//

Illető, exem és kollégám ismét egy házinyúlra lőtt, konkrétan egy szobában dolgoznak. Már fogadásokat kötöttünk, hogy mikor hagyja el a csaj. :D

//

Hétvégén sop, meg M-mel, meg tánc, meg olasz harsogó családi vacsora utána.

komment

süti beállítások módosítása