HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Eszmecsere

2008.07.25. 17:55 :: Tobber

Tobber és kedves férfikollégája a metrón eszmecserét folytatott a magyar nők ágybéli visszafogottságáról-zártságáról.
Remek tapasztalatcsere volt semmi következtetéssel.

komment

Földrajz és biológia óra

2008.07.25. 15:56 :: Tobber

A női mosdó kb. 25 méterre van az asztalomtól. Lehet, hogy tegnap ez a kalandtúra tényleg sok lett volna kétpercenként. Ma már ritkábban megyek. De fájó gyomorra nem szabad tejeskávét, úgyhogy a vérnyomásom egy emelettel lejjebb dolgozgat csak. :(((

komment

Önvallomás

2008.07.25. 15:03 :: Tobber

Ismertek. Külsőre is igen magas elvárásaim vannak. A férfi legyen 185 cm fölött, sportoljon, legyen sok diplomája, biztos egzisztenciája, magabiztos fellépése, humora és sok öltönye, mert az izgat.
Noshát.
Mindezt elvetettem, amikor M-mel találkoztam.
Nem tetszett a külseje (bár édes szemei vannak), nem magas, a fentiekből csak a sportos jelző illik rá, izmos a teste.
De a legfontosabb: hatalmas lelke van. Én ilyen jó embert nem nagyon láttam!
Minden más elvárásomat sutba dobtam. És egyelőre úgy tűnik, megéri...
Nem mellesleg NAGYON olvasott. Ha meglát nálam egy könyvet, azonnal mesélni kezd róla, az íróról, a többi művéről. Festményekről is határozott véleménye van, imádom hallgatni!!!!!! :))

Nálam ez alapelvárás egy férfitól.

És ma épp ezt írta: "Szeretek veled aludni. Ha felébredek, adok puszit a kezedre és hosszú percekig nézem, ahogy alszol. Olyan szép vagy!"
...erősen változnak az elvárásaim...

komment

Dialógus

2008.07.24. 20:36 :: Tobber

- Helló, Tobber, nem vagy véletlenül a Plázában?
- Nem vagyok.
- Akkor éppen szexelsz...

Persze, nálam vagy-vagy. :)))

komment

2008.07.24. 20:05 :: Tobber

horror macskák
önvallom m-ről
dialóg bk

komment

Realista

2008.07.24. 16:16 :: Tobber

Hazaküldtek. Állítólag lázzal, hasmenéssel és émelygéssel nem lehet dolgozni. Én tudnék, de elkergettek. :(
Holnap újra próbálkozom.

komment

Tudományos cikk

2008.07.23. 12:32 :: Tobber

Kutatók évekig figyelték alanyukat, Tobbert, aki egy most 32 éves, átlagos külső- és értelmi képességű nőnemű egyed egy nagyvárosi dzsungelben.
Életmódja tökéletes táptalaj volt annak tudományos megfigyelésére, hogy egy ilyen egyszerű felépítésű élőlénynek milyen alapszükségletek megléte biztosít elégedettséget hosszú távon.

A meglepő következtetés három alapvető igényt mutat:
- evés, a lény rendkívül ingerült állapotba kerül, ha nem ehet, vagy csak rossz minőségűt
- mozgás, a lény 2-3 nap mozgáshiány után kezelhetetlen és utál élni
- testi kapcsolat egyéb lényekkel (kizárólag azonos fajúakkal), ennek hiányában tör, zúz, leordítja környezetét

A tudósok javaslata ezen élőlények tartására: mindhárom szükségletüket lehetőleg még felmerülésük pillanatában ki kell elégíteni, és így egy kezelhető, kedves jószágot kapnak.

komment

Rövidhír

2008.07.22. 18:40 :: Tobber

Július 14-én a Ferencváros a Sheffield United ellen lépett pályára az Üllői úton. Azonban a meccsről ezúttal egy olyan esemény terelte el a Fradi szurkolók figyelmét, amire ők sem számítottak. Mialatt a pályán javában zajlott a mérkőzés a lelátón egy 20 év körüli lány szájjal elégített ki egy hasonló korú fiút.

Én is láttam már hasonlót, és csak megmosolyogtam. De ott nem kéne, ahol gyerekek is előfordulnak.

komment

Jegyzőkönyv

2008.07.22. 12:42 :: Tobber

18.00 taxiközpont hívás
18.10 taxi indulási helyre érkezik
18.30 taxi érkezési helyre érkezik célszeméllyel
19.16 kedvesbarátnő (kb) hívása
19.18 alvás
20.40 kb érkezése
20.40-23.? kb státuszelemzés naplementével és bacardi breezerrel
23.30 szépészeti segédeszközök elhelyezése arcon
24.00 alvás
6.30 ébredés
6.50 zuhany, haj formába kényszerítése
8.00-9.00 indulás, bkv, Sráccal incselkedés, kulcs visszacsere, érkezés
9.00 munka
11.15 orvosi alkalmassági vizsgálat
12.00 "hogy lehet ennyi a vérnyomása"
12.15 "ez a lépe, ez meg a hasi ütőér"
12.40 éhenhalás

komment

Romantika

2008.07.21. 12:17 :: Tobber

Stílusgyakorlat? Á, az nem megy! Főleg a hallmark-os verzió. De megpróbálom a lentit líraibban megfogalmazni. A történés ugyanaz:

A hétvégénket tökéletes harmóniában töltöttük M-mel. Pénteken várt mindenféle finomsággal, kedvenc ételeimmel, kényeztetéssel, szép szavakkal. Mindig nagyon figyelmes és előzékeny velem, nagyon várom a találkozásainkat!
Egy kis bújás és csacsogás után megnézte, hogyan állok neki a csapágyszerelésnek (segíteni nem tudott a művész lelkem, de istenien simogat közben :) ), úgyhogy elküldtem addig autókázni egyet. Éjjel sokáig beszélgettünk az élet nagy kérdéseiről, amikben hasonlóak a nézeteink, szerencsés vagyok, hogy rámtalált!!!
Reggel alig bírtunk kikelni az ágyból, épphogy odaértem a csarnokhoz. GörisBével mozogtunk, majd megbeszéltük, hogy délután is kijön, mielőtt M-et tanítanám... Rendkívül felemelő a lelkemnek, hogy két sport között is gondolt rám, elhívott ebédelni, de nem szeretném, ha félreértene. Én inkább átugrottam a szüleimhez, ahol nagy szeretetben fogadtak. Apuval átvettük, hogy legyen-e az ütőmön bandázs, végül kiszámoltuk, hogy olcsóbb egy új, ha majd kell...
Madárcsicsergős, napsütéses, tavaszias délutánra mentünk ki az üdén zöldellő Pályára. GörisBé már ott várt, addig nem akart fagyizni, míg meg nem érkezem, mert meghívna egyre. Én nemet mondtam, fantát kaptam. Ütögettünk az árnyékban, nevetgélve próbáltunk trükköket, majd fáradtan inkább egy padon elemeztük ki a pályafutását, az elképzeléseit az életről, a sportról és az irodalomról. Kért könyvtanácsokat is, majd adok a kezébe pár kincset, sokat fog fejlődni belőlük...
Aztán megérkezett M, aki átöltözött, így GörisBé kifejthette, hogy ő olyan ember akar lenni, mint M. Mosolygós, optimista, kedves ember, nem mellesleg remek alakkal!
Jólesett, hogy ezt mondta, magam is a lelkét szeretem!!
M-et oktatgattam, az árnyékban sutyorogtunk, készített rólam jópár fényképet. Igazán művészi képeket készít még ilyen hozott anyagból is! :)
Bevásároltunk, nálam együtt sütögettünk, megnéztük vacsora közben a naplementét az erkélyen és nevetgéltünk a madarakon a szembeháztetőről. Láttunk denevért és kis sáska is arrasétált megnézni a vacsoramaradékainkat. :))
Reggel épp erkélyen reggelizünk, az erkély alatt a kutya rohangált egy csonttal, sehogy nem tudta elrejteni a beton udvaron a szomszédban, amikor Profiedző szól, hogy lemondja az edzést. Elszomorodtunk, de visszafeküdtünk még aludni pár órát, aztán átmentünk M-hez a képeket kiválogatni, Audrey Hepburn filmet nézni összebújva a kanapén.
Aztán kocsiba ültünk, és dugóban énekeltünk ezer éves számokat. :)
Beugrottunk Aput megnézni, hogy jól van-e, M-mel azonnal hosszas festményelemezgetésbe kezdtek. Anyut elcsábítottuk a görögök táncbemutatójára, M-mel roptuk a táncot szinte csak egymást figyelve, egymáskezét szorítva, aztán M-hez felrohantunk egy kicsit. Végül hosszabb időt töltöttem nála, ha értitek, és éjfél után épp indulnék, amikor kitört a vihar. Hatalmas villámok, égrengető dörgések, félelmetes volt. Örültem, hogy megvéd az ölelő karjaival!
Aztán volt némi vitánk, mert rákérdeztem, hgoy a táncon miért néz az egyik lány mindig olyan gyűlölködve, mintha elvettem volna a párját. Erre magyarázatot nem kaptam, de kiderült egy sms, amit még M küldött a lánynak. Nem vagyok féltékeny, de örültem volna, ha tudok arról, hogy irogatnak.
Most várom, hogy mi lesz legközelebb, de kicsit megingott a hitem benne. A vihar miatt nála aludtam, reggel arra ébedtem, hogy csak néz és simogat... :)
Lekísért a kocsihoz, hazarohantam átöltözni, már az sms-e fogadott, hogy vigyázzak magamra.
Vigyázni fogok, Kedves!

Harminc évig használtam a régi mérlegemet, azon tudtam, hogy melyik korszakomban épp hány kiló voltam. Szerettem, de sajnos már nem megbízható.
Az új 3-4 kilóval többet mutat, gondolom, ez a helyes érték. Kellemetlenül esik, főleg, hogy M-mel hatalmas vacsorákat csapunk sok hete, és ez meg is látszik! :(
Ma este lehet, hogy a lelki tanácskérés után lelki tanácsokat kell adjak egy kedves* barátnőnek, akit este meghallgatok, mert belső egyensúlyát felborította egy régóta várható, de hirtelen lecsapó probléma, amit sajnos ki kell gyomláljon az életéből, mert különben sosem lesz maradéktalanul boldog. Hiába kap gyönyörűséges leveleket más férfiaktól... Neki nem az kell...

*Bakker, ezt a hülye stílust!!! Nem is kedves! :DD A lenti sokkal lényegretörőbb!!

Őőőő, mi a következő stílus? :DDD

komment

hétvége

2008.07.21. 09:39 :: Tobber

Rohanás, naná.
Pénteken idilli csapágyszerelés (én, ja), szombat reggel Budáról Káposztásra átrohanás, mert elaludtunk, aztán GörisBével kori, majd beugrás szülőkhöz, majd GörisBével ütögetés (meg elhívott ebédelni), majd görit oktattam, majd nálam erkélypizzázás, vas. edzés elmaradt, úgyhogy visszaalvás, képretusálgatás profival, este táncház sok görög táncossal, fellépéssel, igazi mediterrán hangulattal. Éjjel vihar, úgyhogy nem tudtam/akartam hazamenni, vita után reggel jöttem csak haza.
Álmos vagyok. És az új mérlegem többet mutat, mint a régi.

komment

süti beállítások módosítása