HTML

2008.04.06. 08:57 :: Tobber

Hú, Bé hogy fog örülni, nincs is tőlük messze a rendkívül látványos Sugar Shop. Láttuk őket a múltkor, igaz, akkor végül a házi készítésű szexmignon mellett maradtunk. (Mármint Bézséjének készíti, nem nekem. :)  )

www.sugarshop.hu

 

 

 




 

komment

2008.04.04. 16:10 :: Tobber

...és imádja a hajamat így, fotózgatni akart.
Ma egy cuki autókölcsönzős pasi volt félreérthetetlen velem, meg kollegina szerint egy újabb kolléga. Volt még főnökkel 20 perc csacsogás, amit ő nem szokott, jólesett.

komment

2008.04.04. 11:31 :: Tobber

Mittomén, itthogyhívom régi kedvessel tegnap elmentünk vacsorázni a régi helyünkre, majd mivel még mindig eszméletlenül férfias, negyvenes, 105 kilós, 190 cm magas, sportos, kreol bőrű, őszülő-tüsi hajú, bőrdzsekis, nagymotoros kan, így hazakísérhetett.
Éjjel azért hazament, bár nem vagyok biztos benne, hogy haza akart, de nem adtam neki más lehetőséget. :)
Szeretem kicsinek érezni magamat, de ehhez megfelelő méretű pasi kell. :D

komment

2008.04.03. 07:58 :: Tobber

"- Hogyan gyógyít a Gyógyító Web Gömb?
- Gyógyító Web Gömb (rövidítve GYWG) működési mechanizmusának minden részletét nem árulhatom el, de a vezérlő elvét igen: a GYWG balról-jobbra, illetve jobbról-balra irányuló fizioenergiai mozgásával az Internetben található, fel nem használt energiát gyűjti össze és azt irányítja kifelé. Ezt úgy kell elképzelni, mint amikor egy keresőprogram szavakat keres az Internetben. A különbség annyi, hogy itt energiákat keres a GYWG energiakereső motorja.
"

Hihiiiiiiiiii...

komment

2008.04.02. 21:57 :: Tobber

Itt a tavasz, pasik?

BCsTLV ír, hogy nagyon sokszor eszébe jutok. Nemtomitthogyhívtam két ex is bejelentkezett, az egyik konkrét randiajánlattal, a másik csak puhatolózott. Együtt vacsiztunk Hollandussal, vicces. És tetszik neki a cikkcakkhajam és a szemüvegem. Emberek régen láttak??
És hogy milyen tökéletes az alakom. Hülye.
Múlt héten miattam állt hosszabb ideig a megállókban a kettes metró, bocs ha azon utaztál! A vezető minden állomáson kiállt, nézett és intett, hogy adjam meg a számomat. Amikor már sürgette az idő, dudálással továbbment, majd a következő állomáson ismét. Jólesett, de a keletinél inkább leléptem, az örsön már nem tudtam volna elkerülni.
Ma délben tökismeretlen taxissal mentem, elintéztem valamit, mikor visszaszálltam, láttam, hogy megbámul, majd megkérdezte, hogy mit sportolok, hogy ilyen szép az alakom.

Pasik, harminc kilóval vagyok több, mint fénykoromban!!! :S
(Ezt tájékoztatásul küldöm Békábéjének is, aki 60 kilósnak hisz. :D)

komment

2008.04.01. 22:00 :: Tobber

Bőgős napok. És újabb növekvő pocak. Legalább az egyik jó. Csak az első az enyém.
Nézegettem Tóbiás fotóit a múltkori usa útjáról. Gyönyörűek. Lehet, hogy a blogba is becsempészek belőle. Miért nem voltam ott vele??

Cserébe ma megkaptam a kérdést, hogy miért nem mentem tegnap Szegedre Neokoncertre, hatalmas buli volt. Jó, a következőre elmegyek. Remélem, közelebb lesz.

komment

2008.04.01. 16:22 :: Tobber

IGEEEEEN!!!!

Életemben először Apám meghallgatta a véleményemet a politika állásáról és elismerte, hogy ebben IGAZAM LEHET!!!!!!
Ilyen egyébként sem csinál sokat, de politikában?? Juppppppéééé!!!

Ja, kormányválság van. Becsszó visszatért a lelkesedésem a politikához. Régen imádtam, meg tanultam is, de pár éve mély unalom és buta kampány minden oldalról. Most végre felkavarták az állóvizet. Gondolom, csak pár napra...

Aztán a szüleim is egy napja kiélesedett csatározásokat vívnak, persze engem hív mind a kettő. Apám meg is kért, hogy menjek át, mert akkor ott leszek villámhárítónak.

Na köszönöm. Egész gyerekkorom, és régen elköltözésem után is az voltam, közel belerokkantam. Kösz, nem kérek belőle. Most mindkettőnek megmondtam, hogy tisztázzák egymással, mert nem érdekel és ne engem terheljenek újabb gyerekes hülyeségükkel.
Azt hiszem, eddig nem tudták, hogy nem vagyok tisztelettudó gyerek, de betelt a pohár, kicsi koromtól ezt játszák velem. Kuvva fárasztó és lelkileg instabilillá tesz...
Uff.

komment

2008.03.31. 16:47 :: Tobber

Eddig még sosem láttuk: ma mindkét ügyvezetőnek beugrott 1-1 gyereke.

Főnök alapos. Szól róla előre, elmondja, hogy hívják, hogy néz ki, majd egy fotót is mutat róla.

Most telefonál:
- Tobber, megérkezett a nagyfiam, megtennéd, hogy lemész érte, leülteted fent egy kicsit?
- Persze, megyek.
- A hallban megállt a recepciós pulttal szemben a falnál, onnan ismered meg.
- Meg esetleg onnan, hogy gondolom nem sok tinédzser álldogál a hallban... :)))
- :)))

komment

2008.03.31. 10:32 :: Tobber

Tegnap éreztük a labdát. Kiderült, hogy rossz az az elavult technikánk, hogy a labdát szemmel követjük, merthogy azt nem is kell. Az érzés a fontos.
:)
Nohát, én éreztem. Atibá úgy nekilőtte az egyébként a menzesz miatt különben is fájó mellemnek, hogy lórúgás fájdalomcsillapító ellenére is majd' bexartam a fájdalomtól. Még mindig nagyon fáj, bakker.

Este táncházaztunk négy órát, az jó volt. De az intenzív mozgás (körtánc, nem is lehetne sumákolni) ellenére sem érzem, hogy igazán kifárasztana, pedig a többek mára izomláztól szenvednek.
Szeretek odajárni. Szép a zene, változatosak a táncok, leérve egyik régi néptáncos még fel is kapott a levegőbe és megpörgetett. Mind a sok kilómat. :D Most lent is volt mindenki, akit odacsábítottunk, meg régi ismerősök, tetszett. Lassabb táncoknál csacsogtunk is. Kicsit zavart csak a zenekar! :D
Hazafelé sofőrködtem, végül ketten maradtunk GörisZsé és Új kedvenc haverjával, kicsacsogva a táncosokat, fél Zuglót (ő is ismer arra mindenkit).

Éééés kiderült a régóta foglalkoztató kérdésre a válasz:

A Vezér úton az osztott pálya közepén van egy parkolósor. Kb. 1,5 méterrel magasabban, mint az út. Szinte lehetetlen kilátni alárendelt utakról, én ha lehet, inkább kikerülöm kocsival azt a részt.

Az ok, mint kiderült Zuglógurunktól:
Az ő gyerekkorában ott még villamos járt!! A 64-es. A Füredi útnál volt a végállomása, ott a virágosbódé volt a forgalomirányítás. A Bosnyákig ment. Fönt, a mostani parkoló helyén...
Milyen érdekes...
:)

komment

süti beállítások módosítása