HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.03.11. 07:25 :: Tobber

Hahó! Akinek tegnap nem válaszoltam, bocsi, kicsit lerobbant a telefonom, mostanra tudtam életet lehelni bele. :( Nehezen bírja, hogy egyszer fullpára 7-8 fokban van, aztán 25 fok a lakásban, valszeg lecsapódik benne a pára és beázik... :(((( Tegnap korioktatás, rohanás, este Kicsi értemjött, visszavitt még 5 órát korizni (teljes siserehaddal, ugye), majd éjfélkor hazahozott. Aranyos fiú, és mindketten rendkívül zavarba jöttünk, amikor valaki rákérdezett, hogy mi együtt vagyunk-e... Nem, még arcrapuszi sem... Körvonalazódik a síelés minden részlete, alig várom! :) Nem röhög: Kapok kölcsön egy síoktató könyvet! :DD Könyvből sztem még senki nem tanult meg síelni, de elméletileg nekem az alapok nagyjából megvannak (síeltem már tizenéve párszor, sőt, Pasit még tanítgattam is a Mátrában), csak még sosem volt carving a lábamon... Mondjuk nem félek attól, hogy ne menne...

komment

2007.03.09. 22:31 :: Tobber

Aztakurva!!! Belenéztem a sztárokajégenbe. Eszméletlen sokat tanultak ezek a sztárocskák!!! Le a kalappal, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi technikai elemet elsajátítottak! Tyűűűűha!!! Jesszus, mennyit gyakorolhatták!!! Bár azt nem értem, hogy a hármast mindenki erőlteti, a piruettet-forgást senki, pedig az sokkal látványosabb és szvsz könnyebb... Bár igaz, a hármassal az utolsó élményem két héttel ezelőtti, Ujival gyakoroltam a hármast és AKKORÁT zakóztam, hogy alig bírtam felkelni. :D No igen, itt ünnepélyesen elhatároztam, hogy ezentúl NEM fogok hokikoriban műkorcsolyás technikákat gyakorolni! :DD (És Jat itt most NEM mosolyog!) :)) (Nem, nem ez az utolsó esésem, tegnap estem egy szép vetődős-félbukfenceset, elgázoltam egy gyorsan menő, majd hirtelen elémkanyarodót.)

komment

2007.03.09. 21:40 :: Tobber

MIÉRT kell rám döbbenten nézni, hogy szemerkélő esőben ujjatlanban és picizakóban, ernyő nélkül sétálgatok??? :) Kurvameleg van!!!!

(Gyűlölöm ezt a kbszott tavaszt!!!!)

Tegnap este Kicsi értemjött a céghez egy gyönyörű tulipáncsokorral, kivitt a jégcsarnokba és zárásig fogóztunk, koriztunk, majd hazahozott. Istenien vezet (valaha autóversenyzett) és gyönyörűséges az autója nyami! :)  

Őőőő, ma szabin voltam, és lexarom, mi van bent.

 

Hajnalban irány Pécs, ahol megnézhettük a Zsolnay manufaktúra termelési részlegeit, és eszméletlen sok kérdést tettünk fel a szakembereknek, láttunk álomszép porcelánokat, mindenbe belenyúltunk, nomeg lestük, hogy milyen eszközöket/anyagokat használnak fel a díszítéshez. Remek volt.

 

 

Utána még Csontváry múzeum tárlatvezetéssel,

 

 

némi jägermeister

 

 

 

(neeeem, én soha!) :) isteni kaja, majd spuri haza.

 

Holnap hajnali BCsTLV randi lefújva sajna, délben oktatás, este Kicsi jön értem, kori éjfélig vele, volt kollégákkal, fél siserehaddal... :)

Remélem, olyan jó lesz, mint elsőre tűnik!!! :)

(De ha egy potens negyvenes pasi jár felétek, léééééégysziiiii küldjétek már erre!!!)

:)

 

komment

2007.03.08. 16:25 :: Tobber

Ammá milyen, hogy reggel hétkor előbb kapok nőnapi felköszöntést valakitől, mint én felköszöntöm őt a névnapján??? :))

 

komment

2007.03.08. 09:47 :: Tobber

Az "üljünk össze csacsogni arról, hogy ki miért izgul a munkájával kapcsolatban" célkitűzés úgy valósult meg, hogy azért előtte vettünk magunknak egy-egy cipőt.

Csak a tradíció kedvéért.

:)

Szal van szép cipőm, kényelmes, abban rohangálok ma itt, és mindenkinek feltűnik és tetszik.

Itt bent káosz a köbön, most ért véget egy általam szervezett 60 fős előadás, ami egy sorozat, főnökeim körbejárják vele az országot, ez volt a premier.

Most hetente lesz egy, amit izgi lesz követni, mert holnap szabin vagyok, a következő hét csak 3 napos, utána meg síelek egy hétig.

Remegve kelek-alszom el... ://

----------

A bébistaféta meg megy tovább, kedden szült egy ismerős, aznap kiderült egy másikról, hogy babát vár...

----------

Egyik vezetőnk utálja a mai divat szerinti eleganciát, márpedig 30 körüli nőktől hiába vár el szürke, hosszúszoknyás kosztümöt. Ma rajtam bőr balettcipőcske van kis masnival és neccharisnya. Ahová mentek előadni, ott a lányon egy fekete alapon vörös rózsás harisnya.

Már várjuk, hogy melyikünknek fog előbb beszólni! :)))

 

komment

2007.03.07. 14:12 :: Tobber

Éljeeeen soká Jat, mert ma Jatnévnap van!!!!!

Hurráááá, hurráááá, hurráááá!!!

 

komment

2007.03.07. 11:33 :: Tobber

Lelkes pacifistáknak:

http://www.bekejel.net/index.php?loader=hirek&page=hirek&id=50

(Én nem hiszek a békében...) :)

---------

 

Éééééééés most két hétig ÚJRA VAN SZÉLSŐKÖZÉP reggel a 88.1 FM-en!!! Juhéééé!! :)))))

 

---------

Öh, a kedvem pocsék, ezért magamat is idegesítem.

Viszont ló túloldala, elfelejtettem enni tegnap este óta, átlagban mostanában ilyenkorra már 6 nagyzabálást tartottam. Ez a rosszabbik.

Pedig az immunrendszeremmel most igazán elégedett lehetnék, az a tény, hogy naponta órákat vizes ruhában sportoltam a szélben múlt héten több alkalommal is, és egy kanyi tüsszentés sem kapott el, az elégedettséggel tölt el...

:)

 

komment

2007.03.06. 23:27 :: Tobber

Hatkor még bent voltam... Igaz, közben telefonálgattam anyázva, mikor befutott Béismerte Edit hívása. Égi jel(ek. Kettő). Meg is nyugodtam. Kicsit.

Aztán kitaláltam, hogy ha MA zár, akkor kipróbálom a Jégteraszt a westend tetején. És mivel Kicsi napközben is smsezgetett, hát kipuhatolta, hogy megyek. Majd rámcsörgött, hogy ő is jönne.

A pálya konkrétan hullámos. És tele hatalmas kátyukkal. Úgyhogy nem nagy élvezet rajta rohangálni, viszont jóóóó éles kanyarokat lehet venni, szal már úúúúgy bedőlök kanyarban zárt lábbal, hogy még én is elégedett vagyok vele, pedig én ugye...

Kicsi nagyon kedves fiú. Koriztunk 3 órát, teáztunk, majd hazahozott. (És azóta küldött már smst.)

Nem, nincs köztünk semmi. Csütörtökön megyünk a jégcsarnokba, már a szombatot is lefixálta velem, hogy mikor-hol-hová...

Névnapja lesz, ki kéne találni valami kedveset neki...

 

komment

2007.03.06. 16:18 :: Tobber

Huh.

Sok a munkám.

Arra gondolok, ha valakinek megírok valamit, és visszajelez, hogy jó neki az időpont, akkor beírja a naptárjába.

Ehhez képest ma rácsörgök mindenkire, hogy csüti jó-e, kiderült, hogy SENKI nem írta fel, mert várta, hogy akkor még írok.

Vagy mittomén.

Nem tudom, de úgy érzem, hogy ez a munka nagyon nem nekem való. Nem is bírom.

Meg hogyan osszam le, hogy ki mit adjon elő, amikor az anyag maga is csak holnapra készül el??

Nem való ez nekem.

Már hetek óta idegesen kelek, jövök be, és próbálom elkerülni az embereket, mert úgyis megtalálnak valami fszsággal.

Nincs nap, hogy ne lenne hányingerem, most is émelygek.

Folyamatosan eszem, visszaszoktam a cigire (csak munka után, mert napközben nincs időm), és nem tetszik az a stílus, amit 1-2 kolléga megenged itt magának.

Vagy én csinálom rosszul, vagy ez nem nekem való munka, vagy nem is tudom.

Nem akar valaki összeülni velem és kivesézni, hogy ez vajh kezdeti izgalom, vagy tényleg tovább kéne lépnem??

 

komment

2007.03.06. 10:24 :: Tobber

Tegnap este drpr, majd utána koriedzés, amire eljött BS is.

Parázott, hogy mindenki rajta fog nevetni, ha bénázik. (Őőőő, kitől hallottam én ezt még tegnap??) :))

Dehát senki rá sem nézett, mindenki a saját technikáját csiszolgatta, u.h. rendkívül jól éreztük magunkat! :))

Atibá azonnal a nyakamba ugrott az öltözőben, úgyhogy lebótoltam vele a görkoritanulásunk részleteit. (Közben Kicsi is csatlakozna a teamhez.)

A mostani korimat kölcsönadom Bének, én veszek egyet, Békának van, Papírkutyák mennek görkorizni, juhéééé!!! :))))))))

 

Tegnapra visszatérve: egyszercsak felhangzott Bé és Tobber közös rémálma: SORVERSENY!

Áááááááááá!!!!

Kitalálta az edzőnk (nem, szerencsére nem Atibá, ő nem ilyen), hogy sokan vagyunk, és legyenek csapatok mindenféle feladatokkal. Hát, kb. leugattuk a fejét, hogy mi azt nem vagyunk hajlandóak! :) De aztán vicces feladatokat talált ki, úgyhogy jót szórakoztunk! :))

Őőőő, az úúúúgy van, hogy azonnal kitalálták, hogy én, meg a másik eminenske legyenek a csapatkapitányok, mindig minket toltak előre. :)) (Mi meg vigyorogva előreálltunk és kiéltük magunkat, pedig az a srác jócskán elhúzott tőlem, amíg én 3 hónapot kihagytam.)

Jót szórakoztunk, és játszva tanultuk a fékezést így...

 

Aztán BS-ék hazahoztak, majd szerencsére fáradtak voltak feljönni hozzám, mert iszonyat kupi van otthon. (Csak aludni és fürödni járok haza...) :DD

Este még vagy 10 smst kaptam Kicsitől, az újonnan bemutatott korissráctól, a szokásosakat BCsTLV-től, meg cukipofitól is, aki valamiért kullog utánam, pedig nekem már nem kell... ://

------------

Most meg jön a céges köremail, hogy kispályás foci lehetőség. Persze fiúknak, de mivel ezt nem írták bele, mi csajok fellelkesedtünk és szerveződik egy céges lány focicsapat, már négyen vagyunk! :D (Meg két fiú, aki szivesen csatlakozna.) :DDD

Őőő, nem, nem vagyok hiperaktív.

Ma még kiugrom a Jégteraszra zárás előtt, most húzok ebédelni ismerősökkel...

 

komment

2007.03.05. 16:29 :: Tobber

 

 

 

 

 

Nohát, ide megyek nemsokára...

 

Hallom, amint az idén hűtlenül cserbenhagyott télszerelmesek halkan felsóhajtanak...

(Kivéve azt az elfajzott olvasómat, aki a havat szereti, de a nagy hegyeket nem.) :)))

 

(Őőő, asszem felszabadult egy hely a síútra, ha valaki akar jönni, és itt elsősorban Békára célzok, szóljon!!!) :)

 

 

komment

2007.03.05. 08:42 :: Tobber

Nohát, ilyen hétvégét mindenkinek! :)

Pénteken tökigázás a jégen, szombat délelőtt Uji-nak ígértem, hát kimentem a Műjégre, (tökigáztam), ahol kb. csak vele nem foglalkoztam.

Összehaverkodtunk egy tehetséges 12 évessel, aztán egyik műkoris haverral csúszkáltunk kézenfogva, majd később odajött egyik ismerős, hogy tőle kérdi valaki, hogy nem XTobber vagyok-e. Gyerekkori szomszéd "bácsi" volt az! :)))) 66 évesen, egy bájpassz műtét után tök jól teker. Ezer pletyót tud a régiekről, sőt még süketnéni és hipósnéni is élnek! :D

Aztán apu értem, a kocsiban elmagyarázta, hogy miért fura, hogy egy inertált centrifuga felrobban az Egisben (Jó, ilyen témái vannak, de érthetően magyarázza el, úgyhogy kérdehettek engem is a nitrogénáramról! :D), szülőknél ebéd és összes csuromvíz ruhám, hajam megszárítása, vissza Műjég, olyan összefüggő nyári zápor órákig, hogy már csak röhögtünk. Térdig felhajtottuk a farmert, hogy mégse legyen teljesen vizes, de az lett. :D

Cukipofi félreszervezte az estét, úgyhogy nem találkoztunk és én belebegtettem egy szakítást, vagy mifenét, mert ezt utálom.

Vasárnap reggel napsütés, viharos szél és a jégen (egész héten persze) 5-6 cm víz miatt cukorseggű haverok nem jöttek be csúszni.

Hát, nekik volt igazuk. Már a jég felé tartva integettek az öregek, hogy adjam fel, ők is azt teszik. A kori konkrétan elsüllyedt a jégben. És nem csak sávokban, mindenhol.

Én bátor kockáztattam egy esést a vízbe, de mentem egy kört, majd elkeseredtünk, mert tényleg garantált esés, ha még egy kör. :((

Úgyhogy én átmentem a jégcsarnokba. Eme tervemet hallva a kedvenc élezőbácsim tooooobeeeerke vigyél át néhány dolgot marikanéninek a zenekáááábaaaa felkiáltással a kezembenyomott pár élvédőt. :)) Belefér.

A trolin összetalálkoztam a finn excégem könyvelőjével, aki lelkesen csacsogta, hogy az a nő, aki meddőségi kezelése miatt nem lett kirúgva, ezért engem tettek ki és őt a helyemre, ő még nyáron megpályázott a cégen belül egy külföldi állást, és már kint is van. Hogy rohadjon meg az ilyen. Ha ő tudta, hogy megy, akkor miért nincs annyi gerince, hogy kiálljon mellettem?

No mindegy, exkollégákkal meg edzőmmel koriztunk a csarnokban, aztán marikanéni (mindenki ruhatárosnénije) kitalálta, hogy bemutat ott egy srácnak, nem bírtam lebeszélni!!!! :)

Úgyhogy megismertem Kicsit, aki nem is alacsony és akivel eddig is odabiccentettünk a jégen... Vele fogóztam zárásig, majd kedvesen hazavitt és le is fixálta, hogy csütörtökön ő fog kivinni a jégre, nomeg megtanít parkolni...

Én zuhany után Vaspasival randi, mozi (ja. én. mozi. hehe.), majd nála éjjeleltöltés. Közben még Kicsi írt kedves smst. Nomeg BCsTLV jópárat az épp aktuális érzéseiről... :))))

 

Hát ez röviden a hétvégém.

 

Ez így kerek.

 

A Műjég viszont bezárt, úgyhogy korizni kevesebbet fogok. Viszont lebeszéltem Atibával, hogy vehetek nála görkori-órákat.

 

Majd ha veszek görkorit. Nem ebben a hónapban.

 

 

komment

süti beállítások módosítása