HTML

2007.01.04. 18:24 :: Tobber

Egy bejegyzésbe írok ismét egy ideje, mert xarakodik a freeblog. Bocs. Nem akarok többet igazavoltTobbernak mondatot hallani!! Egyik kedves ismerős tavaly ezt mondta, amikor gyanús lett a pasija, és előre tudtam, hogy miért. Most a következő pasija furaságairól beszéltünk pár hete, és igazam volt. Szakítottak. Nem akarom, hogy igazam legyen.

Üzemorvos rámparancsolt, hogy tűzzek haza agonizálni, úgyhogy tegnap délután leléptem és eljöttem. De már reggel a főnököm(!!) szólt rám, hogy olyan rossz színben vagyok, hogy azonnal húzzak dokihoz, majd egy ügyfélnek előttem kifejtette, hogy úgy örül, hogy végre annyi keresés után talált asszisztenst, erre most meg elveszíthet! :DDDDD Úgyhogy most már főnöki utasításra nem halhatok meg... :)) Azért a rákpara még itt lebeg a fejem felett, de a láz sem múlik. Ilyen nekem még nem volt. (Bár csak 37,3, de nálam ez a magas, mert alapból nincs 36 fokos a szervezetem, mindig is ez volt.)

Így a ma éjjeli BCsTLV kedves hívást simán átaludtam, reggel a kollégáimét már nem. Bakker, hagyjanak már lógva! (Két ünnep közt vagy négyszer hívtak.)

Hihi, csak most látom Lori blogját, hogy ő is átpasszolta a tegnapi stafétát, én még műzli felhívására írtam meg! :) (Pedig ilyesmit sosem szoktam...) :))

Viszont méjdéj, minden elolvasatlan könyvem elfogyott itthon!! (1-2 kivétellel, de azokat már ötször félredobtam, mert xar volt, és most sincs idegem egy jadvigához, brrrr. Pedig a múltkor már csak 80 oldal hiányzott, amikor bedühödtem és sutba dobtam. Ez az író vagy nem ismeri az embereket, vagy az emberek ennyire félreértik a könyívet Végülis mindegy, rossz a könyv. Thomas Mann rulez!)

Tehát felhívtam Anyut, aki a városban csavarog, hogy hazafelé vegyen 4-5 könyvet és ugorjon be vele hozzám, azzal csak kihúzom, hétfőn már mennék dolgozni!!! (Meg korizni már most, de bármi aktivitást, csak ne kéne feküdjek, áááááááá!!!!)

----------------- Az a staféta, hogy "írd le azt az 5 dolgot magadról, amit nem tud senki - vagy majdnem senki - de most megosztod velü(n)k. Vagy valami ilyesmi." :)

Öh. Hát, mivel azért néhány titkaimatjólismerő is olvas, ezért nekik tuti nem lesznek meglepetések, de... :)

1. Szőr. Máson is utálom (és izé kicsit undorodom a hosszú hajtól is, de pl. Bé-nek szép a haja, és ilyet is ritkán mondok!), de magamon... Ha divat lesz a kopaszság, én leszek az első, aki naponta tarra borotválja a fejét! :D De a többi részről is leszedni, ááá!!

Nem, nem a láb, kar, ilyesmi (khöm), az borotva és tíz perc. De az arc. Naponta. Csipesz. Szemöldök. Bajuszka, itt-ott sötét pihék, brrr. És utána sokszor begyullad, meg hát fáj, broáf. No, ha ez nem lenne, naponta nyernék 20 percet! :/ Ja, és azt többen nem tudjátok, hogy a maradék pihéket az áll körül szőkítem, hihi. Dobott már hátast pár férfi, amikor a fürdőmben szőkítős dobozt talált, amikor sötétbarna a hajam. :)) Micsoda sötét titok ez, mi?? :)))

2. BCsTLV nős. Lehet elítélni, néha harcolunk, hogy ezt nem kéne (épp a napokban), de nem én vadásztam le, ő talált rám.

3. Utálom a zöldségeket!!!! :) Mindet! Kivéve paprika-paradicsom. De uborkától, cukkinitől, kínaikeltől, ilyesmitől a világból kifutok! Már a szagukat sem bírom!! Őőőő, és nem nagyon tudom megkülönböztetni egymástól a patiszont, padlizsánt, cukkinit, tököt, uborkát. Pont ezért. :D Viszont gyümölcsfüggő vagyok, azt nagyon sokat eszem, bármiből bámennyit.

4. Remélem, a hentesem nem olvas, de ha egyszer rövidkaraj helyett mondjuk felsálat adna, fel sem tűnne. Fogalmam sincs a husokról sem, aszerint főzök, ahogy anyu beírta a recepteskönyvembe. Ha oldalas kell bele, akkor azt kérek a boltban. Lehet, hogy főztem így már tüdőpörköltet, csak nem tudtam róla??? :)))

5. Utálom a kozmetikusokat. :) A munkájukat is, meg a személyiségüket is. Meg a bajszos férfiakat. Van rá hosszas magyarázatom, de lényegtelen. Még mindig jobb, mint előző recepciósunk, aki félt a kék inges férfiaktól!! :DD

És most ti jöttök, aki olvas: rólad mi az az öt dolog, amit eddig nem tudtunk? :)

------------------------------

Ismertek, baktériumfóbiás vagyok. Ismertek, szerintem a domestos a világ legjobb találmánya.

De az új, 5x hatékonyabb domis reklámban komolyan megsajnálom szegény élősködőt!

Olyan cuki, ahogy jókedvűen nótázgatva sétál!!! :)

 

komment

2007.01.04. 10:07 :: Tobber

Őőő, eljött az alkalom, hogy olyan xarul vagyok, hogy leugrom az üzemi dokinkhoz. Láz, ez-az.

Jó lenne pár napot csak feküdni.

Este nyolckor alvás, majd éjféltől a már napok óta szokásos két órás ébrenlét, amelyben csörgött Meglepős (de nem vettem fel), meg BCsTLV-vel indult olyan smsezésünk, hogy egy fél óra után fel is hívott. (!!) Lement sétálni. Éjjel, ködben, hidegben. Egy kicsit próbáltam tartani a távolságot, ha már ő nem, nomeg most fizikailag alkamatlan lennék a társaságára. Ha túlélem a következő napokat...

:)

 

komment

2007.01.02. 16:24 :: Tobber

El-t telefonon szembesítettem néhány hazugságával, hát, hápogni nem tudott a rázúduló vádaktól. Nos, akkor igazam volt. Eszméletlenül fárasztó.

Ja, aki nem követné, február óta, egy májusi megbotlás kivételével nincs köztünk semmi, csak ebédelni járunk.

Meglepős meglepő, na mindegy.

A főnököm eltűnt, de nem is akarok dolgozniiiii!!!

Ez most egy jól összeszedett bejegyzés volt, mi? :))

 

komment

2007.01.01. 20:32 :: Tobber

Juhé!!

Ha olyan az év, mint az első napja, akkor szuper lesz!!! :))))

Bár akkor minden nap tökig (bugyiig) fogok ázni és így órákig mozogni, meg nagyon fog fájni a fejem, de belefér... :D

Szal fáj a fejem és ezen nyilvánvalóan rosszízű ételek, 4 óra korizás ömlő esőben és sűrű ködben, vizes hajjal, vizes sálban, vizes nadrágban sem segített sokat. Viszont mivel kb. negyven ember volt olyan idióta, hogy ebben a zuhéban órákat kint legyen (köztük senki ismerős), legalább volt hely gyakorolni!!! :)

Most már tudok olyanokat, mint keresztbehalacska, meg fecske mindkét lábbal (hasraesés nélkül! :D), meg itt-ott támasztásos csúszások. Jó, ez mind műkoris mozdulat, de kit érdekel?? :) Szombattól újra oktatás (egyelőre káposztáson, mert Atibá csak februárban kezd erzsébeten), itt meg úgyis Károlybá kecsességeit kell gyakorolni. (Huh, a csoportomtól két hónappal vagyok lemaradva, te jó ég!!)

Most még meglepős meglep, holnaptól munka...

komment

süti beállítások módosítása