HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.12.03. 16:18 :: Tobber

Há' ja. Ha te, kedves olvasó, kicsit is sziveden viseled a sorsomat, VEDD EL TŐLEM A HITELKÁRTYÁM!!!!

Ma sikerült vennem egy csodaszép gyöngyház óralapos órát, két miniszoknyát, egy ernyőt, éééés a változatosság kedvéért egy újabb csizmát!! Ááááá!! Csizmákból már listát készítek: van a legújabb, majdnemtérdig, csattal, szoknyához, van egy lapos fekete bőrcsíkokkal sportos cucchoz, van egy hosszú bokacsizma sportosan elegánshoz, egy tűsarkú-hegyesorrú finom dolgokhoz, van egy magasszárú boxolócsizma...

Több már nem kéne idén.

Most rohanok gusztapasassal találkozni, már rajtam a legújabbcsizma-legújabb mini, ha egyszer ezt szereti... :)

Tegnap volt mindenféle, egyébként jót kajáltunk is. És utólag jutott eszembe, hogy pont Bölcskékszemű munkahelye előtt sikerült a járdán hancúrozva rohangálni egy szépségessel. Kicsi a város. Vagy jól érzem magamat nélküle is. Csak ne köhögnék, mint egy utsóstádiumos tébécés! :(

 

komment

2006.12.01. 19:35 :: Tobber

Igeeeen, Jat ismeri maitárgyalóst!!! :DDDD Hozz össze vele és kérhetsz bármit!!

Btw: Jat, ha ezredszer sem árulod el a munkád részleteit, komolyan megváltoztatom a blogcímemet és nem árulom el neked!! :)

Nekem ma ágymeleges pihenés, juuuuj, ma lesz megatánc? Vagy annak már vége?? :)

Ja, van feka szoknyám, csodacsipke fehér melltartó-bugyim (öt évente max. 2x veszek fehér fehérneműt), néhány fehérneműkiegészítőt ééééés vettem egy csizmát!! Egyetértek Bé ama gyenge akciókezdeményezésével, hogy a hitelkártyát egy hatalmas ollóval ketté kéne vágni!!!

 

komment

2006.12.01. 15:53 :: Tobber

Vannak körülöttem bölcs emberek! Szólnak is, hogy a nagyonmagas férfiak csak akkor praktikusak, ha villanykörtét kell kicserélni, viszont látják a szekrény tetejét is, ergo ezentúl ott is kell port törölgetni! :DDD ---------------------------------------------------------------------------------------------------Nohát, hirtelen mindenki látni akarja a mai tárgyalóspasast? :DD--------------------------------------------------------------------------------------------Dugó: dél óta áll a város. Nem lépésben megy, ÁLL. És dudÁLL. (Bocs!)-----------------------------------------------------------------------------------------Aki látott mostanában szűkebb, nem szövet fekete szoknyát énméretemben, az szóljon pls!!!!---------------------------------------------------------------------------------------------------------------Veszett jó kedvem van, meg rohangálok idebent, ez ugye a gyógyulás első jele??? :)))) Viszont ilyenkor szoktam este sírni. Huh.----------------------------------------------------------------------------------------------------Egyik nap kolléga behozta kétéves, egypetéjű ikerfiait: Oli, tedd fel a kezedet (szvsz az apa sem tudja, melyik melyik), mire mindkettő feltette a kezét! :DDD Másodunokatesóm onnan különbözteti meg az ikreit, hogy az egyik hajában van forgó... :))))))------------------------------------------------------------------------------------------------------------Tegnap este is voltam orvosnál, meg volt kolléga bébijével kacarásztam (az egyik legjobb anya a felesége, ezt bizton állítom!!), meg rátaláltam egy ismerős gyerkőcének bébiblogjára, helyes kissrácuk lett, meg lemondtam a hétvégi kirándulást és ágymeleget ajánlott az orvos, de azt nem mondta, hogy ebbe a szeretkezés belefér-e, ezért beletervezem... Nem, (még) nem a 44 évessel. Jaaaat, olvass wiwet!! ;)

komment

2006.12.01. 12:18 :: Tobber

Khöm. Nem, nem szabad, Tobberke. Tiltott hely.

Reggel óta itt tárgyalt egy negyvenes, magas, kopaszodó, igazán sármos férfi, és folyamatosan engem bámult. Utánajártam, ki is ő, kollegina megdöbben, te ilyen öreg pasikra buksz?? :) (44 éves, a gyengém.) Persze kollegina 24-nek hitt. :D (Ahhoz képest, hogy tegnap a rendelőben szóltam, hogy nem tudom bevárni az eredményt, mert dolgozni kell mennem és majd anyu idejön, döbbenten visszakérdeztek, hogy ennyi idősen már dolgozom.) :D Ja, harminc évesen már elkezdtem... Asszem a végre(?) megismert körzeti orvosnőm sem hisz soknak, mert simán letegez állandóan, és úgy beszél velem, mint egy ifjonccal.

Noszóval kollegina is ki volt akadva, hogy sármosférfi állandóan engem bámul ahelyett, hogy figyelne, és kitárgyaltuk, hogy olyan röptébenalegyetis típusnak tűnik. :) (Halkan motyogtam, hogy vannak ilyen emberek, hihi, röhögött és visszakérdezett, hogy nem nekem van-e férjem és két gyerekem. Neeem.) :))

Tehát. Megtaláltuk a wiwen. MOST azonnal szóljatok rám, hogy ne keltsem fel a figyelmét! :))) Cégesügyféllel nem kezdünk, ugye. Nem. Neeeem. Nem.

 

komment

2006.11.30. 16:40 :: Tobber

Ha már Bé is karitativizál: a cégünknél lehetett jelentkezni dobozolásra, karácsonykor szegény gyerekeknek a cégünk nagyon sok ajándékot ajánl fel, és mi, cégdolgozók fogjuk becsomagolni majd. Vicces lesz öltönyös-kosztümös kollégákkal celluxolni!! :))

 

komment

2006.11.30. 13:05 :: Tobber

"Shall we make a "provisorical" date?" :DDD Hollandnak kb. 1 hónapja fejtettem ki a véleményemet a randiidőpontok áttételeiről, úgyhogy már csak így mer írni! :D

 

komment

2006.11.30. 10:39 :: Tobber

Egyszer sem mondta ki hangosan a kitalálója azt a kifejezést, hogy szakállamtitkár?? Érteeed... :)

Jártam ma tüdőröntgenen, semmi. Csak megfulladok.

A röntgenorvosnő megkérdezte, hogy ez a saját mellem-e, vagy "ki van pótolva". Akkorát röhögtem! :)) Nem, ez a sajátom. :) 

És a zuglói pletyik szerint dris új és öreg nőjét látták kijönni az sztk nőgyogyitól. Gazdag lány, tehát tuti magánrendeléses, ergo ha sztk, akkor terhes!! :)

Tegnap este nálam járt Magastáncos, merthogy én haldoklom, nem táncolhatok. Annyira magas, hogy a plafonom alatt kb. öt centivel lévő lámpáimban székreállás NÉLKÜL kicserélte az égőket!!! :)))

És még sosem hallottam jobboldali embert, aki ennyire szídná a fideszt, hehe. És már kezdek rájönni, hogy miből táplálkozik a szélsőjobboldal évtizedek óta változatlan demagógiája: szerintük nem működik a társadalmi párbeszéd, ergo az is fura, ha pl. én szóbaállok gyökeresen más politikai véleményű emberekkel. Pff.

Autó: aki hall egy kedves, megbízható, 7-8 éves autóról, kis-, de inkább középkategóriás fajtáról, ami vagy német (opel, vw, (bmw hihi)), vagy japán (mitsubishi főleg, toyota vagy subaru, de az drága), az szóljon nekem!!!

Könnyen lehessen vele parkolni (cccö, mintha létezne "könnyen parkolni" szóösszetétel, mi? Ez olyan, mint a "jó reggelt"!) :)))) és sportosan/lendületesen menjen. Ennyi az összes kívánságom.

Érlelődik.

 

komment

2006.11.29. 10:50 :: Tobber

Izé, Békának azt mertem írni, hogy ez a Bölcskékszeműs történet már nagyon nem fekszik, mert hülyén hangzik, de rangomon alulinak érzem ezt a pronyónő-balekpasi-páros harmadik és egyben szenvedő státuszát, mire ő:

"és ha azt is elkezded használni, hogy paliszander, akkor nem állok többet veled szóba"

:)

Mellesleg megfulladok egy levél rinatiól, egy üveg erigon (kodein rulez!), egy üveg terpini susp. és némi lázcsillapító és cévitaminhegyek után is, kb két hete.

Köhögéssel istenes aztán mensizni!!

Apám szerint tüdőgyulladás, az orvos szerint semmi különös, még gyógyszert sem írt fel rá.

A térdem is fáj, a fejem, a szemem, a hasam, keményen mozgáshiányom van, lemondtam a mai táncot, mert meghalnék, és NE TŐLEM kérdezzétek, hogy ki mikor megy a jégre, mert nem tudom!!!!

Ez nagyon nem az én hetem!!! :(((

 

komment

2006.11.28. 21:02 :: Tobber

Ja, a teljes történethez: a wiwen kaptam levelet Bölcskékszeműtől ma, csak nem néztem. Egyébként hihető a története, úgyhogy válasznak egy rideg most mitrinyál típusú kérdést kapott.

Ha eldöntötte, hogy mártírkodik, akkor menjen. Lehetőleg minél hamarabb költözzön vissza, ha ő akarja felnevelni a gyerekét. De én ebben nem asszisztálok. Hogy én legyek a szelep, ha nincs otthon szeretet, vagy nincs kinek elmondja, akkor elővegyen a fiókból? Ja nem. Nem kell a szerep.

Egy dolog zavar az egész történetben, és tudom, hogy banálisnak tűnhet: A 12 éves kislány (merthogy a 31 éves nőnek már van két gyereke két másik apától) a leírások alapján konkrét étkezési zavaros. Ami a kamaszkorral erősödni fog nála. Jól kezelheti a családi helyzetet... :(((

Öh, valami másért jöttem fel ide, de most rohanok tökmindegymiért. :D

És ha még valaki megemlíti, hogy azért szereti hallgatni, hogy mizu velem, mert mindig egy brazil szappanoperába csöppen, azt kinyírom!!!! :D

 

komment

2006.11.28. 16:38 :: Tobber

Egyik kolléganő pasija tejcégnél éppenméglenemjárt szavatosságú joghurt és sajthegyekkel zúdít tele minket, fullra kajáltuk magunkat! :))

Aztán egyik menzázásunkkor vidéki kollégánk előttem a pénztársorban fizetésre készülve felkiáltott, hogy otthon hagyta a pénzét, mire meghívtam egy ebédre. No, a hálálkodását órákig hallgattam és persze az első automatánál visszaadta a pénzt. Majd jött legközelebb egy nagy adag isteni finom csokival!! :) Mmmm, édes kamat!!

Mai hír: A Láncídnál, az Akadémia előtt lehet idén az ingyenes műjégpálya. Vazze, EZT nem hiszem el, juhéééé!! Nem, levegőt sem kapok, te jó ég!!! :))))

Ez az év poénja!

komment

2006.11.28. 15:41 :: Tobber

Drágám, tudod, hogy minden vágyam veled lenni, de az elmúlt éjjelt sem alvással töltöttük és a kialvatlanságtól elég rossz a kedvem. Nem veszed sértésnek, ha ma nem találkozunk? Hát nem, én is fáradt vagyok... Szívem, azért mondj valami bíztatót, hogy jobb kedvem legyen! Jól van: szivesen látnálak téged. Ez az, erre vártam, rohanok este hozzád! :DD Hááát így kell egy nyűgös pasit felvidítani. :DDDD

(BCsTLV-Tobber párbeszéd pár perce.)

Azért még egy gyors drpr belefér, meg éjjel egy ittnememlített.

Holnap Magasnéptáncos. Csütin ittnememlített. Péntektől Mátra. Meg szerint csúcsszuper vagyok, ezt nem győzi emlegetni.

Mikor is akarok aludni például??? És hogy fért be eddigi életembe heti 10-14 óra korcsolya??

:)

Jelentem, Bölcskékszemű második napja eltűnt, kb. ennyi idő alatt túl is tettem magamat rajta. :))

 

komment

2006.11.28. 03:41 :: Tobber

Hohó, nem lesz váratlan gyereke egy pár férfinak a városban, juhé!! :) Viszont mondhatok le holnap mindegykit, meg BCsTLV-t. :( Asszem így azért jobb! :)

komment

2006.11.28. 03:34 :: Tobber

Akit érdekel, mostani cégemnél konkrétan erőszakoskodik a hr, hogy vegyük ki a szabinkat, így bátorkodom az év maradék öt hetéből kettőre szabira menni!! :D Szal december 18-tól jan. 2-ig nem dolgozom. Ha lehet, akkor korizom nagyon sokat, Dzsí-vel tervezünk valamit, meg úgy általában a szociális életemet pörgetem fel, juhéééé!!! :) Soha, soha életemben nem volt még szabad a karácsony környéke. Vagy suli, vagy főiskola, vagy másoddiploma, vagy szoftvercégnél sok évig én tartottam a frontot etájban, amikor a legnagyobb káoszok voltak, a finneknél próbaidős voltam ekkor, de most megyek, akármit is hoz a sors!!!! :))))) Úúúúgy várom!!!!!

komment

2006.11.28. 02:47 :: Tobber

Hááát, tudom én, hogy attól még nem kéne kiakadnom, hogy egy férfi EGY napja nem hív. Csakhogy Bölcskékszemű addig naponta sokszor, sok órára jelentkezett eddig, főleg a káosz kezdete óta. Úgyhogy most egy napig cseszte a csőrömet, ímé begurulok, és udvariasan megkérem egy levélben, hogy hagyjuk egymást, mert ez az egész szitu felesleges a lelkemnek. Az eddigieket feldolgoznám, de hogy nem hív... Vagy lehet, hogy ez a célja: mert addig tájékoztatott, hogy vas. d.u. leült informálni anyukáját és hugát, utána nem jelentkezett többé. Vajon csak kapott valami "okos" tanácsot? Vagy magától látta be, hogy jobb lekopni?? Nem érdekel. Most próbálgatom a bölcsek által ajánlott legyélmárönzőkicsit hozzáállást és csak azt fogom csinálni, ami nekem jó. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Voltam éjjel BCsTLV-vel (mert az nekem jó) ;), kicsit rosszalkodtunk. ;)) Meg ilyesmi. Meg ha már arra jártam, akkor a belémbújt kisördöggel cimboráltam, és kíváncsi lettem, hogy a hazafelé útba eső Bölcskékszemű vajon hol lakik. És vajon az exnőci háza előtt áll-e az autója. Nem, tényleg nem áll ott, de így azért könnyebben írom meg a levelet, mintha a legrosszabbra gondolnék. Azaz nem érdekel, hogy mi van, nekem ez nem kell. Javítok, nekem nem kell érzelmesebb párkapcsolat. Állítólag az összes együttélés fele idejének kell eltelni utána, hogy túllépjünk rajta. Háááát, ha az összefüggő Ger-Mik-Dris-Pasi négyes 12 évét nézem, akkor a hat éves kifutási időből még 4,5 év hátra van! :D Jó, tény, nem vagyok felkészülve új fix kapcsolatra. -------------------------------------------------------------------------------------- És igeeeeen, Meg odavan a meglepetésemért!!! :DDD Javítok, konkrétan imád. Oké, régóta ismerem, tudom, minek örül. Olyan jó örömet okozni neki!! -----------------------------------------------------------------------------------------Megjegyzés: azért érdemes a koriközpont honlapjára menni, mert utána ittmarad az észídíszi!!! :)

komment

2006.11.27. 19:27 :: Tobber

Jó úttörő voltam mindig. Ha már felmértem a terepet, bátran belevágtam a sűrűjébe, mert pontosan tudtam, mit akarok, hogy kell elérnem és mik a buktatóim. A ma estémet is megterveztem. Mindjárt találka valakivel, aztán éjfélkor randi BCsTLV-vel, majd hajnalban még további tervek. Azt nem tom, mikor alszom, de most izgatott vagyok. Ja nem, Béká szerint hülye, de azt én adtam a szájába, ő csak helyeselt! :D Holnap majd megírom. Ha még valakitől kapok hírt, hogy jó volt a jégen...! :DD Olyanokat akarok hallani, mint Jattól, vagy Ujitól például, hogy pocsék volt kint! :D Jó, ezt nem kívánhatom, de megjegyezném, hogy gyökeresen ellenkezőket meséltek!! :)) (Bár Uji és Jat pont u.az napon járt kint. De hová lett Dömpi???) :)

komment

süti beállítások módosítása