HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.10.06. 12:36 :: Tobber

Az ugye rossz jel egy barátságra nézve, ha az ember lánya örül, ha a rég megszervezett találkát az ezer éve ismert barátnő lemondja, és későbbre teszi? Így egy másik előrébb kerülhet, ami viszont szórakoztatónak ígérkezik. És egyik ittnememlített nem hagy békén, ezért lehet, hogy holnap kori előtt találkozom vele, és egyik ittemlített meg olyan lelkesen ajánlkozik, hogy komolyan eláll a szavam. ;))))

A szokásosokon túl...

 

komment

2006.10.06. 12:06 :: Tobber

Mozart-év van. Ő pedig el tudja játszani a Kis Éji Zenét...

Ennek örömére hétvégén Mendelssohn és Csajkovszkij... :)

 

komment

2006.10.06. 10:18 :: Tobber

Ultimátumot ugye úgy szokás adni, hogy jó napot kívánok, Georgij Zsukov vagyok, leparkoltam pár tízezer tankot Budapest köré, és ha nem méltóztatnak ajtót nyitni, akkor berúgjuk. Nem úgy, hogy ha nem engedelmeskednek, akkor még egyszer elénekeljük a székely himnuszt, hamisan.

Olvasd végig, TótaWé.

:))

 

komment

2006.10.06. 10:06 :: Tobber

Nem sűrűn fordul elő, hogy olyan mocsokul vagyok, hogy nem megyek el korizni!!! :(((

Tegnap nem mentem.

Viszont így voltam fodrásznál és utána anyukámmal jegescsokiztunk zárásig. A jegescsoki olyan hideg kakaó, amiben van egy gombóc vaníliafagyi, bazisok tejszín a tetején, egérkakival megszórva. Fincsi.

Éjjel még angolra fordítottam iszonyat műszaki szöveget BCsTLV számára.

Ma meg nincs kedvem dolgozni, meg itt lenni, meg állást keresni...

 

komment

2006.10.05. 15:22 :: Tobber

Hú, de jó, rég estek ennyire egymásnak az nlc-n, főleg egy kutya miatt. :D

http://www.nlc.hu/forumkifejt.php?id=134&forumid=118969

 

komment

2006.10.05. 15:03 :: Tobber

Két hete az ominózus esküvőn volt olyan játék, hogy mindenki írjon egy a párnak megcímzett levlapra egy olyan ígéretet, amit ha megkapnak, behajthatnak. Ezt lufikra kötöttük és szélnek eresztettük. Utána eleredt az erdőszélen az eső, biztosak voltunk benne, hogy egy sem ér célba, de kiderült, hogy HÁROM is!!! :)))

Sajnos a miénk nem, pedig mi hozzájuk szerveztünk bulit, hihi...

Vagy csak letagadják! :DD

 

komment

2006.10.05. 14:24 :: Tobber

Neeeem, Juronicsra még érkezett jelentkező!!! :( Műzlinek nem ér, ő már férjnél van!! :) (JT meg nős, tudjuk sajnos.) :))

 

komment

2006.10.05. 14:02 :: Tobber

Figyelj, Főfinn, a Satu férfi vagy női név a finneknél?? Női, azt jelenti, hogy mesze. Messze? Nem, mesze. Mező? Nem, nem, mesze, mint meszez, meszezik. Mész, amivel a falat festik? Nem, mint a Micimackó... :DDDD A satu mesét jelent finnül.

:))

 

komment · 1 trackback

2006.10.05. 13:21 :: Tobber

Bééé enyhén csúsztat, bár tényleg nem tudjuk eldönteni, hogy kié legyen hármunk közül Török Politológus Gábor.

Tillán is osztoznom kell Bével, JuronicsTamáson Békával, GundelTakács, CsiszárJenő és mindenki negyvenöt felett lehet az enyém. Nem mellesleg RobbieWilliams, de erről Bé inkább ne tudjon! :)

-------------

www.nol.hu/szerda A tegnapi Uj Péter írás visszaadta az életkedvemet estére!! :)) Kiemelkedően jó...

Olvasd el, ne hagyd ki!!!!

:)

komment

2006.10.05. 10:21 :: Tobber

Imádom az idei divatot!!!!!!!!!!

 

Eszméletlen jól néznek ki a pasik bőrcipő-farmer-vászoning-zakóban, ááááááá!!!!!!! Igen, El és BCsTLV is ilyenekben jár, tetszenek is, de nagyon!!!!! :))

 

De azért egy kis elegánsabb tím, hogy jókedvetek legyen, portugál focisták (Figo, Ronaldo (a C.), Costinha, Petite, Pauleta (órajárás szt)):

 

 

Vááááá!!!!
(Pauleta itt nagyon hasonlít egyik ittnememlítettre. Akin keresztül ismerem kedvesszöszkét. Igen, focista másodosztályban. Igen, ma éjjel háromszor hívott.)
:)

komment

2006.10.04. 12:35 :: Tobber

Nem, én NEM szeretem a macskákat. Ha valaki a cég előtti kertben napok óta egy macskával lát engem játszani, az csak délibáb. Tényleg. Kutya(macska)aranyos, barátkozós macsek! :)

-----------

Most már, hogy elmegyek a cégtől, bejelölgetem a kollégáimat a wiwen. Hát, már majdnem mindenki visszajelölt, ergo munkaidőben neteznek, hééé!!!! :)))

-----------

Izé, nem gáz, hogy az opelreklámnak és a rönóreklámnak is Csőre Gábor a narrátora????? Eléggé zavaró ám!

-----------

Bicikli: azért nem mentünk Dzsível Osloban egy buliba, mert oda csak bicajjal lehet eljutni, és NEM tudok biciklizni. Igen. Nem tudok. De mint kiderült, nem vagyok vele egyedül, sőt többen nem tudnak biciklizni. Igen, korizni igen.

De a korioktatóm (és egyben válogatott gyorskorcsolya-versenyző) pedig nem tud hokizni, sőt, nem is szokott! Ezt kapd ki! :) És kb. semmi labdasporthoz nincs érzéke, főiskolán úgy ment át kézilabdából, hogy segített felcipelni a tanárnak a kanapéját az új irodájába. :D És ő is úgy pingpongozik, hogy ha jön a labda, eldobja az ütőt és magához szorítja a labdát két kézzel. És a teniszben nem visszaüti a labdát, hanem le tudja szorítani a földhöz, pattogva.

Pont mint én!!! :DDDD Akkor lehetnék tornatanár??? :D

 

komment

2006.10.04. 10:26 :: Tobber

A valahai főnököm, aki még felvett ide, leült mellém egy órát pletykálni. Tök aranyos alak. :)

Asszem a cégnél EGYEDÜL én csíptem őt...

 

komment

2006.10.04. 10:01 :: Tobber

Ez nem az én napom!

:((((

Este elküldtem Cégescélbaértet, aztán végigbőgtem az éjszakát (és megettem egy egész doboz nutellát nagykanállal, aki tudja, mi bajom van pár éve, az ettől megijed), majd kómában és késve keltem, ezért futottam a troli után és AKKORÁT estem az avaron, mint egy becsúszó kapus. Térd-comb-has-mell, kar. Ahogy kell, feküdtem a járdán. Persze felugrottam, ne lássák sokan. :(

A gombom leszakadt, mindenem csupa sötét por, az mp3 lejátszóm kijelzője karcos lett (:((((((( ), a tenyerem nagyon fáj, de a trolit elértem. Úgyhogy mivel a világos felsőm koszos lett, ezért be kellett mennem és egy közepes ám krvadrága felsőt vennem, hogy valahogy kinézzek itt bent. Pont ruhára kell most költenem! :(((

El is késtem, fáj a fejem és émelygek, remegek az idegességtől, itt is hülye ma mindenki, én is mennék inkább haza. :(((((

Nem mellesleg Ja is pocsékul van, látom Béká is topon.

Csak lenne vége ennek a napnak!!!!!

:(

 

komment

2006.10.03. 09:36 :: Tobber

Ja, állást keresek, meg millió munkám van, meg főnököm most itt csacsogott velem a cég helyzetésről 3/4 órát. Meg itt van exfőnököm, aki idevett, és vele meg direkte jó beszélgetni. Meg ilyesmi. A kolléganők vállvetve keresgélik nekem az állásokat, pofozzák a cévémet, és nyúznak, hogy mikor mennyi emailt küldök már szét. :D

Megjegyzem, ma ti sem fárasztjátok magatokat blogírással!!!!

:)

 

komment

2006.10.02. 23:03 :: Tobber

Hát igen, a barcikai iskolateremtő jégpálya méltán híres messzi földön... :DD

Korioktatáson voltam, nyögvenyelősen, de elkezdtünk koszorúzni. Oktatósrác nagy pedagógus, de javítom a harminckörülit kb. 23 körülire. Gyorskorizó. És Barcikáról jött. Mint szuperhokis Jat is ott kezdte.

Öltöző, mellémül, mesél a versenyeiről, majd a technikákról, majd a hogy tanítja a cuki 3 éveseketről, majd megkérdi, hogy merre megyek haza, és velem jön sokáig, vidáman mesélve, hogy hogy bukott meg kézilabdaórán (testnevelőtanár). Nem is tudom, hogy lelkes férfinak nézzem, vagy iskoláról lelkendező kölyöknek. De örülök, hogy ő oktat...

Még várok itt valamit, azért netezek.

Próbálok gyümölcsöt nyomni magamba, mert nagyon legyengültem, a sok rosszullét és az idegeskedés nem tett jót, szétmegy a fejem. :(((((((

Nem akarok leépülni!!!!

 

komment

süti beállítások módosítása