HTML

2006.08.26. 15:47 :: Tobber

Hopp, idáig sikerült aludnom. :)))

Tévé be, ezer éve nem látott cimbalomkészítő ismerősöm magyarázza éppen a hangszer felépítését... Van értékes műsor is a tévében.

És aki posh-vonalamat tartaná erősnek, nem, nem egy népi hangszer készítőt ismerek. :)) Sőt, a mesterségek utcáján mindenféle népi ékszer készítőt... Merthogy aprók táncától néptáncoltam felnőtt koromig (Ger-t is onnan ismertem, akivel 4 évig együtt voltunk. A néptánctanárom fia...) Nem beszélve 7-8 év citerázásomról még a kisz központi népi együttesében is, furulya, dorong, lófene, nem mellesleg lószőrékszer-készítő (még tanítottam is tanfolyamon!!), millió féle népi kézművesség... Nem nagyon tudtok olyat mondani, amit ne műveltem volna. :))) Ha manapság lenne időm...

Úgyhogy ezekhez képest a szólamvezetőségem, amit Bének magyaráztam lelkesen, kutyafüle. :D

Nohát, ennyit a nemposh múltamról.

Most rohanok korcsolyázni Ujival, és talán nagyutazóval, ha felér addig...

"Bárcsaktöbblettvolna-ésazótatöbblett" ismét romantikusokat irogat. Hááát...

 

komment

2006.08.25. 17:59 :: Tobber

Dolgozat.

Témája: Mi a segberúgottkisgyíkját vagyunk péntek este hatkor a munkahelyünkön

Kifejtés: Nem tudom.

 

komment

2006.08.25. 16:51 :: Tobber

Ja nem, Bé neve ELŐTT van dr. A nevében pl boDRogigyulának van. :D

Kicsit káosz van itt a cégnél, mint régnemlátott volt cégem egy-egy idiótább napján.

Úgyhogy persze mindenki megtalál, hogy miért nem az van elvégezve, pedig becsszóra próbálok fontossági sorrendet tartani. És KIBASZOTTUL idegesít a kirúgott portásbácsi, aki nemhogy nem fogja fel, hogy kirúgták, de reggel 9-től estig bent van, a recepción újságot olvas, keresztbetesz ezerszer az új lánynak, izzadtságszaga van és  úgy beszél velem, mintha hülye lennék. Le fogom rúgni. Lenne fontosabb dolgom is.

Ja, tegnap volt a féléves főnöki értékelésem, hogy hogyan dolgozom, hogyan teljesítem az év elején felállított célokat, milyen stratégiai elképzeléseim vannak a pozíciómra nézve... Úgy mentem fel, mint néhány vizsgámra, totál nem készültem semmit, gondoltam, profi improvizátor vagyok. Az voltam. :)))

 

komment

2006.08.25. 10:40 :: Tobber

Visszahívhatják az összes Mazda RX-8-ast

Az Automotive News híre szerint az összes 2004-es és 2005-ös, valamint számos 2006-os évjáratú sportkocsit visszahívja a Mazda néhány napon belül, a Renesis Wankel-motorral kapcsolatos panaszok miatt. Az akció során állítólag a hibás példányok motorjának cseréjére kerül sor, ami a Mazda számára ugyan hatalmas érvágás lehet, de a cég hírnevének megtartása érdekében szükséges a drasztikus lépés. A legnagyobb gondot állítólag az olajszivárgás okozza, ami miatt számos RX-8-asban igen hamar tönkrement a katalizátor. Úgy tudjuk, a visszahívásban érintett autók motorján vákuumtesztet kell végrehajtani annak eldöntésére, hogy szükséges-e a motorcsere, vagy sem.
...akit érint...
:))))
Tegnap lelkesen mutogattam az utcán Bének egy régebbi, majd egy vadiúj Toyota Celicát, hogy figyelje meg a különbséget, hát tökre nem érdekelte... Nem értem, pedig értelmes diplomás 28 éves nő, dr-rel a nevében!!!!! :)

komment

2006.08.25. 09:52 :: Tobber

Este jó. Ki-ki nyugalomban.

Hollanddal iszogatás az erkélyemen, csillagnézés, és röhögés, mert a talpmasszázst talpasmasszázsnak mondja, és képtelen voltam megmagyarázni neki, hogy ez miért vicces magyarul. Pedig vicces! :)

Holnap este kori és Nagyutazó is kijön velem, ha minden igaz...

:)

 

komment

2006.08.24. 11:24 :: Tobber

Fáradt vagyok, egyre nagyobb elbaszásokat csinálok itt bent. Persze ez lecsapódik a környezetemben (itt lebasznak), a főnököm 3 emelettel feljebb meg azt hiszi, hogy lógatom a lábam.

Véccénbőgés megvolt. De kaptam érte almát, megérte...

:(

 

komment

2006.08.24. 09:16 :: Tobber

Hihihi... Tüzi nem ismer meg tűsarkúban és elegáncsban!!! :) Nohát uram, nem eleget bámult a jégen?? Jó, ott kapucnisban, farmerban és koriban  nyomom...

Este szállnék fel a metróra, látom, hogy másik ajtónál Tüzi készül leszállni. Odamegyek, megfogom a vállát, mire döbbenten néz rám, hogy mit akarok. :) Azért felismert egy idő után...

Hát ennyi. Volt még Uji érzelmes telefonálása arról, hogy az szerinte majdnemcsók volt szombaton (egyetértünk!), aztán Megtől vagy 4 szerelmetes smst kaptam, meg ilyesmi...

Éjfélre otthon is voltam, és most hogy végre lenne 6-7 órám aludni, nem tudok, annyira a fejemben vannak a céges dolgok. Fasza.

 

komment

2006.08.23. 15:54 :: Tobber

Tegnapra kellett volna alibit biztosítanom, de az egyik illető lemondta, úgyhogy falból kellett némi sztori: 

"Anyukám jobbulást kíván és máskor ne rohangálj az esőben, mert akkor könnyen megfázik az ember (és belázasodik és lemondja a közös programot :D)

Azért remélem jól vagy :)))))"

:DDD

Imádok esőben rohangálni, és amióta rendszeresen korizom, nem is fáztam meg... :))

Mi az a láz?? :)

 

komment

2006.08.23. 15:43 :: Tobber

Á, ma már teljes káosz, nem igazán tudom, hogy mihez fogjak. Jólesne, ha néhányan írnátok valamit magatokról, az kikapcsolna pár percre! :)

 

komment

2006.08.22. 17:23 :: Tobber

Hát ennyit erről, kipihenemmagam egy könyvvel az erkélyemen, meg végre hazaérek hét előtt. Ömlik az eső. :((((

Akkor irány a zárt lakás. :((( NEM AKAROM!!!

 

 

komment

2006.08.22. 16:33 :: Tobber

Még egyet Bének:

Fekete Ernő. Filmet forgat herendyvel. "Fekete Ernőt a színházlátogatók jól ismerik, hiszen már több mint tíz éve játszik a Katonában, de szélesebb közönséghez eljutó filmben még nem szerepelt. Kérdésemre, hogy milyen a közös munka Luciával, és nem jelent-e nehézséget, hogy különböző az anyanyelvük, így felel: "Igazából nem nehéz. Ha értem, hogy mit mond, akkor ez nem olyan nagy probléma, mint ahogy az ember először gondolná. Lucia nagyon kedves és nyitott, én sokkal zártabb alak vagyok, mint ő. Segített leküzdeni a kezdeti távolságot és feloldódni.""

:))

 

komment

2006.08.22. 15:36 :: Tobber

Miért keresnek bűnbakot a tüzijáték alatti szerencsétlenségre?????

Vihar volt. SENKI, semmilyen körülmények között nem állította volna le a tüzijátékot, ABBÓL is hatalmas botrány lett volna, sokszázmillió kidobása, embereknek kártérítés.

Nomeg ennyi embert hová evakuáljanak???

Tömegrendezvény. Aki odamegy (nem akarom kommentálni, mert vannak kedves ismerősök is, akik kimentek), az vállalta, hogy tömegeseményen esetleg pánikhangulat van, akkor baj lehet.

Arról meg a hülye is tud, hogy ott tömeg van.

A fák a Duna körül nagyon szépen karban vannak tartva, ami kidőlt, nem emberi felelősség. Az üvegek is betörnek nagyobb viharban.

Egy dolgot megtehettek volna: felkapcsolják a közvilágítást. Valakinek önkényesen is lehetett volna ennyi esze az elműnél!! Persze fény így is volt valamennyi...

Tényleg, én gyerekkorom óta nem emlékszem arra, hogy valaha esett volna augusztus 20-án...

-----------------

Budapest a topon van. :( Ocsmányak az új metróállomások. Eddig sem volt stílusuk, de az újak konkrétan ízléstelenek. Kitalálták, hogy néhol meghagyják a régi kőburkolatot. A Deák tér konkrét gyomorforgás.

A Moszkva tér meg úgy fel van csiszolva, hogy már szárazon, lapos mokasszinban is csúszott!!!! :(

Szégyellje magát, aki ilyet tervezett.

 

komment

2006.08.22. 15:21 :: Tobber

Nagyutazó találkozni akar. Tőlem...

Nem érdekel, beszélgetni jó vele.

És ismeri a gyerekkori játszópajtásomat...

És rossz a kedvem.

És ma kialszom magam, mert hosszú távon ennyi alvással bedőlök. Lelkileg.

Már elkezdtem.

 

komment

2006.08.22. 14:31 :: Tobber

Kocsis Gergő. Szép.

 

Hajduk Karcsi. Nagyon szép.

Járjatok a Katonába színházba!

 

 

komment

2006.08.22. 12:48 :: Tobber

Főfinn:

Hi,
I dont mix to this as it seems to become a filological issue.
Egy gonddal kevesebb. :))

komment

süti beállítások módosítása