HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.04.23. 21:08 :: Tobber

Hoppá!! Öcskös itthagyta az alsóját!!! Most találtam rá a szennyesem tetején, biztos zuhanyzáskor rutinból odadobta. Hopp. Öcsköst nem tisztelő Öcskösné tapasztalt turkálokösztönével biztos észreveszi!!! :-( Remélem, nem lesz baja otthon. Nem akarom. Bár a lányzó sekélyes gondolkozású, felszínes üres nőcske, de ha egyszer őt választotta, remélem, nem lesz botrány szegénynek... :-(

Hogy lehet valakinek ilyen kicsi feneke??? :-))

 

komment

2006.04.23. 21:04 :: Tobber

A friends jobb angolul!!!!A tizedik évad angolul van csak meg, még a feliratot sem tudom megjeleníteni... Vagy azért nevetek rajta nagyobbat, mert hozzáadódik a sikerélmény, hogy megértettem (nem nehéz megérteni) vagy valószínűbb, hogy szar a magyar fordítás. Amit mindkét nyelven hallottam, ott pl. több poént kihagytak magyarul. Talán nem értették meg??

Szilykatalin éppen lesegíti a szinpadról azurákcsabát. Közben orbánv szídja a szavazókat/mdfet, hogy nem fogtak össze!!!! Összefogás?? OV, muppetshow nélkül könnyedén nyertetek volna. Önmagadat kellene okolni. Pff...

Várok beígért emilt, csak ezért vagyok még erre! ;-)

 

komment

2006.04.23. 19:12 :: Tobber

Korcsolya: Ma a legkeményebb koristárs, Adit is feladta 2 óra után, én mentem öt órát. Nem baj, ha saját a tempóm és nem csacsogunk, sokkal gyorsabban megy.

De a technikám pocsék. Gyors, de pocsék. Kéne egy edző nyárra!!!! Ki tud a környezetemben korizni (kedvesember tornatanári diplomáján túl)?? Jat, tipp, javaslat???

 

komment

2006.04.23. 19:08 :: Tobber

Na jó, nekem nincs kedvem beszámolni mindenről. Jó volt a hétvége. Egy kis szórakozás (nagyon kikapcsoló és kellemes), öt óra megfeszített korcsolyázás, hiszen 200 km a maraton ugye (nem is bírja velem senki bakker, pedig BS és Adit jönni akar, de kegyetlen leszek. Csak ha tempót tartanak és nem sírnak), szülők kétszer tíz percre megtekintése, kultúra, finom ebéd, pihenés, napozás.

Sokat gondolkoztam, kicsit lelassítottam. Tisztáztam, hogy mire van szükségem, minden mást kitakarítok az életemből.

Btw: Nem hittem volna, hogy El büszkesége engedi, hogy újra felhívjon miután a múltkor az előszobámból nem engedtem beljebb 2 órát, majd utána is hideg-tartózkodót társalogtunk. Bár az szellemes és felüdítő volt. Szóval hívott, hogy mikor láthat. További engesztelő beszélgetések? Nincs szükségem rá. Öcskössel akarok beszélgetni, ő minden hangsúlyomat megérti. Szeretem, amikor csak úgy felhív, vagy ír kedveset... Pénteken nagyon kedveset írt...

 

 

komment

2006.04.21. 16:15 :: Tobber

Kialvatlan vagyok, vagy Öcskös zakkantott meg?? Pedig nem emlékszem rá, hogy az elmúlt pár évben ilyen jól éreztem volna magamat valakivel. Imádom a humorát, a kedves odafigyelését, a bókjait (naná!).

Valahol mi összetartozunk. Még mindig nem tiszta nekem ennyi év után, hogy hogyan, de nagyon szeretem...

 

komment

2006.04.21. 15:36 :: Tobber

Szia Méta, legyél üdvözölve olvasóim között!!! :-D

 

komment

2006.04.21. 14:21 :: Tobber

Öcskös hozott 6-8 éves fotókat. Van, amin egy szál sortban vagyok, lehettem vagy 50 kg, tök hosszú a combom még!!!!! :-)

Egyébként ugyanúgy nézek ki rajtuk, alakra, arcra...

Utálok nosztalgiázni, de oda visszatekerném az időt. Olyan boldogok, szabadok voltunk.

 

komment

2006.04.21. 12:12 :: Tobber

"Magyar Disneyland lesz Rajka mellett, az élménypark 2009-re épül fel, 1800 új munkahely." Meghallgattatott????? Ugye lesz hatalmas hullámvasút???? Épp szerdán fejtegettem Bének, hogy hullámvasútvezető akarok lenni!!!

:-)

 

komment

2006.04.21. 12:02 :: Tobber

Azért hogy rubintréka a pléjbojban mutogassa magát... Az erotika nagyasszonya?? Nem szoptat ő még?? Vagy lemaradtam?? Jesszus, de ízléstelen az a nő. Az új kazija vmi az igényes nő címmel jelenik meg. Az igényesség nem itt kezdődik, bogárka...

Ja, mellesleg 2 kg hiányzik az Első Célig, azóta stagnáltam, meg izmot építgettem. Második Cél már nem izgat. Nem akarok fogyni. Jesszus, hány isteni pasi elfogad így, sőt imádja az alakomat, akkor kinek lihegjek????

:-))

Nekem jó.

 

komment

2006.04.21. 11:55 :: Tobber

Újfőnök tegnap: -Van ötleted, hová menjünk a spanyollal vacsorázni?
-Naná, Robinson. Nem láttam még külföldit, aki ne imádná!
-Igaz, van is angol barátom, aki ott szeretett bele Bp-be, azóta félévente visszajár, micsoda zseniális ötlet!!

Ma reggel: -Hála-hála, imádja Pestet!!!! :-)

Azért legközelebb vigyen engem is némi libamájra...

:-)

 

komment

2006.04.21. 11:44 :: Tobber

Lemondtam a ma esti móvári kikapcsolódást. Kicsit lelassítok. Sok mindenre segít Öcskös rávilágítani, bár ő az, aki soha egy percig sem vitatta az életmódomat!!! :-))

Annyira szeretem azt az értelmes kis fejét!!!!!!

 

komment

2006.04.21. 10:41 :: Tobber


// Fotó: Györffy Anna, (c) 1999-2006 Index.hu

 

http://velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/gergo0421/

 

komment

2006.04.21. 10:16 :: Tobber

Tegnap drpr előtt csörög a moblom: Most állj meg ott, ahol vagy!! :-) És leszállt a villamosról évek óta nem látott exem, Mik. Még mindig kreol, szép nagy az orra, nem kicsi a termete, tüsi haj, kopaszodik, valahogy mégsem értem, hogy lehettem vele sok hónapig együtt. És neki a is jó a memóriája, mivel sietve hívott, nem volt ideje a telefonkönyvben bogarászni, de fejből ment a számom, tudja, anyámék otthoni számát, a szülinapomat... Meg emlékszik a 23-ik szülinapi bulimra, amit ő szervezett, és egész sokan voltunk... Huh.

Drprtől kijött az előző, mikor kint üldögéltem az ajtaja előtt, odaköszöntünk a pasassal egymásnak. Drpr bent: önnek tetszett ez a férfi, vagy mindenkire ilyen tekinteteket villant?? Nem tudom, a pasas nem tetszett. Hogy nézek én emberekre????

 

komment

2006.04.21. 09:31 :: Tobber

Huh. Öcskös hihetetlen érzelemhegyeket vált ki belőlem. Valljuk be, felkavart az ottléte!!!!! És annyi mindenre emlékszik, pl. hogy egyszer felkent a korlátra, vagy az éjszakai fürdőzésekre a Velencei-tóban, a különböző bulikra... Én már szinte semmire... :-(

KÉT ÉS FÉL órát aludtunk összesen. Összebújva. Olyan megnyugtató, ha vele vagyok. Olyan, mint valami kapocs a múltam és a jelenem között. Olyan jó lenne minden nap látni...

Nagyon szeretek vele lenni... Tisztáztunk néhány kérdést, ami ezer éve nyitott maradt, megnyugodtam...

Ez az ember egy kincs.

 

komment

2006.04.20. 16:44 :: Tobber

MOST hív LáriFeri!!! :-) Megint.

 

komment

süti beállítások módosítása