HTML

2006.04.16. 22:58 :: Tobber

Ha nem lenne a menses miatti tompultságom és nem termeltem volna négy és fél óra endorfint, akkor milyen dühös lennék, pedig így is felrobbanok!!!!!!!

Mindenki, aki szórakozik az időmmel, rohadjon meg!!!! Mindenki!!!!!

(Halk megjegyzés: én már nem fogok hinni senkinek, sőt preventíve én fogok elküldeni minden ilyet!!!! Ezekre nincs szükségem.)

Ja, a kori jó volt. Meg végig bámult egy kékszemű, előzgetett, stírölt. Meg két helyes barna is oda-oda lesett. Mi BS-sel kineknagyobbafenekefarmerban versenyt folytattunk a palánk tükrénél... :-) BS hihetetlen jó lélek.

 

komment

2006.04.16. 09:25 :: Tobber

...és a team nagyrésze sem... És ÖCs nagyon aranyosat küldött! :-)

Valami álomkór van rajtam, sosem alszom ennyit felnőttkorom óta. A lakás rendrakásért sikít, én meg csak kiültem egy bugyi+pólóban az erkélyre, megittam a kávémat, megnéztem a szembetető madárlakosait, fúj a tavaszi szél és csend van...

És a lottón az egyes találatnak is örülni kell, mert az már majdnem valami. (Ja, nem lottózom. Azaz amikor 10 éve abbahagytam, anyám megijedt, hogy túl jó a számmemóriám (tényleg az!) és ha 20 év múlva kihúzzák a számaimat és én meg emlékezek rá, akkor dühös leszek, ergo ő folytatja az én számaimmal, de aszonta, hogy majd csak a nyeremény felét kapom meg, hihi.)

Ha nyernék?? Évekig utaznék. Aki akarna, velem jöhetne. Aki kérné, kapna tőkét tőlem a vállalkozásához. Meg én is indítanék 1-2-t. Nem biztos, hogy nagy profittal, de hiánypótló dolgokat!!! (Na igen, 75D és feletti melltartókat ezer színben és formában árusító boltot azonnal!!!! Néha megcsapolnám a készletet.)

De valamit attól még dolgozni is kellene!!! Voltam otthon egy évig, és tök jól kerestem mindenfélével, de egyedül voltam. (Bár Pasival éltem. De mellette mindig egyedül éreztem magamat.)

Talán rosszul döntöttem, amikor nem akartam egy kisváros medencés házában műliba lenni, aki csak körmöt reszel és gyereket nevel. Nem, nem döntöttem rosszul.

No, akkor mai program: apróbb elintézések, majd KORCSOLYA!!!! :-) Utána még nem tudom... :-(

 

komment

2006.04.15. 21:41 :: Tobber

...és kihagyhatatlan: kedves örök rajongóm, ÖCs, azaz Öregcsávó nem hagyja ki, hogy kedves boldoghúsvétot kívánjon...

 

komment

2006.04.15. 21:25 :: Tobber

Tudom, hogy hülyén hangzik, de kellett vennem egy melegebb nacit (farmert), mert ugye télen térdig érő dzsekiben, térdzokniban koriztam, ahhoz elég volt a vászonnaci, de a jégcsarnokban, egy szál pulcsiban hideg van, nagyon!!!! Szal sztem az elmúlt tíz évben nem volt kék farmerom, most megint van!!!!!

:-)

 

komment

2006.04.15. 21:15 :: Tobber

Mázlimra Izmmel futottam össze az utcán, szal ők jól vannak. Sikerült ma délig aludnom, lerázni pincsi összes programajánlatát, tantóbá randikísérletit, majd elmentem kávézni a belvárosba, majd villamosra szállnék, és épp bé és bézsé szállnak a villamosról. Tök aranyosak együtt!! :-) (Bár bézsének meglehet a véleménye rólam. -Képzeljétek, ma egyedül leszek este. -Hogyhogy?? -Ma meg fog jönni.) :-D

Hazaértem, és mivel akaratomon kívül is profi vagyok ingyenvacsorákban, megcsörrent a telefonom, hogy szüleim most ültek be a szomszédos utca kisvendéglőjébe, és ha éhes vagyok, szivesen látnak... Naná, hogy mentem!! :-)

Úgyhogy ma esti finisrendrakás csúszik egy ideig...

 

komment

2006.04.14. 14:42 :: Tobber

Mai uncsiprogi: Izméknél szemüvegnézés (várhatóan MrIzmmel viccescsacsogás, mert a legkomikusabb fickó a városban és ez pozitív), kávé egy emberrel, tea később másikkal, apró dolgok intézése, és esetlegesen cipővásárlás, mert az szükséges.

 

Még úgyis járok erre, de ha nem olvasnátok már: kellemes húsvétot mindenkinek!!

 

komment

2006.04.14. 13:38 :: Tobber

http://nol.hu/voks/cikk/400671/

 

komment

2006.04.14. 12:52 :: Tobber

Cukifinn bejön csacsogni, hogy mit csinálok hétvégén, meg hogy milyen időt jósolnak. Engem kérdez? Harcos antimeteorológiaijelentés-aktivistát??? :-)

 

komment

2006.04.14. 12:41 :: Tobber

Néha álljunk meg, gondolkodjunk el hogy mennyire jó nekünk. Egészségesek vagyunk, van munkánk, fedél a fejünk fölött, ebédünk, de főleg barátaink, szüleink...

Én biztos nem bírnék talpraállni, ha a sport az életemet jelentené, és hatalmas baleset ér. Mekkora lelkű lehet az az ember, aki könnyedén feláll, és ugyanazokat próbálja művelni sérülten is!!!!!

Kedvesember jön velem korcsolyázni, tiszta extázisban van, ha a korcsolyára terelődik a szó. Még jobban, mint én, pedig az nagy szám!

Szolgálati: vasárnap öt felé megyünk korcsolyázni a keménymaggal, ha valakinek kedve tartja, tartson velünk.

 

komment

2006.04.14. 12:30 :: Tobber

Párheteegyéjszakás nagyon nyomul, meg valahaiszerető, meg uszodábanpárévefelszedett is.

A szokásos körökön túl.

 

komment

2006.04.14. 12:19 :: Tobber

Szeretem kedvesemberek búgóhangú telefonját.

 

komment

2006.04.14. 12:16 :: Tobber

Egyre jobban izzik a levegő kocsisgeri rajongótáborában, hogy elmarad az áprilisi látványkonyha...

 

komment

2006.04.14. 11:52 :: Tobber

Tob:-Did your mother enjoy the Aida?
Cukifinn:-Yes, it was fantastic.
-Did you understand it or the subtitles?
-Well it was something about Egypt!

:-D

Szintén mai megállapítása: Hungary is famous about the culture and waterpolo. They usually go tho concerts or playing with a ball.

Hurrá, kiléptünk a csikós-gulyás klisékörből!!!!! :-))

 

komment

2006.04.14. 10:54 :: Tobber

Párbeszéd hallatszik be az ajtómon a folyosóról kolléganő és karbantartópasi hangján:
Koll:-Szia!
Karb:-Jónapot!
-Jaj, elnézést a tegezésért, jónapot! Azt hittem, Tobber az!!!

:-DD

Az ötvenes karbantartópasira hasonlítok hátulról!!! :-)

 

komment

2006.04.14. 09:51 :: Tobber

Hát akkor tegnapiak: volt gyógyszerfeliratás, hazarohanás, smink, visszaavárosba, kedvesemberrel találkozás, majd később kedvesember reggeli találkozása Szomival a lépcsőházban.

Szomi megalepukkant, motyogott valamit, hogy szerdán beszéljünk, de én akkor színházban leszek lakógyűlés helyett...

Én meg baromi jól vagyok.

 

komment

süti beállítások módosítása