HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.01.01. 19:47 :: Tobber

"Meg ne próbálj vidékre költözni!" :-D :-D :-D

Nem tervezem ám igaziból! :-) Dokivárosnál (75e lakos) nagyobb Főiskolavárosban (100e lakos) is baromira untam magamat, meg frusztrált, hogy mindenki tudja, hogy hol jártam s kivel. Így rakták össze, amikor haverral kávéztam, majd később óvszert vettem egy randihoz... És kummulálódott a főbérlőmnél a két info, persze összepakolva. Hümm...

Azaz javítok, fogalmam sincsen, hogy Doki mit akar tőlem, meg hogy én tőle... :-) Majd hétvégén meglátom, remélem! :-) Juj, de várom!

 

komment

2006.01.01. 18:20 :: Tobber

Még egy kis 2005:

- Köszi, hogy annyiszor sikerült kirángatnod a xarból...

- Oké, erre most nem válaszolhatom azt, hogy köszi, jókat szórakoztam tavaly...
:-DDD

Éééééés, van háziállatfarmom, bibiiii!! Igazi nippkacsával, aki eljön, annak megmutathatom...

 

komment

2006.01.01. 18:09 :: Tobber

:-) Ma eddig kétszer fél óra és egyszer egy óra tíz perc Doki telefonszámlájának növekménye... :-)) Béká, a családban lassan fizunövekedés várható, ha így folytatjuk a profittermelést! :-))

Amikor két lakásomat is vettem, akkor ügyvéd pasim volt. Praktikus, megspóroltam egy csomó jogi tanácsadást meg szerződésátfésülést...

Most, hogy idén harminc leszek... Hát nos, most szülész/nőgyógyásszal barátkozom... :-D

(70 évesen egy szeretetotthon vezetőjével, 80 évesen egy temetkezési vállalkozóval asszem...) :-) (Azért Szomit kár volt kihagyni, autóm nincsen...) :-D

 

komment

2006.01.01. 14:18 :: Tobber

Nohát puhapuncik, esőben senki nem jön korizni??? :-(

:-)

Izé, megint net előtt, mert miután fél órája telefonálgatunk Dokival, rájöttünk, hogy talán icékún olcsóbb. Csak nincs kedvem leírni dolgokat, mert az nehezebben száll el.

Ja, azt hittem, El hív, mert nem írt ki számot, és ezt csak ő és apám teszi. (Aki viszont előtte 5 perccel hagyta el a terepet, itt jártak lencsét hozni meg szerelni. És apu szerint szép a gardróbom, meg a nagyszobám is, ahol már csak EGY MÉTER hiányzik a falig, annyi dobozt eltakarítottam közben, juhé!!!!! Megyek, pakolok tovább. És nem írom meg a véleményemet az újévi bécsi hangversenyről, pedig van. De a karmester aranyos a trükkjeivel, bár erősen utánozza kobajasikenicsirot, akinek még emlékszem 8-10 évvel ezelőtti hangversenyeire, akkor több évig volt bérletünk rá!!!!) :-)

 

komment

2006.01.01. 10:44 :: Tobber

Ha minden igaz, jövő szombat hajnalban megyek le Dokivárosba, merthogy előtte pénteken ügyel. Régen vonatoztam, ennyit meg szerintem még sosem! :-) Haza valszeg felhoz vasárnap este... Már éjjel hívott... Ja igen, nem bízom meg benne, no mindegy, egyelőre izgalmas, hát próbálkozzunk... De van még néhány tisztáznivalónk... Nem találom a 2001-es naptáromat, ahová a titkosírásommal néha leírtam az érzéseimet... A 2002-esben már nem szerepel...

 

komment

2006.01.01. 09:44 :: Tobber

Mentetek már neki a karácsonyfának fullra betestápolózott lábbal??? :-D Ja, a krém tapadása nagyobb, mint az ágé...

:-)

 

komment

2006.01.01. 09:42 :: Tobber

...és akkor a másnapra elfeledett újévi fogadalmak:

Mondjuk keresek végre egy megbízható társat. Eddig kitűnően szórakoztam a liezonjaimban, de valamelyikünk egyszercsak többet akart. Akkor viszont nem így kezdenék hozzá... Azaz Pasival 5 év kezdődött egyéjszakással... Dris sem hosszútávra indult... Na mindegy.

Szóval egy megbízható férfi. SEMMI érzelmi lejmolás!!!!! :-) (Éjjel minden ellenérzésem dacára levettem Pasi gyémántgyűrűjét. Kicsit megsirattam, mert szép.)

Aztán az Első Célig még hiányzik 4-5 kg fogyás, a Másodikig meg 9-10. Bár a koritól szálkásodom szépen! (Tegnap is a jégen lógtunk végig!!! És miénk volt 2005. utolsó hangosbemondós számkérése!!!! (Belga: Az a baj. Mi más??)) :-)))) Szóval mozgás megvan, kajacsökkentést majd meglátjuk!

Szal max. még annyi, hogy valami sport mindig legyen!! (Kitartás??) Merthogy az jó. Nem is testileg, hanem lelkileg.

Asszem más nincs, a többin elég sokat dolgoztam tavaly, és látható eredményei vannak!!! :-)))))

 

komment

süti beállítások módosítása