HTML

2005.09.02. 15:43 :: Tobber

Jesz!!!!!

 

komment

2005.09.02. 13:48 :: Tobber

Topik kedvenc fórumunkon, hogy ma megcsalja a nő a társát. Mire M. mérhetetlen bölcsességgel: "más megoldás nem volt? Megoldani együtt??" Vazzeg, valaki önkritikát gyakorolhatna. Vagy hallgatást, hisz ismerjük a történetét!!! :-(((( (Igen, a férjéről repeső kvíz is ő...)
(Ismeretlenek kedvéért: eléggé ocsmány módon csalta az urán hosszan, majd az urát beavatta, meg abba is, hogy nem tud dönteni. És tovább is hosszan együtt élt az urával, napközben meg a másikkal volt. Nyíltan. Merthogy a lelkiismerete. Persze a srácot is minősíti.)
Feldühödtem.

komment

2005.09.02. 09:46 :: Tobber

Tobber mégsem lehet annyira szerelmes (Szomiba), ha most a vasárnapi KószaKetty híre (ÖCs-vel) ennyire feldobta...
:-)))
Tobber szimplán hülye. Lehet kérni nőgyogyitól hormoncsökkentő gyógyszert? Mit szólna, ha kérnék???
:-)

komment

2005.09.02. 09:18 :: Tobber

Btw mai jópasi:


komment

2005.09.02. 09:15 :: Tobber

Tobber visít a röhögéstől. Két dalon nagyon tud ilyet, az egyik az Eeeeerzsiiii, Eeeeerzsiiii, a másik a Hello Turist. Most a másodikat adták valahol... Tobber könnyeket töröl...

 

komment

2005.09.02. 08:50 :: Tobber

Asszem, Tótawét ma nem nagyon cenzúrázták. Vajon hány percen belül veszik le? Vagy nem veszik le???

Mondjuk igaza van. A mitnyan karakterű férfi az, akit hang nélkül levernék, ha csak rámnézne! Bajszos csiga. :-( Ja nem, a csiga kedves.

 

komment

2005.09.02. 08:27 :: Tobber

Reflekt: A vásárlási vírust Bé terjesztette el közöttünk, az Orsiból utoljára egy retiküllel jöttem ki, este megmutatom.
Dohányzás: megpróbálok nem visszaszokni. Csak szeretnék lehetőséget arra, hogy Szomival beszélgessek fél órát, hogy egyáltalán bejövök-e neki. Vagy csak fantázia... Nem pótcselekedni szeretnék, hanem vele cselekedni. Mindenféle finomságokat...

Rudolfpéter: eltörte a lábát, így az Üvegtigris2 forgatókönyvét átírták, hogy forgathassanak...

komment

2005.09.02. 08:18 :: Tobber

Éljeeen!!! Karsai Búzaégető József visszatért a médiába!!!!! És Tasnádi pereskedik!!!! Végre egy kis nosztalgia...

Lesz chellom egy héten belül. Otthon. A gépemnek még nincsen meg a helye... Este üzletkötő elmesélte, hogy Szomi classic chellot kért, meg kábeltévét (és ü.k. megsúgta, hogy látott ott egy vadiúj tévét, tényleg, eddig nem volt neki!), meg telefonnya is lesz upc... És a hölgy szerint Szomi egy nagyon-nagyon szimpatikus férfi. Héééé, el a kezekkel!!!!!!!!
(Doksi: Szomi éjjel jött haza, ha ez lényeges bármilyen szempontból. Vagy az, hogy hülyét kapok a prönansziésönös gyakorlatoktól angolon, hiszen még Pasit is megértik, pedig akkora szegedi tájszólással beszél angolul!!!) :-)

Már csak 4,5-5 kg az Első Célig. Klafa. (Bingo, kaja helyett kezdek újra cigizni.) :-((

komment

2005.09.01. 15:08 :: Tobber

Bammeg, ma már elszívtam egy fél doboz cigit!!!!!!!!!!
Nem való nekem ez a lilaköd lelkesedés!!! :-(((((( Hivatalosan 5 éve LESZOKTAM!!!!!

komment

2005.09.01. 14:38 :: Tobber

Béká örül, hogy lesz otthon netyem. Vajon azért, mert akkor kevesebbet fogok átjárni hozzá???? (A francba, hogy jött rá??) Azért pénteken még átugrom, szerelmi álmokat szőni rudolfpéről...

A zárt cipőre megoldás, hogy mezitláb kell bent kószálni, itt én is ezt teszem! :-)

 

komment

2005.09.01. 14:14 :: Tobber

Segítségül egy kis illusztráció Jull zombikislányos történetéhez:

komment

2005.09.01. 13:12 :: Tobber

Vágyom rá, hogy onnan fújjon a szél
Ahol ő magányosan éldegél
Érezni a melegét
Melyet testéről a szél hord szét...

Bocs, ezt nem hagyhattam leíratlanul. Megígérem, hogy a következő tíz évben nem fogok pocsék, rímelő popszövegeket irogatni!!! :-))))
(Ha a freshlányok megveszik, NEM én írtam!!!! Ja.)

komment

2005.09.01. 12:04 :: Tobber

Kedves Blogom! Remélem, örülsz, lesz otthon internetem!! :-) Most már este is játszhatunk egymással!! :-)

Jön este üzletkötő, aki megsúgta, hogy Szomi bizony már kötött szerződést netre, telefonra, kábeltévére. És nekem nem is újságolta?? :-(( Pedig milyen jó alibiduma lett volna, hogy megint átjöjjön beszélgetni... :-( Már nem akar alibidumákat keríteni nekem??? :-(( (Jó, mondjuk nem is volt nyitva az ajtóm napok óta. Ja de, hétfőn, amikor elment tőle egy nő. Hohó, valszeg a jupiszis csaj lehetett, na ma leellenőrzöm!!) :-)

komment

2005.09.01. 10:33 :: Tobber

Két hét múlva új albumuk lesz!!!!!! Tegnap betettem egy kazettájukat, valamikor a kilencvenes évek elejéről. A szövegre szinte végig emlékszem, de arra is határozottan, hogy NEM koncertkazetta volt, most meg az!!! Valaki alákeverte a közönséget?????
:-))

komment

2005.09.01. 10:21 :: Tobber

drpr után olyan feldobott vagyok, mintha ittam volna a Zöld Kapszulára!! Pedig nem szedek semmit. Még allerigaszert sem, mert mindig esik, ezért nincs annyi pollen.

Tegnap feldobva ordít a fülembe a zene a trolimegállóban, mikor észreveszek egy gyönyörűen kivasalt zöld egyenruhát. Benne egy ötvenes kékszeművel. Aki néz. Majd elsétál előttem vagy háromszor, és néz. De most komolyan, mit akart??? :-/ Amikor leszállt a troliról, akkor végre rámosolyogtam. Olyan zavarba jött, majdnem elesett... :-)

Hurrá, lefogytam annyira, hogy megint bejövök az ötvenes pasiknak. Régen az Első Célos súlyomnál jöttem be a 30-40-es korosztálynak. Hajaj, mi lesz, ha lefogyok 45 kg-ra??? :-)

komment

süti beállítások módosítása