HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2005.08.26. 23:35 :: Tobber

Na végre kineteztem magamat, ez a colos csaj asszem elaludt. Horkol. Próbálom kibogozni a jelszavait, hogy ramequin néven brutálkodjak, de leírni sem bírom, hogy rem ramok izé.

Én inkább el. A pia finom volt, a kaja is. A remoska kedves...

 

komment

2005.08.26. 19:47 :: Tobber

Interneeeeet!!!! Béká bevonult a fürdőbe (sír??) végre írhatok ide!! Megnéztem csodás törökországfotóit, lefröcskölt paradicsomszósszal... Most próbálok a googléval valami beszédtémát találni, nehéz, nehéz... vicc.hu talán???

Az eddigi említésreméltó esemény, hogy VéBé félmeztelen volt. De az csak békának izgalmas...

A francba, kijött. Megint beszélgetni fogunk. Pá, blog!

Szomi-doksi: elhatároztam, hogy elhívom a hétvégén teázni. Ehhez képest ülök az erkélyemen hat felé, ő belát ajtón, beköszön, miközben én háttal. Mire én megfordul, ő be lakásba, nomeg hülyén nézett volna ki, hogy kifutok a lakáson át...)
Szomi 20 perc múlva el... Én is...
:-(((

 

komment

2005.08.26. 15:30 :: Tobber

Előttem a ma reggeli kép, kicsit feltúningolva:

Tobi magas sarkú papucsban, fekete-fehér elegáncsban kilép a kapun, elkezd riszálva vonulni, majd sarkon be. (Jé, jól kiöltöztem a PKK-nak, hihihi...) Magas, riszálós lányt meglátja szééép nagydarab Szomi, aki utánaindul, álomautóban gizdulva, könyök ki ablakon, basszus dübörög. Sarkon fekete csoda befordul, majd Szomi meglátja Tobit, amint az éppen glancban guggol a járda közepén, kezében egy csigával, és gügyög hozzá...

Így is történhetett volna... :-))

komment

2005.08.26. 14:52 :: Tobber

Beszélgettem főnök harmincas feleségével. Tök aranyos volt, kifejtette, hogy 1. ne aggódjak, lesz jobb pasi majd (mire én elmeséltem, hogy már khöm túlléptem, tudom, hogy visszajut érdeklődő főnököm fülébe estére), 2. fogyjak le (de kedvesen utalt rá), 3. amikor a céghez jöttem, akkor őt zavarta, hogy a főnök egy szuperszexi lányt vesz fel. EBBŐL is látszik, hogy MENNYIT változtam 3 év alatt, mióta itt vagyok!!! :-(

:-))

komment

2005.08.26. 14:49 :: Tobber

Kedves Ergoline cég!

Ha a beszélős szoliban megnyomom a Voice Guide kikapcsolása gombot, akkor NE mondja be, hogy Ön kikapcsolta a Voice Guide rendszert, mert AZÉRT kapcsoltam ki!!!!!!!

:-)

komment

2005.08.26. 08:52 :: Tobber

Ma reggel megmentettem ismét egy csigát!!! Letettem a járdáról a fűbe, a kis butusokat mindig széttapossák, ha nem vigyáznak!!! :-)

Süni is van a környéken. Meg macsek is átrohant előttem, majdnem átestem rajta, mert egy khöm gyönyörűséges autócsoda elvonta a figyelmemet. Igen. Fekete. S60. Jöhetne azért néha C70-essel, nem??

komment

2005.08.26. 08:40 :: Tobber

Nyílt levél fornettiéknek:

Ha és amennyiben az aprósütis zacskón rajtahagyják a Norbi Update feliratot, akkor ezentúl nem fogok Önöknél baconos-szezámmagos négyeskódú izéket venni.
Idióták.

Őőőő, a tegnap elég kalandos lett, mindenki bonyolított a programon, ami persze jól sült el!!!! :-) Béká, ha kinyomtatod, este átnézhetjük az anyagot!!

Szomi-doksi: este fél tízkor már otthon volt, mire én is, viszont 23.10-kor el, 00.05-kor haza autóval. Valakit hazavitt, gondolom... :-//

Aszongya mindenki, hogy támadjam már le. Dehát könnyű mondani, egyrészt többször láttam ott nőt, másrészt más nem csúnya és kövér. Biztos megijedne tőlem.

A fogyásom biztos jele, hogy magassarkú papucsban jöttem, amiben tavaly (+11 kg) már nagyon fájt a lábam, most meg jó! :-))

HÉT KG kell már csak az Első Célig!!!!! A Másodikig 12 kg, és ott megállok, vagy ősanyamelleim lesznek! :-)

komment

2005.08.25. 14:56 :: Tobber

Alföldi kisvárosban (Pasi szülőhelyén) fegyveres leszámolós lövöldözős gyilkosságos történet tegnap.

MIBE, hogy Pasi új barátnője borult ki Anyóstól???? :-DDDD

(Nem, nem tudok róla, hogy lenne új nője!)

komment

2005.08.25. 14:48 :: Tobber

No, hozzáöregedtem Ö.Cs.-hez, rádiókabarét hallgatok itt bent... :-DD

 

komment

2005.08.25. 14:38 :: Tobber

Ha MOST látna Pasi (2 hónapja szakított):

- van minusz 11 kg-om

- van kevésbé nagy fejem

- van egy csomó színes ruhám, feketét ezer éve nem vettem fel

- van millió programom, naponta min. egy, de inkább kettő, sokszor három munka után

- a lelkem rendben van (lekopogva)

- nem kajálom agyon magam

- nem bámulom a tévét, pláne nem búsan...

- futni, mozogni járok

- hajtanak rám pasik, mindig van szeretőm... (No EZ AZ, amit biztos, hogy nem képzel rólam. Megdöbbentő, de ő 5 évig hitte azt, hogy én minden pasimhoz hűséges voltam, és nem kedvelem a kalandokat. Lányok!!!! Ez a pasas egyáltalán nem ismert!!! :-( Sztem most azt képzeli, hogy otthon búslakodok és rá várok...)

- hangosan nevetek csak úgy jókedvemből, bármilyen szituban... ;-)

Ugye megdöbbenteném Pasit?? :-)))

 

komment

2005.08.25. 11:41 :: Tobber

Béká, kezd nem jól lenni így, hogy a munkád ennyire lefoglalja az energiádat!!! Ha nem töltődsz föl, akkor végleg lemerülsz!!!! :-(
Én így omlottam össze első munkahelyemen, a reklámügynökségnél egy év után, pedig álommeló volt, álomlehetőségekkel!!! Aztán elég lett a hajnalig csatákból, kialvatlanságból és hagyjatokmáraludnikból, és egy évig csak otthon ültem, tanítgattam, meg pasizgattam...

NEM ÉRI MEG!!!!

De majd pénteken elszórakoztatlak, hihihi... Bé, gyere te is, béká végre kimozdul!!!!!

komment

2005.08.25. 11:28 :: Tobber

Most elgondolkoztam, hogy Ö.Cs-vel egymástól 5 percre dolgozunk (ott van, ahol spílberg épp forgat!), mégsem tudom elképzelni, hogy mi csak úgy elmenjünk ebédelni... Miről beszélgetnénk??? :-))))
Ja, a Blikkcímlapról?? :-) Szemét vagyok, mert szórakoztató pasi, meg jó vele beszélgetni...

komment

2005.08.25. 10:42 :: Tobber

Nem értem a nőket. A gyönyörűséges Nigellát leigénytelen-tehenezik, ehhez képest a barátnők között végignézve a két legvékonyabbnak nincsen soha párkapcsolata... Nálam meg zizeg azért valami, pedig elég kövér vagyok... Vagy csak én választok válogatás nélkül? :-))
Vagy esetleg rá kellene jönni, hogy a férfiaknak azért tetszenek a telt nők is??

Bé te is meglested? Kérek véleményt Szomiról!!

komment

2005.08.25. 09:33 :: Tobber

Alapból tökre megértem, ha elhagyna a fix párom, én is több nőt rángatnék fel lakásra. Azaz igen. Én is felrángatok bárkit lakásra. De Szomi, az első nő eléggé ronda volt!!!!

 

komment

2005.08.25. 08:35 :: Tobber

Ő Iker Casillas. A Real Madrid és a spanyol válogatott kapusa. Nem jó a fotóarca, de amikor a tévében izzadtan áll és koncentrál, akkor nagyon cuki...

Efem és köztem már csak négy kg van a mérlegem szerint...

Köszi, aki eljött, szarul esik, aki nem...

Szomi nem kispályás! Beszól az ajtómon, hogy volt-e áramszünet. Hát ez milyen alibiduma?? Nem volt, de passz. Szólok, hogy szori, ha hangosak lennénk, mire ő, hogy hozzá jön néhány barátja meccset nézni, de neki még közben el kell mennie. De a barátok rendesek, elvannak egyedül...
Közben azért felkapta a fejét, amikor M elsétált mögöttem a szokott fehér trikóban, farmer-szögecsesöv... :-D
No, lesállást fenntartottuk. Szomi egy óra eltéréssel összesen KÉT NŐT!! hozott fel. Nem, közben nem ment el a másik. Méghogy focimeccset! Két nővel?? Hülyék azért nem vagyunk!! :-))))
Egyre jobban tetszik a pasas!!! :-)))))))

 

 

komment

süti beállítások módosítása