HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2005.06.23. 15:44 :: Tobber

Ez az egy nyugtatott meg tegnap (neem, még a vértizzadós kardio-kondizás sem M-mel):

Gyétibi: olyan jó, hogy jössz az esküvőmre. Te a barátom vagy... Ketten vannak összesen. A többiek csak ismerősök.

Gyétibi, vegyél el engem feleségül, és hagylak, nőzzél csak E-vel, amennyit szeretnél!!!!!!!!

 

komment

2005.06.23. 15:15 :: Tobber

Remegek a félelemtől. Nem tudom, mitől félek.

Szeretnék Pasinak egy levelet küldeni. Amiben megírom a gondolataimat. De még egy hetet várnék, hadd csituljon le minden. De mi lesz, ha ő már addigra lezárt, és lesz másik nő???

Gondolom, az sem tesz jót az idegeimnek, hogy nem eszem. És hogy nagyon hiányzik Pasi... Én mindig utólag kapcsolok, amikor már késő...

:-(((

Lefogyok, lefogyok, lefogyok!!!

 

komment

2005.06.21. 14:04 :: Tobber

Este már egész jó volt, a nagycsaládi vacsi után.

Aztán reggel felkeltem és elkezdtem rettegni!! Nem akarok egyedül lenni!! Mi van, ha soha nem fogok találni olyat, aki szavatartó, megfontolt, sokkal okosabb nálam, jól is néz ki, meg tisztel engem, meg hagy a saját utamat járni????

Jó válasz: soha.

Miért nem tudom megbecsülni azt, amim van?? Volt.

 

komment

2005.06.20. 15:46 :: Tobber

Elegem van!!!!! Nem akarok itt lenni!! Nem akarok otthon lenni egyedül!!! Nem akarok semmit!! Nem akarok semmit egyedül!!!!!!!!!

Hülye, hülye, hülye voltam a Nagy Büszkeségemmel, meg türelmetlenségemmel...

 

komment

2005.06.20. 09:23 :: Tobber

Pocsékul vagyok. Magyarul egyedül. Elköltöztem az új lakásba. Pasi nem akart jönni. Megértem, nagyon elhagytam magamat. Öt évig vártam egy bíztató szavára, hogy valami tetszik neki, vagy hogy nem. Soha nem akart kritizálni. Csak elege lett. Most itt a nyár, megy le a harmincas agglegény haverjaival bulizni mindenfelé...

Mocsokul hiányzik!!!!

Életem lexarabb hétvégéje volt. Annyira egyedül érzem magamat, pedig barátok hívnak ide-oda, lehetne minden pillanatom foglalt, de csak 1-2 órára ugrottam el otthonról. Különben bámultam magam elé. Hülye vagyok, hogy elszúrtam. Nyilván őt is hibáztatom sok-sok mindenért, de itt most tényleg én is hibáztam. El is kezdtem fogyózni. Azaz nem eszem egész nap, csak a gombóc a torokban. De legalább eljárok futni!! Itt végre nincsen kutyakaki-kerülgetés, csak fák és csend. Szinte nincsen kedvem hazafutni!! Legyengült a fizikumom, sokkal kevesebb futást bírok most, nomeg harmincvalahány kiló pluszsúlyt cipelek magamon 3-4 éve, de nem akarom feladni!!!!!

Esténként írok Pasinak egy szokásos jóéjtsmst. Tegnap válaszolt: Jó éjt csajszi

 

komment

süti beállítások módosítása