HTML

Itt a tavasz :D

2020.06.22. 13:01 :: Tobber

...rosszkedvű volt, megbukott a múlt heti vizsgán és fáj a sportsérülése...

Oké, ettől még felelősséggel tartozunk a megszelidített kisállatokért (értsd én).

Mióta határozottan kiállok a saját érdekeimért és szépen-ügyesen le is kommunikálom, hogy ez bennem milyen érzéseket okozott, persze kiderül, hogy dehogy velem van baj, és hogy igazából Kócos akár holnap átjönne munka után és velem lenne reggelig. Hát, ha végig akarja hallgatni a nyelvórai makogásomat! (Blablaőőőőblabla+főnéviigenév+"más subjuntivo", ahogy jelenleg beszédben igéket ragozok. :D :D)

Viszont jelzem minden esetleges férfiolvasómnak, hogy az eltűnésekkel, játszmákkal (itt nem ez volt, de volt ilyen exem) nem a női érdeklődést lehet felcsiholni, hanem a nő elkezd másfelé figyelmet keresni.

És talál.

Éjjel évek után felmentem a tinderre és tíz perc alatt le is vadásztam a közelben egy 20 éves modellsrácot, csetelünk, aranyos, szép, bármikor örömmel jön, ha szeretném.

---

Mondom én, hogy szenzoruk van a pasiknak, a totál semmiből ma rámír Műegyetemista, aki nagy favorit volt Judós3 előtt, hogy mi a helyzet, Pestre költözött és szívesen töltené újra nálam az estéit. Reggel meg Hokis üzenete várt, hogy cseréljem már le Kócost rá.

komment

süti beállítások módosítása