HTML

Tobber életblogja

Realista vígjáték. Főbb szerepekben: Tobber, 41 éves nő ~ TCsV cimbi~ Papírkutyák, ú.m. Béká, Bé ~ Anyu, rajongóm ~ Apu, elégedetlenségemnek örök éberentartója ~ Banda ~ Drpr, valaha lelki békém őrzője, küzdős fajta ~ A többieket megkímélem az ittszerepléstől ~~

Friss topikok

Címkék

Rinya

2017.11.17. 14:42 :: Tobber

Nem akarok megint minden estét egyenként megszervezni, ha nem akarok egyedül lenni. :(

Tele a naptár izgalmas és érdekes programokkal. De nyilván nem tölti ki az egész estét, éjszakát, reggelt.

Ma jön a fotós fiú, ottalszik, holnap átjön vagy nyolc barátom, meg három gyerek, még van, aki nem tud a szakításról, lesz hangulat. :( Nincs sok erőm velük lenni, de biztos jó lesz majd.

Vasárnap Békával kondi, vettem új edzésterveket az edzőcsajtól, még meggondolom, utánamegyek-e a gettóba.

Annyira szerettem, ahogy ez a kis hülye csacsog és betölti az egész napot, felére sem bírtam figyelni, de ott csipogott cukin. :(

Magamnak

2017.11.17. 11:09 :: Tobber

Ma csak hajnali négytől agyalok szívdobogva, mi a franc történhetett.

Tegnap munka után kifárasztott az edzőm (aki kitalálta, hogy álljak bosszút mindenkin azzal, hogy elcsábítom a csini apukát, hehe, nem), aztán elmentem nagybevásárolni a tecsóba és mivel a két hete vett textilbőr nacimat kezdem kifogyni (-4,2 kg), vettem eggyel kisebbet.

Későn estem haza, hajmosás, csetek stb., alig aludtam így.

Hajnalban nézegettem a közös képeinket, sokszázat, mennyi programunk volt!!! És tényleg gondterheltebb lett az elmúlt hetek képein. Megvan Boldog Bobby a Jóbarátokból? Aki nem is boldog, ha nem iszik? Hát sztem Judós3 meg boldog és szórakoztató volt, amíg nem kellett sokat dolgoznia.

Megint felugrott az emailje éjjel, hogy csetje érkezett, megnéztem, kitől, új pályázó, megint egy harmincas, ez anyuka. Ahogy Béká fogalmazza: "libák, akik megye szépe versenyen is kiestek a selejtezőből". Most csodálkozzak, hogy ez az igénye, vagy nagy eséllyel szánjam, hogy csak ennyi jut?

Nem tudom, vissza akarom-e majd kapni, mert vágyom a régi kapcsolatra, ami tökéletes volt hónapokig (vagy szerintem ugye végig), de az már nem lehet ugyanaz. A f.szomba, minek hisztizte ezt el, lusta dög! :(

Hajnalban végigpörgettem pártucat tanácsadós cikket, mintha bármi lenne bennük, de az jó ötlet, hogy adok magamnak egy határidőt. Amikortól csak előre tekintek. Nem nézek rá az oldalára, nem nézem, hogy online-e (persze, hogy őt dobja fel elsőnek a cset, naponta órákat irogatott),és főleg leállítom a felugró ablakokat, hogy kik írnak neki (azt eddig sem néztem, hogy mit), és tojok bele, hogy jön-e, ahogyan megbeszéltük, vagy sem. Úgysem tőlem függ. De hogy emlékeztessem-e rá, hogy van közös színházjegyünk dec. 20-ra, vagy menjek el mással, hogy odaadjam-e az órát, amit imádna, hogy írjak-e legalább karácsonyra, nem tudom.

Hehe

2017.11.16. 16:21 :: Tobber

És akkor előjön belőlem egy kis utálat, hogy délben posztol fotót, amint végzett az edzéssel az anyukájával. Csütörtök délelőtt. Tehát felmondott a jelenlegi munkahelyén is, az újat ugye nem fogadta el.

Ez egy barom.

Kondi

2017.11.16. 16:08 :: Tobber

Állítólag én vagyok az egyetlen, aki nem követi az edzőnket jövő héttől az új terembe, ami a leggettóbb gettó közepén van Pesten. Ha kocsival arra kell mennem, lezárok mindent, eldugom a táskámat és sárgánál kilövök. Nemhogy kocsi otthagyva sötétben menve-jőve oda járjak. Szerintem a többiek hazudnak.

Megbeszéltük, az edzéstervekért szívesen fizetek, meg tudom oldani egyedül is, de szeretem az ő vezetését.

Grrr

2017.11.16. 15:57 :: Tobber

Éjjel felébredek szívdobogásra, rettegésre, pörög az agyam, látom, mikor volt online, nem bírok aludni, nem akarok élni.

Kialvatlan vagyok.

Aztán elmegyünk a kollégákkal egyik kedvencünk szülinapi ebédjére és végigröhögöm az egészet és pont nem érdekel, hogy a bugyis liba levelei ugrálnak fel a telómon. Vajon hány napon belül kap hülyét az ezo hülyeségektől? :D (Nagy ezo/chemtrailes-troll a fiú...)

Jóképűújkollégával dumáltam, felvázoltam a szitut, ugyanazt mondja. 1-2 hónap, és hülyét kapnak otthon tőle, a lustulásától, ő unni fogja a buta libákat, belátja, hogy minden pontján előremozdítottam és nem mellesleg az értettségem és a szeretetem kell neki. Arra kér Jóképűújkolléga, hogy ne változtassam meg 180 fokban az élete minden pontját, mert esélyes, hogy ettől pánikolt be, hogy kötöttség a 8 órás munka, az edzettkeresés, a sulinyomásom, stb. :D

Jó, lehet, hogy sokat vártam egy fiútól, aki 22 év alatt semmit nem tett az asztalra, előttem nem voltak elvárások vele szemben, én meg fél év alatt a legtöbb tervét véghezvitettem vele.

Távolodik.

Azt sikerült kiboncolni, hogy gyerekkoromban sem ölelgettek, puszilgattak a szüleim, nem éreztették a szeretetet, pláne nem mondták (hiszen úgyis tudom...), a párkapcsolataimban is volt távolságtartás (hiszen úgyis tudják), a barátokkal sincs ölelés, puszi, a masszázst is utálom.
Valami gond lehet nálam az érintéssel, aztán jött egy fiú, aki ösztönből tudta, hogyan érjen hozzám, mi nem zavar, és igen, ez hiányzik leginkább.

A szeretet testi és szavakbeli kifejezése.

Fordulhat a kocka?

2017.11.14. 13:30 :: Tobber

Szeretem kibeszélni a gondjaimat, jó hallani mások meglátását. Ma a lányokkal tartottunk kupaktanácsot, egy véleményen vagyunk mind. Nem lesz jó neki, és ha tényleg úgy szeret, ahogy mondta, visszajön.

Tegnap Anyuval beszéltem hosszan, meg az edzőmmel. Igen, azt látjuk, hogy most jönnek-mennek a kiscsajok, meg heti egy buli, de 1-2 hónap és hiányozni fognak neki az értelmes beszélgetések, a tartalmas programok, meg hogy valaki menedzselje, mert egyedül van és senkitől nem tud tanácsot kérni.

Viszont.

Vissza akarok-e fogadni egy olyan pasit, akinek én kellett erőszakoljam, hogy ideje dolgoznia menni, mert nem fogom eltartani? Mindig ügyesen fedezgette a közös bevásárlások felét, de nyilván ha egy kávézóba, étterembe akartam beülni, nem volt pénze. Én meg nem akartam kihagyni ezért, stb., stb. Öt állást találtam neki fél év alatt, ahová őt akarták.
Egynél elküldték próbaidő közepén, nem adott érthető magyarázatot, mert nagy szükség volt egy erős emberre, egynél a "főnök volt hülye", egynél két hét munka után a következő nap közepén hazaküldték, egynél most nincs bejelentve, ha ott maradt egyáltalán, 20 óra hetente és nem szépen beszélt a vendégekről. A legjobban fizetőnek, ahova a szakításunkkor vették fel, nem is jelzett vissza, hogy kösz, mégsem.

Akarom ezt az állandó stresszt, hogy nincs miből félretenni az Ő iskolájára, hogy meglegyen az Ő teljes végzettsége, vagy az Ő autójára, az Ő megtakarításaira? Hogy erőszakolni kell mindent?

Imádnivaló fiú, mindenki szereti*, de ő nem a gyerekem, 22,9 évesen oldja már meg az életét. És magától nem oldja.

Anyu emlékeztetett, hogy én 23 évesen mit csináltam:

Elkezdtem a másoddiplomát a Közgázon, kemény munka mellett, amiket mind magam kerestem, jelentkeztem, felvételiztem, gürcöltem éjjelig. Már javában spóroltam a lakásomra. Évek óta külön (pasival) éltem, magam fizettem a nyaralásaimat, cigimet, mindent.

Szerintem ez a normális. No és akkor kell nekem valaki, aki nem jön rá, hogy tennie kell az előrejutásért, a szakmai fejlődésért, az ügyfelek felkutatásáért, anyagi előrejutásért?

Egyelőre hiányzik, hogy így szeressen valaki. De nem tudom, más hiányzik-e belőle.

*Azt mondta az edzőm, hogy engem minden edzettje szeret, kérdezik, hol vagyok mostanában, mert olyan pozitív a kisugárzásom, szeretnek velem lenni. Hát de cuki! :) Ő is azon a véleményen van, ha valaha Judós3-nak benő a feje lágya, rájön, hogy ennyi pozitívat és előrelátó lehetőségeket nem kap meg sehol máshol, pláne otthon. És hogy a karrierjében sehol nem tart, így nem is fog. Pedig ő is mennyit segített a fiúnak anno!
Ez a srác hülye.

Annyi

2017.11.13. 16:13 :: Tobber

Annyi bókot kapok a cégnél! :)

Sosem írok róla, pedig nagyon sokan olyan jó véleménnyel vannak rólam, hogy még a szemembe is mondják, pedig tudják, hogy nem bírom az ilyet. :D

Ezt csak ma:

"Neked nagyon jó természeted van, Tobber. Gyors, kellően nyers és humoros vagy, én ezt bírom. Jól meg leszel, bárki is lesz a főnököd. Azért szurkolok, hogy gyorsan megtaláljátok a közös hangot."

"Jaj, ne idegesítsél, bakker, szerettem veled dolgozni." - Vele én is sajnálom, ha már nem.

"Annyira kreatív vagy, mindig megoldod a megoldhatatlannak tűnőt!" - :D Mondjuk ő a múltkor mesélte, hogy már majdnem leszbikus lett, amikor a döntése éjjelén megismerte a férjét. Azért engem biztat. :D Lüke a nő.

"Ugye te maradsz nekünk?"

De úgy általában ragaszkodnak hozzám a legtöbben, meg magabiztosnak, erősnek és talpraesettnek tartanak. Aki mindig hamar megoldja a gondjait és megtalálja a legjobb megoldást a cégnél, magánéletben is. Még arra is engem kértek meg anno, hogy az izzadtságszagú gazdasági vezetőnknek szóljak, hogy mosakodjon gyakrabban, mert én annyira diplomatikus vagyok. Megmondtam, azóta nem is olyan. Mondom én, hogy csak a blogon és a Papírkutyáknak rinyálok...

De ezt a kis köcsögöt nagyon szeretném visszakapni az életembe. Imádtam, ahogyan tud szeretni.

Reggel ráírt az apja. Miért nem otthon beszéltek, nem otthon aludt? Nem, nem olvasok bele a levelezésébe, nem korrekt, elég azt látnom, hogy ki ír neki. Az sem túl korrekt, de nem fogom leállítani.

Tegnap

2017.11.13. 14:54 :: Tobber

Tegnap elmentem volna nemtudomitthogyhivják G-vel ebédelni, anno szeretőm volt. Aztán ő bekajált reggel, én nem eszem, úgyhogy átjött hozzám, beszélgettünk, elmesélte a terveit. Meg csináltunk egyebet.

Aztán találkoztam egy fotós fiúval, készített rólam pár őszi urbánus képet, szépek lettek. A képek, én közepes vagyok rajtuk.

Aztán órákig kávéztunk, majd megbeszéltük, hogy jön, hogy fotóz megint a héten.

Megérkezett a déli postával a Judós3-nak rendelt kínai óra, amit nagyon akart. És irtó jól néz ki!!! Annyira várta már!

Most mit tegyek? Várjon a sutban? Küldjem át neki? Áh, megláttam és megint elbőgtem magamat.

A p.csába, mikor leszek már jobban? Hányingerem van, remegek, sírok, zombiként kószálok. Olyan üres minden.

Minden okosságot megcsinálok, hogy jobb legyen, nem írok rá (az okos??), terveket írok magamnak, eljárok barátokkal, randizgatni, fogyok, csinibben öltözöm, lemegyek mozogni, mind, hogy eltérítsem a gondolataimat, mi a fenét kéne még tegyek? :(

Nem kéne

2017.11.13. 13:00 :: Tobber

Nem kéne agyalnom annyit.

Este Judós3 feltett képeket, két haverjával séta.

Látom, hogy új a frizurája, frissen vágott (ő az első alvás után dróthaj lesz). Látom, hogy a kisbugyisfotós csaj lájkolta.

De azt is látom, hogy a kezében van egy zsepiből hajtogatott rózsa, amit nőknek szokott ismerkedés gyanánt osztogatni. Vagy ott kértek meg valakit a fotóra és nekiadta kedvességből, vagy nem hiszem, hogy vitt egy csajt magukkal haveroknak bemutatni, mert a gáz kopott műbőr cipője volt rajta, amit nem is engedtem hordani. Sportos ruhával. Csak nem abban menne! Csak nem mutatna még be senkit, nem? :O

Fogyás

2017.11.12. 09:08 :: Tobber

3,1 kg nyolc nap alatt. Magambaerőltetek sajtot, banánchipset.

A vasárnap reggel a legxarabb. Akkor mindig bújtunk, aztán palacsintát sütött.

Most vajon másnak gizdul vele? Nem kéne ezen tépelődnöm. Várom vissza.

Tegnap Békával kondiztunk egy jót, aztán nem bírt rávenni, hogy együnk. A társast egyre többen mondták le, úgyhogy elmaradt, vagy lehettünk volna hárman egy párral, de útban éreztem volna magamat. A koncertet is kihagytam így.

Hazamentem és hamar elaludtam, úgyis hajnaltól fentvagyok. Agyalok, mit tegyek, de nem akarom zargatni.

Tudja, hogy várom, élvezze ki most a bulikat, csajozzon, nem nagyon zavar. Csak jöjjön majd vissza.

 

Teregetek

2017.11.11. 10:14 :: Tobber

Teregetem ki a ruháit.

Kitört megint a sírás.

Rádöbbentem, hogy ő tényleg olyan volt, mint egy kölyökkutya, aki nem tudja, mivel tud szórakoztatni, ezért áthozta a vicces tini alsóit. A kamaszszobájába vett csajozós hangulatlámpát. Gizdult a judóruháival, névreszóló sportfelsőivel.

Most értettem meg, miért hozta ezeket ide. Nem tudta, mivel kell egy okosabb, érettebb nőnek imponálnia. Ha volt pénze, szerelmes feliratú gyűrűt, több szíves láncot, virágokat vett, főzött rám.

Ő a legtöbbet adta bele, amit tudott.

Ezt kurvára én b.sztam el! Stresszes voltam, sok volt a rámtámaszkodása. Pedig ő nagyon szeretett.

Nem tudtam értékelni az ennyire odaadó szeretetét, szigorú voltam a munkakereséseiben, a késést nem tűrtem, a telóján mutatott minden csetet, ne izguljak.

Annyira szeretném vissza! Megtanulnám értékelni.

Engem még nem szerettek így.

 

Fogyás

2017.11.11. 07:27 :: Tobber

2,5 kg-ot fogytam egyetlen hét alatt.

Nem bírok enni és megy a hasam az idegességtől.

Okosabban kéne.

Reggelente sírok nagyon, az estéket átvészelem programokkal. Most az a kép kínzott, hogy Judós3 egyik új ribitípusú ismerősét tuti vitte a tegnapi buliba és menőzik a haveroknak.

Aztán rájöttem, hogy csak magamat kínzom. Egyébként meg vércikin viselkednek, amikor buliznak, az egy nőnek sem imponáló.

A tegnap esti R mennyire jó pasi még mindig! Tavaly ilyenkor randizgattunk, a basszus orgánuma még szebb, mint a kockahasa.

 

 

Egy hét

2017.11.10. 22:29 :: Tobber

Írtam egy fontossági listát a SAJÁT életem középtávú, főleg anyagi céljaival.

Lesikáltam a fiúval használt krétatáblánkat és felírom ezeket jól láthatóan.

Összepakoltam az itthagyott cuccait, mert mindenhol belebotlottam, azért a szennyeseit kimosom.

Vezetem a kiadásaimat. (Heti kaja eddig 1 400 Ft, virslin és abonetten élek. Ja meg tegnap d.u. lementem kávézni Gével, +400.)

Megvolt három pasi, aki továbblendít úgy.

Ráírtam mindenkire, akit elhanyagoltam fél évig, rokonok, régi csoporttársak, cimbik, találkozzunk. Szerveződik a táncosokkal még idén 3 bulink.

Megszereltem leszakadt fogantyúkat, fiókelőlapot ragasztottam.

A cégnél már csak 4-5 nap felhalmozódásom van, viszont szerdai határidővel. Akkor megy el a cégtől a Nagyfőnök is, utána lenne nyugisabb. Remélem, kevesebb munkám lesz. A búcsúztatóit megszerveztem, ajándékok pipa. Tőlem is kicsi. Csoportkép hétfőn.

A munkacsoport lassan learatja a babérokat, nagyon hatékonyak vagyunk.

Bent nagy szanálásban vagyok, itthon akadozik még.

Gatyába rázom magamat. Csak most már látnám azt a kis lükét.

 

Hóforduló

2017.11.10. 13:10 :: Tobber

Ma hét hónapja költözött hozzám Judós3.
Egy hete költözött el.

Tegnap már nyugtató nélkül voltam, erre ma reggel megláttam a száraz vörösrózsákat, amiket az előző hófordulón hozott be a becsempészett kávémmal az üdülőbe az ágyamba és olyan szintű bőgés jött rám, hogy egy órán át nem tudtam elindulni dolgozni.

Ő is elkezdte kiélni a szabadságát, két új, ritka buta ribi kinézetű lány lett ismerőse a közösségin.

De a rém buta kategória, akiket nem is bír alapból. Jó, tudjuk, mi a célja. (Mondjuk az egyik rajzolt szemöldöke a retinámba égett, a másiknak meg kibuggyan a melle is egy olyan fotón, ahol egy szál bugyiban van. Nyilvános képen. Hát, érdekes szakmája lehet, ahol ez nem ciki. És ahhoz Judós3 csóró, you know what I mean.)

Fáj, de nyugtat a tudat, hogy nem konkurenciák.

Én közben elfoglalom magamat, tegnap elmentünk Anyuval a főzőtanfolyamra, amit még a srác kapott tőlem ajándékba. Szerintem imádta volna. Mondjuk Anyu is. :D Szimpi csapat és szakács volt, isteni ételek, jó móka! A cimboráknak meg is főzöm még idén valamikor. :)

Ma Nagyonlétra ugrik fel, este nemtudomabecenevét R, akivel anno imádtam együttlenni.

Holnap lehet, hogy Hokis, bár nem sok kedvem van hozzá, Békával kondi, cimborákkal társasozás, utána talán népzene.

Vasárnap ebéd egy régi szeretővel, nemtudomittabecenevét, aztán egy fotós sráccal kimegyünk az avarba és lő rólam pár portréképet, hátha sikerül 1-2 szép fotó rólam.

Csak nem kezdődik a spanyol klub, amire jelentkeztem, illetve lesz egy másik, de ahhoz nem vagyok elég jó.

Jövő hétre bejelentkeztem egy tanácsadóhoz, mert elvesztem az életcélokkal, érzéseimmel kapcsolatban, nehezen bírom a bizonytalanságot, mint pl. hogy mikor jön már vissza Judós3.

Rendbe kell tennem magamat, mert szétcsúsztam azzal, hogy hosszú hónapokig napi szinten az ő életcéljaira koncentráltam a sajátom helyett.

Lesz még egy meglepi ebéd kolléganőnknek, többet akarok mozogni, majd meglátom. Hétvégére még bent van a naptáromban a Judós3 családi ebéd: gondolom, erre már ne menjek.

Judós3

2017.11.09. 12:19 :: Tobber

Korrekt volt velem, sosem csalt meg, és annyira imádott, amit ki is mutatott minden percben, amit még sosem tapasztaltam.

Bekísért, körbeugrált, értemjött, kényeztetett, ő még egy lelkes gyerek volt. Én gondoskodtam róla cserébe. Nekem ne jöjjön senki azzal, hogy ő minden kapcsolatában igazi férfi, meg igazi nő. Mi ezt választottuk és ez működött is. Azzal se jöjjön, hogy ő csak egy szerető volt. Nem, ő élettárs volt. Egy kedves kis kölyökkutya, akire képtelenség 5 percig is haragudni.

Nem értett sok mindent az én „felnőtt” világomból, a lenti hiszti alapján látható, hogy félre is értett mindent, de a lelkesedése hihetetlen volt.

Azt már kora harmincas éveimben eldöntöttem, hogy nem is keresek Férfit magam mellé, nem is igénylem. Önálló gondolkodású, egzisztenciájú nő vagyok, ha ilyen jön, örülök, de nem hiányzik. Támaszkodhatok a tudásomra, a családomra, a barátaimra, mint bajban többször kiderült már. Ha értelmiségi köd zuhan rám, akkor is az előbbiekkel bőven ki tudom élni magamat.

Judós3 pedig a mindennapi szeretetet adta meg. Na EZ nagyon is hiányzik.

Közben randiztam megint a szép kis félfrancia-félarabbal, főzött nekem, ottaludt. Bújni akartam valakihez, ő erre tökéletes.

Megijedt, hogy egyéjszakásat akarok csak tőle, gyorsan le is fixált egy következő randit. Most visszatérek ezekhez a kis zsiványokhoz, de az a mély kapcsolat, ami Judós3-mal kialakult, nem esélyes...