HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Ma

2018.01.22. 13:04 :: Tobber

Telepítenem kell az új Office365-öt, két óra. Már töltöm a mobilomat, vagy 15 tindertalálattal kell zsonglőrködnöm.

ÚjD pénteken, tegnap is átjött. Nem kedves igazán, mondjuk Judós3 után senki nem az.

Tettem valamit, amit meg kellett, de irtó lelkiismeretfurdalásom van miatta, mondjuk meg is nyugodtam, és nem én kezdtem a nemkorrektkedést, ez meg ki sem derül, szóval letudtam egálra.

Pedig annyi szemétséget tudnék csinálni, de nem vagyok az az alkat! De ha bárkinek gonoszkodni támad kedve, hívjon fel bátran, kiváló ötleteim vannak.

Pénteken az ömlő esőben teszteltem az új dzsekimet, 15 perc alatt nem ázott be egyáltalán, imádom. Egyik szomszédcsaj jelezte, hogy az alattam lévő lakásba költözik, amíg felújítanak, bocsika. A kalapálás nem zavar, de jó tudni, hogy halkabbak legyünk, lefelé nem szigetelt a hálóm. Éjjelre jött ÚjD, szombat reggel Cs-t költöztettük, amiről Pével feltettünk egy összebújós képet, hát felpezsdült a levelezésem! :D Jópáran megkérdezték, hogy-hogy, meg gratuláltak, még a szomszéd is, a céges liftben is. Utána egy jót pogácsáztunk a dobozok között sztorizgatva, a nap sütött a jéghideg lakásban és olyan nagyon jó volt.

(Hipomán, tudom.)

Évek óta nem vettem blúzt, mert nem szeretek vasalni, bementem a CundA-ba, ahol 8-9 000 Ft-ért olyan elszabott nejlon förmedvények voltak, hogy kiájultam a boltból. Oké, akkor legyen Van Graaf. Hatalmas leárazásokat lehet kifogni utolsó darabokra. És láss csodát, ami blúzt még októberben kinéztünk Judós3-mal, épp az én méretemben volt akciós. Meg akkor már vettem még egyet.

ÚjB lemondta az estét, viszont Hokis felvetette, hogy meccs után, ha nem nagyon fáradt, felugrik. Kértem, hogy majd hívjon, és bealudtam. Hívott is, hogy hullafáradt, meggyőztük egymást, majd máskor.

Reggel szépen felvettem a sportmelltartót, kondicuccot, amikor Béká megtiltotta, hogy elmenjek vele kondizni, és meggyőzött. Azért délre elolvadt a csúszós hó jó része, Anyuéknál ünnepi ebéd, Anyu virág helyett étcsokis kávészemeket kért, én meg a szokásos sztrádamatrica helyett az összeget. Ez a helyzet most.

Estére ÚjD ígérte magát, hogy majd együtt sütit sütünk, én előkészítettem mindent, de aztán nem volt kedve. Majd megcsinálom magamnak.

A hétre szándékosan nem tervezek semmit, megpróbálok a nettől is távol maradni.

Munka sok, de nincs kedvem.

komment

süti beállítások módosítása