HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Nem suta

2017.04.28. 15:43 :: Tobber

Ez így van, de hozzátenném, hogy én balkezesként is meglepődöm, ha ilyet látok, mert két balkezes egyszerre még furább.

A cégnél a közvetlen környezetemben kb. 30% a balkezes kollégák aránya, ebből viszont már lehetne kutatást indítani, milyen tulajdonságunkkal függ össze, hogy egy nagymulti igazgatóságán ennyire koncentrálódunk...

5perc.es fényképe.

komment

alvást!!!

2017.04.28. 14:22 :: Tobber

Nem szeretem a lidocaint, mert két napig fáj a fejem tőle és az egyébként is rendszerint begyulladó állkapcsom sem reagál pozitívan a szúrásra, dehát hátsó fog, idiótán tört le (ott csikarom a fogaimat, ha stresszelek, már kettőn van ott korona, őrlöm, őrlöm), ezért teljesen le kell csiszolni, újabb korona, oké, legyen egy kicsi injekció. De csak kicsi, jól tűröm a fogorvost.

Három perc múlva ellenállhatatlan alvásvágyam támadt a váróban, sikerült lejjebbesnie a vérnyomásomnak a béka segge alól még lejjebb, közel voltam, hogy leesek a székről, áááá!

Soha többet lidocaint.

Ilyen kis problémáim vannak, három napig csak szeretkezni és aludni akarok, ehhez képest ma a bicajt kell szervízbe vinni, meg kondi van, holnap délelőtt vagy dolgoznia kell a fiúnak és akkor eldobom kocsival, vagy ha nem, akkor kimegyünk valahová, délután cimbikkel szabadulószobázunk, meg ők akarnak estére is valamit. Judós3 nyúz, hogy menjek vele, meg a haverjaival az éjszakába táncolni, de nincsen bulifelsőm de akkor el van cseszve a fél vasárnap, és mennénk strandolni, de hideg van, meg néptáncolni, meg edzőcsajjal is lesz kondizás, meg Rómaira kiugranánk hekkezni, meg lassan ideje elültetni a melegebbet igénylő egynyáriakat*, amiket korán reggel kell megvenni, mert vérmes nénik elkapkodják, és a két befutó (futómuskátli és tölcsérjázmin) közül nem bírok dönteni, mindkettő imádja a teraszom klímáját és virágözönbe borít októberig, de csak egyfélét szeretnék a korlátedényekbe, meg Judós3 akar közelebbi munkahelyet, mert nagyon hajnalban kelünk így és akkor ráfekszünk az álláshirdetésekre, és aztán megint itt a kedd, fcuk.

* Már kint virul a petúniám, több pázsitviola száznyi virággal, négyféle miniszegfű, ledugtam egy csomó lilahagymát, meg egy lila virágba borult pozsgásom is van, ami olyan kristályvirág/délvirágszerű, de amennyire értek a növényekhez (nem), mégsem az...

komment

Grrrr

2017.04.27. 16:29 :: Tobber

Reggel nem bírok felkelni.

Beérek az irodába és az ablakunk alatti két emelet magas, hatalmas lombozatú fát kivágták tövestül, ez volt az egyetlen zöld pont a panelrengeteg, meg a hatsávos városi autópálya mellett. Sivár és szomorú így kinézni, szegény fa annyira csodaszép zöld volt már, megszakad a szívem. :'(

Kiteszek az ablakba pár légkondit PLUSZ tűző napot bíró növényt, egyelőre a ciklámen és a vitorlásvirág marad meg, abból sokat.

Jött ezo kolleganő elbúcsúzni. Nem szerették. Már azon voltam, hogy elkezdem leírni, mennyit zagyvál a semmiről, az élet hívószaváról, meg a spirituális megvilágosodásról, hogy ő segítő lesz ezentúl, mert már olyan magas szinten lebeg. Ismerünk pár ilyen hülyét, egy hangyának összetettebb lelki élete van. Kolleginával meredten bámultuk a monitort, ez meg csak nem ment el fél órát! Határidők, telefonok, káosz, áh!

Elment, jött másik, megint másik, és megint. Aztán két vidéki, aki még ráér hazaindulni. Aztán egy céges konfliktust jöttek ide kibeszélni hárman, rettentően nem néztem fel, de akkor mondták a többieknek. Aztán jött az aki öt méterre áll meg Kolleginától, úgy pofázik negyed órát kiabálva, nehogy mellette és halkan, ugye.

Aztán egy órás online meeting, ami arról szólt, hogy egy vadidegen osztály hogyan sóz ránk munkát és parancsolgatva oktat ki minket, hogy ez legyen a prioritás, ami kb. utolsó fontosságú.

Az én gépemmel hárman vonultunk be a Nagyfőnök irodájába, öt perc után kikapcsoltuk a mikrofont és a kamerát, addig átbeszéltük a tényleg fontos témákat.

Ha valamit tanultam nagymultinál tizenév alatt, akkor az a hatékonyság és a lényegtelen dolgok kiszűrése.

Beengedtem a kávéfőzőszerelőt, aki hosszan akarta mesélni, hogy hogyan tartsam karba (éééééééén!!) a szint gépét, én meg leráztam, mert nem vállalom magamra, hogy még azt is heti fél órát takarítassam, nem dolgom, nincs rá időm, és a legtöbben a kifolyt kávét, üvegcserepet sem takarítják össze, na ne már! Leráztam.

Még munka, fogorvos lesz, jaj, de nincs idegem hozzá, hazafelé beugrom az oda közeli plázába, ott van egy jó kis bolt, kéne egy bulifelső, mert vagy bizniszblúzaim vannak, vagy pónis pólóim, amiben irtó nagy a mellem. Bár az bármiben.

Judós3 ma nem sportol, elvisszük kedvenc haverja bicaját a szomszédos szervízbe, és ha ma sem alszunk tízkor (tegnap azon kaptunk össze, hogy ha én főzök, akkor megeszi-elviszi a 80%-át (ami nem zavar), ha ő, akkor ad belőle kóstolót, a többi két napi ebédje lesz, DE miattam hozott spenótot, meg halat, mert imádom, na jó, de akkor enném is, grrrrrrrr!), szóval ha ma nem alszunk, én összeomlottam.

 

komment

Lefagyás

2017.04.26. 16:55 :: Tobber

Nem bírok gondolkodni. Ellógok spanyolról, hazamegyek végre hajatmosni, körömlakkozni, tanulgatni, exekazédenben idiótákon röhögni (az édenhotel volt az én kis bűnös titkom, a magabiztos hülyék taktikáznak szép helyen, szép testtel nekem vinnyogva röhögős, na!), a setboxomon meg gyűlik, Sixx javában írja a hogyvolt-okat, hát végignézem az első részeket.

Judós3 meg késő este jön. A kedvenc (khöm) haverja felhívott, nem leszek-e otthon holnap, tudja, hogy Judós3 nem, de nálam van a biciklije. Mondjuk nem is lennék otthon, de nem kísértünk sorsot. Huh.

 

komment

Gr

2017.04.26. 10:13 :: Tobber

A darab meglepő módon nem volt rossz, előítéletes genya vagyok.

De a dumcsit jobban élveztem velük.

11-re hazaestem, álltam a nappali közepén fehér blúz, magassarkú, Judós3 meg a konyhában főzögetett, odaköszönt, de elém sem jött, én meg kimerült voltam, éhes, és arra vágytam, bár ma egyedül lennék.

Akkor lezuhanyozom, alszom, ha nem beszélgetünk, majd a szöszölésekre felriadtam és itt elszakadt a cérna, úgy bőgtem, mint gyerekkoromban.

És hosszasan nekiestem, hogy miért cseszett el mindent és végre kiadtuk a feszültséget.

Hajnali negyed kettőkor megkértem, hogy legalább szeretkezzünk, ha már két napja nem. De ő nem robot. Aham. Két perc múlva már...

Bocsánatot kértünk, nagyon szeret, megint alig aludtunk. Utálom a héja-nászt.

 

komment

Áááá

2017.04.25. 18:42 :: Tobber

Aludni akarok!

Tegnap nagyon szórakoztató suli után még csavarogtunk kicsit Judós3-mal, megnéztük a pocsék meccs végét, főztünk, mosogattunk az éjszakában, lepihentünk és szótároztam, tanultam, megint 4:55-kor keltünk, ő mert munka, én meg úgysem bírok visszaaludni, és kimerült vagyok, és túlórázom, mert úgyis a városban maradok, fél nyolckor színház messze, amiről senki (inc. google) nem tudja, meddig tart és ez idegesítő és mindjárt találkozunk az első és második spanyol tanfolyam bandájával, akikkel inkább csacsognék, de színházba, ugye, és akkor megint éjjel érek haza és hajmosás, és még Judós3-mal is akadozik a kommunikáció, azaz ő übercuki, én meg bizalmatlan, és az anyja fogja hazadobni, de fel ne menjen, mert irtó kupi van, mert arra aztán semmi erőm, hogy minden este szétmaszatolt konyhát takarítsak Judós3 után, aki rémálom, mennyire koszolva főz minden áldott nap, és aztán megint kelünk hajnalban és akkor megcsinálom a maradék leckét holnapra és megint munka és főnök és újabb nyakunkbasózott két feladat, el nem vesznek belőlük, de fizu nem több, suli megint, napi 2-2,5 óra tömegközlekedés/caplatás, én meg csak sétálni akarok céltalanul, lehetőleg még nappali fényben, meg sportolni, meg táncolni, meg legfőképpen nyugiban aludni, mert vonszolom magamat és ez így megint nem jó.

4 éve ilyen helyzetben állított meg végül három térd- és egy gerincműtét. Most inkább magamtól kéne leállni, mert azok nagyon fájtak.

komment

A volt gimnáziumom

2017.04.24. 12:18 :: Tobber

...tiltakozik, hogy Áder János rendhagyó órát tartson holnap náluk.

Még mindig karakánok.

http://index.hu/belfold/2017/04/23/ader_janos_a_trefortba_latogat_a_diakok_es_tanarok_tiltakozo_nyilatkozatot_irtak/

 

komment

18+

2017.04.24. 10:35 :: Tobber

Nem csak olyan durva dolgokat lehet ám csinálni hárman, mint egy erőszakos felnőttfilmben, de ebbe nem megyek bele.

:)

komment

Nem prűdnek való vidék

2017.04.23. 15:23 :: Tobber

Nyilván nem bírja a nyitott kapcsolat tudatát, vagy hogy nekem lenne valakim. :D

Ez az ultimátum: ha ezekután ő megcsal, akkor én is.

Ő körbeugrál, de nagyon durván. Beijedt.

Én meg megelégeltem a monogámiát, meg balekségemet és lebeszéltem Hokissal, meg egy bakancslistát teljesítővel is, csak nem nálam.

Így is túl sokat adtam, ha ez volt a hála...

Tegnap remek hokimeccset néztünk, fura volt tévében, kommentárral! Jobb élőben. Vagy csinálni.

Főzött ebédet nekem.

Átjött a legédesebb cimbije, imádom, nagy kedvenc!

Aztán Bével palacsintáztam a belvárosban, majd megnéztük kedvenc magyar kortárs íróm darabját színházban.

Utána irány a külvárosi kocsma, ahol Judós3 cimbijeivel folytattuk a megkezdett iszogatást. A kedvenc rám is nyomult finoman.

És akkor felvetettem Judós3-nak, hogy vegyük be harmadiknak.

Elgondolkozott, a részletekről kérdezett. Még sosem csinált hasonlót. És nagyon vonzó fiatal fiú, szőke, kék szemű. Szép kontraszt a dús, hollófekete hajú Judós3 mellett, huh! Bevallom, nagyon tetszenének. És láthatóan ők is nyitottak rá.

De elvetettük végül, nem is ittam többet, 10 tömény csúszott le az este folyamán így is, bevállalóssá tesz. Még jó, hogy nem vagyok ivós...

Mi hajnalban hazamentünk, a kedvenc cimbi is nálam aludt, megágyaztam a kanapén, reggel esett be berúgva. Megszabadítottam a felsőruházatától, de jókislány maradtam.

Ma meglepi reggelit kaptam fiss péksütivel, virággal, kávéval.

Judós3 ma tanul, én olvasok a napsütötte nappaliban.

Ha nem pihenem ki magamat, kikészülök, a színházban volt pár perc, hogy a levegőtlenségtől ájulásközelben voltam.

Be kéne vezetni a 6-8 óra alvásokat, de a jövő héten lesz 2×2 óra spanyol, rá tanulás, hokinézés, egy színház a régi spanyolos bandával, fogorvos, kondizások, a titkos dolgok, egy buli még hétvége előtt, és havi zárások vannak a cégnél.

Pff.

 

komment

Profi

2017.04.21. 13:34 :: Tobber

Majd ismét zseniális időzítéséről tett tanúbizonyságot Hokis, most hívott fel, hogy randizzunk már. És akkor ne nálam.

Habozok. Az egyetlen pasika, aki bunyó esetén nem maradna alul Judós3-mal akivel nagyon szívesen találkozom bármikor.

komment

Na

2017.04.21. 12:34 :: Tobber

Na, az ilyen helyzeteket kezelem másképp, mint az átlag.

Nem hiszek a monogámiában. És nem hiszem, hogy ha félrelépek, kevésbé szeretnék valakit.

De most nem én léptem félre. Hanem Judós3.

Este nézte a telefonján az általam összerakott önéletrajzot, amikor felugrott egy női név a messengeren és furán kezdett viselkedni. Felfejtettem. Vele márciusban volt (korombéli) egyszer. És amikor eltűnt ugye azon az emlékezetes szombaton, az is egy részegen felszedett (másik) nő miatt volt.

És ami igazán zavart, hogy új nőre kezdett nyomulni, amikor már hozzám akart költözni. Az első kettő alatt szeretők voltunk, meg engem nem a félrelépések zavarnak, hanem a hazugságok, de ez az utóbbi, amiből nem is lett semmi 3 hete, ez nagyon bánt.

És akkor este kilenctől volt némi sírás, ajtócsapkodás, pakolás, hajnali egyig hallgattam, ahogy könyörög, hogy bocsássak meg, és mióta összeköltöztünk, nem csinál semmit (megmutatta a messengerét és ezalapján tényleg), mert fontos vagyok és nagyon szeret és ösztönzöm és megszakad a szíve, hogy így lát.

Hallgattam. Jeleztem neki, hogy ha megcsalnak, vissza szoktam csalni (és közben a telefonomon öt(!) exszeretőm jelentkezett be sorban, mintha éreznék!), miközben azon agyaltam, hogyan vezessem fel neki, hogy a hűség szerintem faszság nem kell kötelező legyen és az ösztöneinkkel ellentétesen van ránkkényszerítve, ezért ha egyikünk sem akar, akkor ne legyünk azok, éljünk nyitott kapcsolatban. Akár havi egy hétvége, akár kéthetente egy nap. Teljes döbbenet volt az arcán, ő még ebben sosem gondolkozott. És nem biztos, hogy elviselné, ha mással vagyok. Pár hete beszélgettem egy így élő párral, ők úgy oldják meg, hogy bevesznek harmadikat, negyediket, és addig is együtt vannak. Hát nem tudom. De nem bánom, hogy ez így eljött.

Kaptam ígéretet hűségre (nem hiszem) és nyitott telefonra, bármikor megmutatja, mi van benne (ezt eléggé gáznak érzem, nem akarok nyomozni).

Volt egy pillanat, hogy összepakolt, taxit hív hajnalban, de neki csak 3 órája maradt aludni, ma megbeszéljük.

Ahogy pár napja itt összefoglaltam, nem a pasimként tekintek rá, hanem egy nagyon szórakoztató játszótársként. Úgyhogy ebből én ki tudok jönni jól, ő nem hiszem, de jó lenne vele maradni. Azért még átrágjuk kicsit, főleg a hazudozás részét. És tudom, hogy a legtöbb nő nem így reagálna, de nem az én életemet élik.

És nekem ott a több tucat jelentkező, nem vagyok rászorulva és nem félek az egyedülléttől sem, ha másként alakulna. Na majd meglátom, mi legyen, ne terjesszétek azért.

komment

Grr

2017.04.20. 16:05 :: Tobber

Tegnap este két órát ültem elázva, hullafáradtan a nyelvórán és szétrobbant a fejem, alig fogtam fel bármit is.

Fél nyolckor találkoztunk Judós3-mal a plázánál, bevásároltunk, most ő fizetett. Tökölt is a bevásárlólistával a boltban, már alig álltam a lábamon.

Néztünk kisállatkereskedést, ő úgy szeretne közösen valami madárkát. (Kuss!)

Fél kilenc után estünk haza, 15 perc gyalog a hidegen ömlő esőben, átázott nadrágban, neki a cipőjében is tocsogott a viz, plusz két fok, áááá! Hiányzik a mensimnek, szétfagytam.

Kitalálta, hogy előbb együnk, aztán zuhanyozzunk csak le. Édes volt, hozott finom kaját meglepetésnek, nem mondhattam nemet, de csak a zuhanyra vágytam. Egy jégert bedobtunk, mert remegtem átfagyva. Kitalálta, hogy üljünk be a kádba. Hát az pont nem tenne túl jót a hasgörcsnek, hagyjon inkább egy gyors zuhanyzásra, hajmosásra, mert elájulok. És akkor beszélgetni akart, meg írjak neki önéletrajzot és én nagyon fáradt voltam és elpityeredtem, menjünk már aludni. Ő még odadobott egy tésztát, megígértette velem, hogy leszűröm, amíg zuhanyzik, amit el is felejtettem, sminklemosás, arckrém, bealudtam. Reggel sem ébredtünk az órára. Én irtó fáradt vagyok. :/ Tolom a maradék húsvéti csokikat magamba, hogy legyen energiám.

Ma munka után kondi, aztán főzök valamit, este lehet, hogy jönnek a cimborái dárcot nézni. Mondjuk ők cukik.

komment

Insta

2017.04.20. 11:59 :: Tobber

Szeretem az instát, metrón hazafelé átlapozom.

Egy általam nem ismert (engem minősít) magyar énekes kezdett apuka-gyerekek blogot és meglepően vicces, magyar vonalban határozottan szórakoztató.

https://www.instagram.com/really_small_gang/

Hasonló ehhez, rajta nagyon röhögök:

https://www.instagram.com/father_of_daughters/

 

komment

Jó hír

2017.04.20. 08:50 :: Tobber

http://pompoller.blog.hu/2017/04/19/korszakvaltas_182#comment-last

:))

 

komment

Havazás

2017.04.19. 13:49 :: Tobber

De akkora pelyhekben, másfél órán keresztül, mint télen sem.

Ezt kaptam a tegnapi napomért ajándékba. :) :) :)

komment

süti beállítások módosítása