HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Töltődik.......5%

2017.12.18. 10:52 :: Tobber

Írom a kis excelemet, a hokivébé bérlet megdobta a költségeimet, de megéri!

A csütörtöki kollégás iszogatás után átmentünk a monstre céges partira. A gyógyszer miatt nem nagyon iszom, hajnali egyig bírtam így, karaokézva, mindenkivel ölelkezve dumálva.

Egyik távoli kollegina vont félre, vele pont az történt, mint nekem Judós3-mal. Sokat látott minket, szerinte a fiú hót szerelmes volt belém még októberben is.

És ugyanígy borult ki és nem akart élni.

Elmesélte, hogy 3 hónap múlva visszakönyörögte magát a srác, de a lány már csak pár hétig tűrte.

És tök cuki most mással. Úgyhogy hagyjam a pixába.

Még nem tudom, de nincs kedvem annyi gondhoz megint, akármilyen elbűvölő 0-24-ben Judós3.

Annyit hat a gyógyszer, hogy tudok aludni 6 órát is, király.

Ezen kívül a sz.x és a kádfürdő (én!) dob csak fel, de haladok, ha bőgök is sokat.

Szombaton nyitásra megrohamoztuk Anyuval a plázát, ajándékok, kávé pipa, 11:30-ra leléptünk.

Délután segítettem a keresztfiam zsúrján. Nem esik nehezemre tíz hétévessel órákig hülyülni, imádom őket! Oké, a fejem szétrobbant, utána maradtam még a családdal, persze a kalapácsos ajándékot kellett kinyitni! :D

Fotós kért újabb lehetőséget, amire szintén nem jött el, úgyhogy nem sok ilyet tettem életemben: úgy elküldtem a pixába, hogy remélem, azóta nem jut szóhoz!

Vas.reggel két óra netes spanyol után egy vizilabdás szépség szórakoztatott, d.u.elmentem Téékhez adventi forraltborozgatni a cimbikkel.

TCsV szerencsére "elfelejtette", nagyon dühös vagyok rá, amiért Judós3-nak ilyeneket ír, hogy miatta vagyok drámaian, meg most fogom fel, hogy nincsen. Ami nettó seggfejség. Gyűlölöm a xarkeverőket.

Késő este átjött egy új és nagyon okos, hajnalig szórakoztatott, annyira élvezek meztele...őő a tudományról, politikáról beszélgetni értő emberekkel!

Mától pihenés. Kondi, fadíszítés, fodrász, cimbik, spanyol, szeretők, a segítőcsaj, koncert, Nagyi, szülők, nagynénik, unokatesók hada, tánc, színház (a holnaputáni, még Judós3-nak ajándékozott jegyet eladtam, ne legyen agyalás, hívjam-e, de másikra Bével megyek), aztán év végi monstre néptánc, Judós3 szülinapja, amire azért csak írok, sztem átalvós Szilveszter, meló megint.

 

komment

süti beállítások módosítása