HTML

Max

2017.01.30. 17:35 :: Tobber

Hajlamos vagyok kimaxolni dolgokat, de ettől a betegeskedéstől szabadulnék már!

Munka sok, főnök újra az aurámban, de az nem zavar.

Négy napig aludtam, meg takarításon, mosáson túl nem sokat csináltam, aludtam két fulladozás közt.

Egy nap voltam erősebb, akkor bevállaltam a randit egy új édesbogárral, jaj, hát csodaszép zöld szemei vannak, szőke, meg szálkás, meg nagyon szép az állkapcsa és azt imádom. És nem egy problémás alkat, csacsogós, közvetlen, gondtalan, kedvelem a típusát.

Aztán megint szarabbul lettem.

Közben a cégnél pitiáner dolgokat simítok el más helyett, megdöbbentő, kit rúgunk ki a héten, rákaptam egy kézműves hamburgeresre, amit eddig is imádtunk, most 8 percre van az új irodánktól, aztán rádöbbentem, hogy akkor Bétől sem kerültem olyan messze és újra ebédelgethetnénk együtt, mint amikor még egy házban dolgoztunk, aztán a profi sminkesboltban rossz színű alapozót adtak, pedig direkt bevittem az előzőt, ami nem is tudom, hány év alatt fogyott el, Bé, még veled vettem anno, ez az egyetlen, ami kb. 10 évet fiatalít a barnás bőrömön és litere 65 000 Ft, és hiába elég egy deci sokáig, luxus ekkorát tévedni. Persze otthon vettem észre, bíztam a tudásukban. Másnap visszavittem, három eladó nyüzsgött, hogy ez nem is lehet, meg kerülgettek, hogy ők ilyet nem csinálnak. Nekem volt irtó kellemetlen, helló, én vagyok az ügyfél, nyilván nem akarom átvágni őket, ha visszahoztam! Vonakodva kicserélték a helyes színre. A l.f. a fenekükbe. Gyorsan felírtam a dobozról az üvegen nem lévő színkódot, legközelebb neten rendelek, máshonnan.

Aztán gizdultam Békának, hogy megyek végre vasárnap sportolni, de lebuktam, mert oda akart jönni a terembe, én meg a fulladásom miatt lógtam, szal azóta kerül, és inkább futárral kéri el a nálam lévő ruháját és utalja a tartozását. Meg volt egy határozottan fülledt álmom (köszönet, Rhinatiol!) BéZséjével. Aki sosem volt sem esetem, meg ugye barátnő férje. Igaz, álmomban 20 éves élsportoló teste volt csokibarnára sülve (Zsé pedig nem csokibarna és lövésem sincs, milyen az alakja). Jeleztem Bének, hogy a tudatalattim miket akar csinálni a férjével, de Bé nagyvonalú volt.

Lemaradtam a hétvégén arról a színházi előadásról, amiről lemaradtam ősszel is, akkor is beteg voltam. Nem mentem suliba. Visszautasítottam egy koncertjegyet és egy bulit. Szerdán ismét színház, egyelőre nem látom, hogyan nem fulladok meg addig. Cimbikkel szervezzük a következő bulit, nálam lesz, de minimálmódban kiadtam, hogy hozzon mindenki, amit enni-inni szeretne. Sorban térnének vissza az exszeretők, Műegyetemista, akit fél éve untam meg egy év után, mert mindig arrébbpakolászta a randijainkat, hogy másokkal találkozzon. Erre belemegyek egy hete: ismét arrébbtette aznap. Úgyhogy ismét elküldtem. Építész hasonló okok miatt, most újra ír. Ememás is. Kismacska. Nem tudom, mi itt a beceneve srác. Pincérfiú. Mindenkit visszautasítottam. Jogászhallgató végzett a vizsgáival, de nincs kedvem hozzá sem, pedig ő nagyon ragaszkodó másfél éve.

Én tök jól ellennék hosszú távon Rosszfiúval, Hokissal, meg ezzel az újjal...

komment

Elég!

2017.01.25. 17:55 :: Tobber

Egy hónapja beteg vagyok.

Tököm kivan!

Irtó fárasztó így dolgozni, szétfagyok az utcán lázasan, meg gondolom, a gyógyulásban sem segít, a metrón is mumus lehetek, hogy könnyesre köhögöm magamat. Stressz, kapkodás, a fejemben van tíz feladat, koncentrálnék egyre, közben a többit terelgetve, közben öt percenként beesik pluszban egy tízperces SOS, fúrnak alattunk két hete, beszélnek hozzám non-stop, telefonálnak mellettem, zsong a fejem és szétrobban a belem a fájdalomtól, mára megszerveztem egy búcsúztatót, mert ki más, túlórázom, ajándékot intézek a szabadidőmben, sosem tudok nyugodtan hazamenni, mindig marad félbe ezer dolog, elájulok.

A többi bajomat nem is ecsetelem.

Úgyhogy utánam a vízözön, kiveszek két nap szabit. Négy napig csak menstruálni aludni fogok. Hazaviszem a gépemet, mert pár határidőm van, de kíváncsi vagyok, akik szívességekkel terhelnek non-stop, vajon képesek-e megoldani nélkülem. Kénytelenek lesznek. A főnököm elengedett, más nem is adhatna feladatot nekem.

A spanyolt hanyagolom, nem jön be a tanár módszertana sem. Négy órát vagyunk a suliban hetente, mégis egy nyelvtankönyv kimásolt oldalait a végén adja oda, tanuljuk meg otthon(!). Értelmezzük magunkban a nyelvtani magyarázatokat spanyolul, majd írjunk leckét belőle. Azzal foglalkozunk kb. tíz percet, aztán majd' 4 órán át videókat nézünk, meg beszélgetünk. A szövegértésem hatalmasat nőtt, de a nyelvtant szeptember óta alig-alig értem, meg ennyi erővel magam is tanulhatnék otthon. Meg akkor minek vetettek meg velünk másik könyvet, ugye.

Nem tetszik, na. A tanár szimpi, de nem otthon akarok bonyolódó nyelvtani részeket elemezgetni, arra kéne a tanár.

Úgyhogy döntöttem, megismétlem ezt a szintet. Befizetem újra és aznap megyek, amikor nyelvtanközpontú tanár lesz. Nyilván egy szint felett nem fontos a tökéletes nyelvtan a társalgási szinten, de az alapok legyenek már rendben. Épp a felszólító mód, a feltételes mód és a kötőmód alapja maradna hiányosan.

Legalább új könyvet nem kell vennem, meg nyilván 60-70%-át már tudom majd, de. De ez az én hobbim, ne legyenek belőle keserű órák a lecsípett szabadidőmben.

Ebben a hónapban sport nem is volt (egy tánc), cimbiket tán kétszer láttam, fiúkból csak Hokist kétszer, meg Rosszfiút.

Meg beugrott egy tavaszi randim, és egy új, aki azóta is hivogat, de nem tudok neki mit ígérni. Pedig 3 percre lakik tőlem, jó pasi, de semmi erőm hozzájuk. Ja, és ő az időközben vidékre költözött Létra öccsének legjobb barátja, ők is ismerik egymást.

Merthogy kicsi a világ. Egy városból, egy haveri körből, és ugyanazt a környéket választották lakóhelyül is.

Hát, egy kicsit redőny le.

komment

MINDEN hoteltartózkodásom egy képben

2017.01.23. 20:47 :: Tobber

fb_img_1485200608862.jpg

 

komment

Tipp?

2017.01.21. 18:23 :: Tobber

Na vajon hányan tippelnétek arra, hogy a délutánomat lázasan fekve töltöttem és a spanyolfüzetembe rajzolgattam szivárványpónit Bével közös új vállalkozásunkhoz, amivel nagyon meggazdagszunk?

 

komment

...

2017.01.20. 22:45 :: Tobber

...amikor felszáll a bkv-ra egy gyönyörű pasi és gyorsan új keresést indítasz a tinderen.

 

komment

fel a kanapéról!

2017.01.19. 17:24 :: Tobber

Ha kekszet akarok, akkor nem találhatok kifogást a 3-4 hete hanyagolt sportra sem, pedig egy csomó eszembejut! Hétfőn este az öt centi vastag egybefüggő jégpáncél miatt nem indultam neki, tegnap már le kellett menni táncolni. Mondjuk a jég a környékbeli utcákban változatlan, nagyon óvatosan vezettem este, egyébként a napi 2*15 perces sétám a BKV-ig/tól 2*20 percre hosszabbodott.

Plusz a metróm egy hónapja döcög, meg-megáll és vesztegel az állomásokon, kimarad*, tömegnyomor, amire pedig átszállok, az néha nem is jár.

G**, I és J jött velem (H nevű cimbim nincsen), nagyon ránkfért, meg sem álltam 2,5 órán át.

Rosszfiúval romantikáztam egyik este, hát az igazán cukiságra sikeredett. A pasi szép, édes, bújós, bókolós, lazán reagál az én erősen pikírt humoromra, és olyanokat mond, ha meglát, hogy húbameg, egyre jobban nézel ki, meg amikor a fogyásról beszéltünk, azt mondta, hogy régen is bomba voltam, de most p.rn.sztár testem van (ehhe), meg élete nagy élménye, amiket csinálunk, és kis szerelmemnek hív, és megbeszéltük, hogy irtó kövér gyerekeink lennének, meg olyanokat ír következő nap, hogy gyönyörű vagyok és nyilván helyén kezelem, de jólesik.

Tanuljatok, pasik, fontos a hiteles(nek hangzó) visszajelzés.

 

* Bár rinyának tűnhet, mert 3 percenként jár, de tömve 200 emberrel. Ha csak 12 percig marad ki, akkor egy 100 méteres szerelvényen 800 ember (meg laptoptáska, hátizsák, retikül, kutya, babakocsi) akar bezsúfolódni csúcsidőben. Képzeljük el.

**Gé (egyébként hetente lát):

- Hú, mekkora a változás?

- A fogyás? 10-12 kg, de izmosodom is.

- Nem, a hízásodra gondoltam, a 10-12 kg látszik is.

komment

A titok

2017.01.15. 10:06 :: Tobber

Ha kihullik a hajam negyede, le is vágatom rövidebbre, és óvatosságból nem használok puhítós balzsamot, akkor reggelre megszáradva tökéletes megázott balázs pali frizkóm lesz.

 

komment

Felülírtam

2017.01.14. 17:50 :: Tobber

Bő két hete nem kekszeltem, már nyomasztott.

Végszóra hívott Hokis, a legkevésbé problémás szeretőm, rövidrezártuk, átugrott.

Szeretem, hogy jó érzékkel tudja, mikor akarom látni, meg hogy nem igényel sok óra lelkizést.

És nála jobban senki nem tudja lefordítani nekem a szakkifejezéseket! :)

És hetek óta jelentkeznek be a skacok, úgyhogy kimazsoláztam a kedvenceket, este átugrik egy, holnap randizom mással, meg Rosszfiú akar "romantikus estét", nem tudom, mit ért alatta, de egy párhuzamos életben mi ketten biztosan szerelmesek vagyunk és bébinek szólítjuk egymást. Ja, így is bébinek szólítjuk egymást.

 

komment

Nihil

2017.01.14. 13:36 :: Tobber

Nuku sport. Nuku kultúra. Nuku buli, barátok, tánc, pasik.

Kollégák kétszer mennek bele az estébe jövő héten. Nélkülem.

Suliba sem volt erőm elmenni. A nyelvtant úgyis otthonra adják fel, heti 100-150 szóval meg van elég szókincs, ha ma ki is marad.

Csak a munka van. Mondjuk az sok. Év eleje óta két megdöbbentő nagy bejelentés volt és ketten mentek el a környezetemből.

Pihenek.

Nincs diéta. Csak gyors főzések. Élvezem a nagy felfedezésem: mindig van sütésből kimaradt őrölt mák lefagyasztva, ami ugye nem fagy tömbbé egyáltalán, úgyhogy maradék durumtésztára rákanalazok egy adagot, édesítő és kész a mákostészta. Nyami!

 

komment

hard

2017.01.11. 14:19 :: Tobber

Ja, 2016. összefoglalójából hiányzott, hogy őőő, a negyvenedik szülinapom előtti héten eléggé őőő eleresztettem a gyeplőt, kiéltem magamat, durván.

Az igazán jó volt.

 

komment

Amikor

2017.01.10. 23:21 :: Tobber

...Békával esti csetelek.

2017-01-10-22-11-05.jpg

komment

Amikor

2017.01.10. 23:17 :: Tobber

...a magyar hokiligáról magyarázok cseten.

Spanyolul.

Mert olyan meccsen még nem volt és menni akar.

Pont Pesten.

Nem bírom lebeszélni.

De élőben is spanyolul kell beszélnünk. És a meccsen elmagyaráznom neki a szabályokat, mert nem ismeri.

Spanyolul.

Szeretem a kihívásokat.

Megyek szótározni a korong, üt, ütő, túl, vonal szavakat.

 

komment

Gr

2017.01.09. 17:18 :: Tobber

Úgy egyébként b.szott szarul vagyok, már bocsánat a kifejezésért.

Karácsony után lejájultam a szteppadról, azóta minden elért, ami eddig is volt, meg ami még sosem.

Úgyhogy ezerféle vitamint tolok, amitől a bélgyuszi nem lesz kafább nyilván, de a többi talán, hajszesz, gyógyszer, krémek, ritka legyengültnek érzem magamat hetek óta.

27-e óta nincsen kondi, nincsenek fiúkák, nincs esti program és kultúra, van otthon kuckózás, kávézgatás, befejezett hatalmas horgolás, meg karton applikációk. Legalább a lakás megszépül.

Valami ilyesmi színű most (a stílus nem). Amikor Bével (lány, alacsony és negyven kiló, mert én meg tudom választani a segédemet, véletlenül sem magas Békát, vagy Gét kértem, esetleg a fiúkat) kifestettük a lakást, és tévedésből ezt a zöldet keverték be nekem a festékboltban (jó, kicsit halványabb), nagyon megörültem, bevallom, szeretem. Tudom, hogy nem trendi a színes fal, nekem kuckós a sok-sok sötétzöld növénnyel,  fával harmóniában, sok fehér kiegészítő, kanapé, fotel, kisszőnyeg, kaspók, dekor, apró rózsaszín árnyalatok, ici-pici rezes csillogás itt-ott, letisztult, de vidám.

Most van időm bámulni is.


lakber_szinek2017.jpg(design-seeds.com)

 

komment

diy

2017.01.09. 09:43 :: Tobber

Kreatívkodni tanítottam az ünnepek előtt a cimbiket, most jönnek a fotók a végeredményekről.

Tehetségesek. Vagy tehetséges vagyok.

komment

:)

2017.01.09. 09:42 :: Tobber

Ha szar a kedvem, csak megnézem csodaszép és nagyon férfias Rosszfiú kamaszkori képeit és percekig röhögök.

Fel a fejjel fiatalok, van remény.

 

komment

süti beállítások módosítása