HTML

IKEA

2017.09.22. 11:31 :: Tobber

Kettős a kapcsolatunk. A régi, natúr/pácolt fából készült bútorait, és a megfizethető kanapéit/fotelukat szeretem, tőlük származik a konyhabútorom (oké, csak a frontok), lámpák, könyvespolc, nagyjából minden. Rém igénytelen fajta vagyok, legyen kényelmes, otthonos és szolgálja a funkcióját kevés fájdalommal (értsd ne legyenek kiálló szélek és éles peremek, mert hajlamos vagyok mindenbe beleütközni).

Másra nincs is szükségem.

Másrészt naponta kétszer sétálok el az áruház bejárata előtt, mégsem visz rá a lélek, hogy bemenjek, még zárás előtt is visító gyerekek, falkában utat elálló szülősereg slattyog ráérősen, körül sem nézegetve. A gyerekek szenvednek, ordítanak, nyilván este kilenckor nem ott kéne lenniük, kikerülni őket képtelenség, elvannak a saját világukban, más élőlény nem létezik, brrr. Múltkor elmaradt a spanyol, előbb értem volna haza, de nem volt kulcsom, be kellett várnom Judós3-t. Épp az IKEA előtt álltam, bementem.

És nem volt kedvem körbesétálni, ötleteket gyűjteni. Pedig egy kilencezer forintos utalványt is kaptam fél éve, "ingyen" vásárolhattam volna.

És inkább a hallban vártam. Így vagyok én az IKEÁ-val.

Naszóval a héten megerőszakoltuk magunkat, elköltöttünk belőle 7 000 Ft-t, a fokhagymanyomónkat pótoltuk, új lábtörlő a teraszhoz, három váza, tányéralátétek, szalvéta, szilikon jégkrémforma. Más nem tetszett most.

De a delikát bolt kötelező kör, ha már bemegyek. Sült hagyma. Tengeri kütyük. Kókuszgolyó. Judós3-nak gumicukor. Végül nem vettük meg a tésztakosárkákat (üres), de bánom, mert lusta vagyok lisztezni-konyhát koszolni egy jó quiche-ért, viszont összedobnék valami baconös-sós falatkákat. Lehet, hogy ma hazafelé besétálok érte.

Battyogunk az ikonikus kék szatyorral, Judós3 majszolni kezdi a gumicukrát. Oké, akkor én is majszolom a saját desszertemet, kinyitottam a sült hagymát. Látom, hogy csurgó nyállal bámulja. Megkóstolta. És már bánta, hogy ő nem azt vett magának. :D :D
A hasunk? Nagyon fájt reggel. De megérte.

KRUSTADER Mini tésztakosár IKEA Mini tésztakosárkaKRUSTADER Mini tésztakosár IKEA Mini tésztakosárka

ikea.com - KRUSTADER

komment

süti beállítások módosítása