HTML

:)

2017.08.15. 11:44 :: Tobber

Jól van na, pms-em van.

Úgy látom, jogos a morgásom.

Ma végre aludtunk 7 órát, el nem tudom mondani, mennyire boldogító érzés tompa fejfájás, szédülés nélkül létezni. Rég volt ilyen.

Igaz, este hullák voltunk. Spanyolon se kép, se hang, annyira elpilledtem, pedig nem is volt sok munkám előtte. Épp valami olyasmit gyakoroltunk, hogy mik a reakciók 1-1 történésre, milyen kár, de izgalmas, nem mondod, stb. Annyi megmaradt pislákoló tudatom mélyén, hogy a spanyolok állítólag szeretik, ha a lényeget elismétled, dugóba kerültéééél?, száááázezer euróba?, kéééétszer esett le róla?, hát, biztos idegesítő lehettem, de csak a másodikra voltam képes.

A metrónál hagyott kocsinál már várt rám Judós3, aki bicajjal jött épp az edzéséről. Végigkerekezett mellettem a kertvárosban, még sosem beszélgettem így senkivel menet közben. :D

(Nyugi, kertváros, egyenes, hosszú utcák, 30-as övezet kevés autóval, max. néhány kikószált kutya zavaró.)

Hazaérve készített nekem szendvicset, én lecsúsztam a parkettára a kanapé elé és itt elvesztettem a kontrollt. Még megvan, hogy kiszótározom a nem értett szavakat, összeírom, mi a lecke, ott, a földön, felállni már nincs erőm… Az eredeti terv, hogy kilencre lemegyünk kondizni. Hát, félálomban megnéztünk néhány Jóbarátok részt. A kondi ma is nyitva.

A srác hajnalban kelt, 5:30-ra kell ott lennie, persze el is késett, utána már nem aludtam vissza, végre egyedül voltam epilálgatni, szemöldököt szedni (ja, az is epilálás).

Unalmas napok jönnek, most heti két spanyol lesz egy ideig, kondi, tanulás mindkettőnknek, cimbikkel a vidéki fesztivált lemondtam, semmi kedvem éjjel hazaautózni (=nem inni!!!), úgyhogy csak ilyesmi áll a naptárunkban, hogy autó őszi/téli felkészítő szerviz, tüzijáték (jaj!), egy kerti parti jövő héten, a vizsga, és vége a nyárnak.

komment

süti beállítások módosítása