HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Grr

2017.04.20. 16:05 :: Tobber

Tegnap este két órát ültem elázva, hullafáradtan a nyelvórán és szétrobbant a fejem, alig fogtam fel bármit is.

Fél nyolckor találkoztunk Judós3-mal a plázánál, bevásároltunk, most ő fizetett. Tökölt is a bevásárlólistával a boltban, már alig álltam a lábamon.

Néztünk kisállatkereskedést, ő úgy szeretne közösen valami madárkát. (Kuss!)

Fél kilenc után estünk haza, 15 perc gyalog a hidegen ömlő esőben, átázott nadrágban, neki a cipőjében is tocsogott a viz, plusz két fok, áááá! Hiányzik a mensimnek, szétfagytam.

Kitalálta, hogy előbb együnk, aztán zuhanyozzunk csak le. Édes volt, hozott finom kaját meglepetésnek, nem mondhattam nemet, de csak a zuhanyra vágytam. Egy jégert bedobtunk, mert remegtem átfagyva. Kitalálta, hogy üljünk be a kádba. Hát az pont nem tenne túl jót a hasgörcsnek, hagyjon inkább egy gyors zuhanyzásra, hajmosásra, mert elájulok. És akkor beszélgetni akart, meg írjak neki önéletrajzot és én nagyon fáradt voltam és elpityeredtem, menjünk már aludni. Ő még odadobott egy tésztát, megígértette velem, hogy leszűröm, amíg zuhanyzik, amit el is felejtettem, sminklemosás, arckrém, bealudtam. Reggel sem ébredtünk az órára. Én irtó fáradt vagyok. :/ Tolom a maradék húsvéti csokikat magamba, hogy legyen energiám.

Ma munka után kondi, aztán főzök valamit, este lehet, hogy jönnek a cimborái dárcot nézni. Mondjuk ők cukik.

komment

süti beállítások módosítása