HTML

Tegnap

2017.03.24. 11:40 :: Tobber

Zárásaim vannak, és tegnap (talán először a tíz év alatt) flottul lefutott minden az SAP-ban, úgyhogy azóta is idegesít, hogy hol van a szokásos ezer hibaüzenet (ami nem az én hibám, hanem a hibás fejlesztéseké). Vajon most jól futott le, vagy nem, csak nem pittyegett?

És akkor szépen hazasétáltam a napsütésben, meglocsoltam a boglárkámat, facsartam három narancsot, azt vacsoráztam kesudióval. Vettem egy zuhanyt, hétkor(!) befeküdtem az ágyba, az egy hete kerülgetett előkészített cérnákat, tűket, gyöngyöket, anyagokat elrendeztem és befejeztem az épp egy éve elkezdett ékszert. Félúton lebontottam és újrafűztem. Jaj, nagyon szép lett! :O

Holnap Judós3 biciklitúrára megy, én meg reggel elmegyek ugyanennek a tanfolyamnak a folytatására. Benne van a pakliban, hogy ha egyszer a spanyol tengerpartra költözöm, és a két lakás kiadásából szeretnék alapjövedelmet, és úgy alakul, hogy nem találok munkát egy ideig (addig még egy barista tanfolyamot elvégzek nyáron, kávé mindig kell az embereknek! :D), akkor simán el tudom képzelni, hogy ékszerek netes eladásából pótolgatom ki a jövedelmemet.

Vagy majd meglátom, de több SAP-t/excelt/Outlookot nem szívesen néznék napi nyolc órában.

És ezek a színes ékszerek tényleg mutatósak, szépek, talán vannak is olyan szinten, hogy eladhatóak. Majd kiderül. :)

Holnap megyek még az egyik nagymellűekre szakosodott webshop irl próbájára is (nem, fingom nincs, mekkora most a méretem, hátban izmosodom, elől fogyok), ahol csak velem foglalkoznak 15 percet (bizony, ilyenekért megyek én Angliába is!).

Este meg Judós3 jön, meglepem valamivel, vasárnap meg talán kijutunk takarítani. :D

komment

süti beállítások módosítása