HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Pihi

2016.10.30. 15:48 :: Tobber

Kényszerítettem magamat a pihenésre. Jólesik.

Nem edzek, nem tanulok.

Főztem, sütöttem itthoni maradékokból. Takarítottam, pakoltam, égőket cseréltem, ágyat húztam. Horgoltam, lassan befejezem a kendőmet, hónapok óta nem volt rá időm és már vár két másik gombolyag csodás angóra. Keresem a hozzá illő mintát. És adventi dekornak is horgolást szeretnék, ujjgyakorlat. És egy babacipőt, pár hét múlva születik a pici ott, ahol tavaly esküvői tanuskodtam.

Hajpakolásokat próbálok, a sport miatt sokat hordom copfban, sokat mosom, szalma volt.

Kávézom és diétás sajtosozom kicsit ledőlve, valami sorozatot nézek, befejezem a horgolást, aztán jön A Test Aki éjszakára.

Meg tudnám szokni.

 

komment

Le

2016.10.29. 21:47 :: Tobber

Ja, Építészt is leépítettem. Sajnálom, mert jó vele, de már kétszer átbeszéltük, hogy ne szórakozzon dátumokkal, majd a végén órákkal később érjen oda aznap is, ezt két hete megint eljátszotta, elküldtem.

Erre a héten ír, hogy mizu, rég látott, jó lenne. Mfv? Ők nem érzékelik a dühöt, vagy pofátlanul próbálkoznak?

 

komment

Nyíg

2016.10.29. 21:41 :: Tobber

Fáj a hasam hétfő óta.

A hajnalokat a mosdóban töltöm.

Kialvatlan vagyok.

Hokist elhalasztottam holnapról, A Testet lebeszéltem a máról holnapra, vagy nem tudom.

Az új nálam volt tegnap, pocsék volt, top5 legxarabb. Hazaküldtem, ő is érezte.

Fáradt vagyok a napi 20-25 csetet kezelni, de hiszti van, ha nem válaszolok. Szelektálnom kell. :/

 

komment

Cukikák

2016.10.28. 18:45 :: Tobber

A fiúk sírnak, hogy a kanadai csapatból nem az NHL sztárok jönnek.

"Nekem mindegy, ki jön, legyen cuki kócos, korcsolyában a jégen."

Pontosan így.

Jogászhallgató viszont kiakadt, hogy a nők cukinak tartják, meg csak barátnak, vagy van pasijuk titokban, vagy nincs idejük kapcsolatra. Megsajnáltam: felajánlottam, hogy majd én járok vele. <3

 

komment

-

2016.10.27. 17:13 :: Tobber

Hát írtam érdekesen, aztán az informatikai káosz miatt elveszett.

Nem írom újra.

- Voltam két nap céges tréningen, én vittem a jégert estére, a hotelszobámban gyülekeztünk, hajnalig ittunk. Volt persze szakmai rész is.

- Életemben ültem vagy tízszer MÁV-on, úgyhogy előbb leléptem, felpattantam a déli vonatra hazafelé, hogy dolgozni is tudjak.

- A gépem egy totális katyvasz volt, addig balhéztam, míg egy másik használtra lecserélték, amin legalább a hálózati csatlakozó működik. (Ecseteljem, hálózat nélkül és akadozó lassú wifivel milyen multinál dolgozni hóvégi zárásnál?)

- Csütörtökön lehetett a mélypontom, annyira bőgtem. Már martam is, sikerült a legszórakoztatóbb szeretőmet elmarnom. :( Ritkán cseszem el én a szeretői kapcsolataimat, de ezért hibásnak érzem magamat.

- Beújítottam egy hokissal, aki egy bulldózer, de durván, ilyet még én is ritkán látok. Azt mondja, csak azért, mert ennyire tetszem neki. Péntek éjjel azért hazaküldtem, még leckém volt. Segíteni akart benne, beszéli a nyelvet, szexi!

- Reggel négy spanyolom volt, már közben írt, hogy délután jönne. Jó, ennyit nem bírok. Kocsit mosattam, tankoltam, bevásároltam, tanultam, mostam, főztem, áh!

- Vasárnap relaxnap, csodás őszi időben kimentünk a cimborákkal Opasija vízparti horgásztanyárára, pecáztunk, jó levegőn voltunk, nevettünk, beszélgettünk, játszottunk, csónakáztunk, nagyot főztünk és ettünk. Végre egy kis béke.

- Hazajöttem, mert hokis már várt, akire lecseréltem az estémet, mivel A Test, Aki Gyönyörű Arcú Is, az Kicsit Sokat Alkoholizás És Nehezen Bírja a Másnapot.

- Hokis tegnap is jött volna. Állítólag nem szed semmit.

- Konditeremben kínáltak valami fehérjével, na azóta 4. napja kivan az emésztésem, minden éjszakát a mosdóban töltök, hatalmas élmény, pláne kialvatlanul! Bélgyuszi ON.

- Kedden Kismacska ott aludt nálam, én meg a mosdóban olvasgattam át az éjszakát, szuper.

- Kismacskát lebeszéltem a szerdai és csütörtöki ottalvásokról, majd jövő héten. Máról A Testet is lebeszéltem, ő is ott akart volna aludni nálam. Ja, meg Kommandós is. Amikor meg én akarok valakivel összebújva aludni, hol vannak ezek? :D

- Annyira várom a négyes ünnepet, ki kell pakolnom a szekrényeimet, hogy éppen melyik ruháim fittek rám, mert 2-3 számot fogytam. De izmosodtam is, ugye. Cipőket is passzolok Anyunak, kollegináknak. Ha 37-es a lábad, szólj, kaphatsz!

- Két kondit terveztem be edzővel, ha meggyógyulok végre, akkor talán párat nélküle is, lesz egy hokimeccs-nézés Bével, BéZséjével, meg talán még egy, sütök sütit a kollégáknak, mert ezer éve a cégnél dolgozom, és ha mondanak egy kellemes emléket velem kapcsolatban, akkor ehetnek belőle, jövő héten nálam alszik Kismacska, következő nap A Test Aki, lesz egy új valszeg, fodrász, négy spanyol, össznépi táncos rendezvény, jövő hétvégét is négy naposra nyújtom két nap szabival.

Sorra utasítom vissza a jobbnál jobb programajánlatokat (mondjuk nem tudom, Béká miért akarja rontani a csapata statisztikáit velem!), de ennél többel fájó hassal nehezen bírkózom meg. Kialvatlan vagyok, de mocsokul!!!

komment

...

2016.10.17. 17:05 :: Tobber

De legalább nem látszik.

Ma megdicsért egy kollegina, hogy nagyon szépen lefogytam és látszik, hogy harmóniában vagyok magammal.

Holnap vidéken alszunk, Kollegina nem jön, két másik vetekszik értem, hogy velük aludjak. De cukik.

Kismacskának és Péfiának sírok, jól tűrik. Mindkettő hozzám hasonló alkat.

Szegények!

 

komment

:'(

2016.10.17. 12:52 :: Tobber

Az az egyik legnehezebb a mélypontokban, hogy nem szabad kimutatni. Mosolyogni kell és csacsogni és gondtalannak mutatkozni a végtelenségig.

Mert ha kimutatod, az összes hiéna lecsap, hogy beszélj róla. A zöldséges, a kollégák, a recepciós, akiknek mi köze lenne hozzá. Aranyosak, de nem a kedvességet, hanem a pletykaéhséget látom bennük. És akkor még hetekig hallgathatom, hogy na jobban vagy, biztos a pasik, van, aki szerint nem így kéne élnem (szerintem sem neki, de én kussolok), mittomén.

Nem. Van ilyen. Nálam van.

Hullámokban jön, egyre ritkábban, de jön.

Pénteken már éreztem a zuhanást, ültem a konditerem közepén súlyzózgatva, néztem a menő sportolókat, akik olyan akrobaták, mint én sosem leszek. És éreztem, hogy zuhanok, és a világ csak egy távoli inger, egyedül vagyok és nagyon-nagyon rosszul.

Még csacsogva lenyomtam a tornát, majd hazamentem és egész este sírtam, úgy éreztem, senki nem szeret. Nem engem hívnak, ha buli van, csak ha lelki segélyre van szükségük. Arra kuvvajó vagyok, aznap pl. a vidéki meleg kolléga kapcsolati gondjait kellett végighallgatnom, egyik exszeretőm(!) szerelmi válságára kellett okosat mondjak, tehát véletlenül sem a nekem fontosakat hallgatom meg.

Szombaton munkanap volt, olyanamilyen, aztán Bével ebédeltem, az jó volt, felvidított. Ettünk, ittunk, nagyokat beszélgettünk, az mindig feltölt, vásároltunk, megdöbbentünk a magyar eladók értetlenségén, ahogy azt szoktuk.

Vasárnap bőgve ébredtem, hogy nem vagyok fontos senkinek.

Nyilván nem így van, de ilyenkor irracionális a világ.

Remélem, az volt a mélypont.

Délutánig bőgtem, aztán ráerőszakoltam magamat, hogy elmenjek sportolni, az segíteni szokott. Hát nem.

Ott a teremben is pityeregtem, amikor már nem bírtam visszatartani.

Persze aznap is kellettem lelki segélynek távoli ismerősöknek, arra mindig jó vagyok, arra, hogy velem csak egy kávét megigyanak, arra nincs kedvük, f.szomba! :(

Közben megjött, hurrá, manikűröztem, átrámoltam a fél lakást, egy teljes nyelvleckét végigkardióztam a 90 perc súlyzózás UTÁN, amiről ugye le lettem állítva, mert az edzőm szerint kardionak bőven elég, amennyit a fiatalokkal sz.xelek (mondjuk ez igaz), ettem szénhidrátot is, de semmi nem segített.

Ma a metrón pityeregtem, a céges vécében bőgtem.

Ejjj, de elegem van.

:(

komment

Napok

2016.10.13. 15:47 :: Tobber

Ilyen hétvégét mindenkinek. :)

Pénteken hajnalig tanultam (jó, ezt nem kívánom), mert kezdődött a spanyoltanfolyam.

Négy óra egy igazi középkori spanyol mesehőssel vicces. Én vagyok a nünü a fél éves nyelvtudásommal, mellettem egy már középfokú nyelvvizsgát letett lány ül! :O Hát, morogtam, hogy visszahúztak az eddigi szomszédaim. Na ő nem. :D Fel kell kötnöm a gatyámat, mert mindenki profibb nálam, több év előnyük van.

Anyu szerint szeretem a kihívásokat.

Aztán Béká elémjött, lementünk a Balcsira kiélvezni a vénasszonyok nyarát koraőszi napsütést, wellness, romantikus kastélyszálló csodás kerttel. Pihenés, vodka, aminek hatására Béká németül tartott felolvasást az ágyban, álmomban nevetés, séták a csípős időben, nagyon ránkfért. Meg a wellness is. Szinte senki nem volt rajtunk kívül, nyugi, vízcsobogás, szaunák, medencében sakktábla. Megesett, hogy kimásztunk a mobilhoz leellenőrizni a játékszabályokat, két komoly meccset lenyomtunk. 30 éve nem sakkoztam.

Betermeltem három disznónyi zsírt a hétvége alatt, cigánypecsenyét a kedvenc éttermeim egyikében az őszi napsütötte teraszon, bacont, pizzát, meg égetett szeszt, ki voltam éhezve. Szabadalmaztatjuk, mert egy grammot nem híztam, pedig pms.

Aztán volt olyan, hogy a Hervisben a biztonsági őr a teljes nevemet köszöntött, elég meglepő élmény: a régi céges biztiőrünk. Végigpletykálta a vásárlásomat, cuki.

Volt glamour nap, van két cipőm, télikabátom, felsőim.

Volt olyan, hogy megtalált egy régi HR-esünk, hogy ugyanilyen pozícióba keres embert, érdekel-e engem, vagy tudok-e valakit. Mennyire menő dolog. Hátast dobtam a fizutól, nálunk csoportvezetők kapnak közel ennyit. A világ végén van, én meg már uuuuutálok naponta ennyit tömegközlekedni, úgyhogy köszönettel nemet mondok, de a kapcsolatot megtartom azért...

Azóta munka, sok, mert a Nagyfőnök egy káosz. És ismét rámsóztak három nagy feladatot, mert minden xart a cégnél én kapok, levenni semmit nem vesznek rólam.

Nálam aludt A Test Aki Gyönyör Arcú is, másik nap egy új és szép filozofikus beállítottságú fiú.

Volt, hogy azt hittem, a második jött vissza valamiért, de a házunk büdösbanyája nem túl nájas szomszédasszony csöngetett kora reggel, hogy gallyaznak az utcában, álljak el a kocsival. Összekaptam magamat, hogy akkor indulok is dolgozni, mire lerohantam, már el is mentek, akkor már lekocsikáztam a metróig...

Letöltettem Jóképújkollégával egy bő százezer forintot érő spanyol hanganyagot (mert én annyira törvénytisztelő vagyok, nem szeretem a filmeket/zenéket, hogy azt sem tudom, hogyan kell letötleni bármit), tömegközlekedve tudok gyakorolni, imádom.

Ma két illatozó doboz várt az irodaasztalomon, a srác készített máj- és töpörtyűkrémeket, azzal lepett meg.

Jó, hogy diétázom, nyami. Ezt hitelesen elő is tudom adni, amikor lelkesen tuszkolom az ábécé pénztáránál a vörösbort és a fél kilós kenyeret a sporttáskámba, amit a bolt előtt az üvegfalon át Béká döbbenten figyelt, épp arrajárt. Izzadva magyarázkodtam, hogy a szüleim 45. házassági évfordulójára viszem, meg a kenyeret is ők kérték... :D

Aztán Békával kibeszéltük az életet a parkolóig, mert félszavakból is.

Szüleim hazaértek A Városból Ahová Költözöm Majd Egyszer, de nem néztek nekem állást.

Aztán volt olyan, hogy a fogyásomról feltettem egy érdekes képet az életmód csoportba (nem magamról), pár óra alatt 170 lájknál jár.

Szombaton munkanap, hurrá, vasárnap pihi (=takarítás, pakolás, mosás, szómagolás, szokásos), aztán jövő hét vége négy nap öröm, közte négy óra a vicces tanárral, meg egy idei utsó bográcsozós kirándulás a cimbikkel.

És aludni akarok.

komment

Mottó

2016.10.04. 19:51 :: Tobber

Nem tudom eldönteni, hogy mi a nap mondata.

Ha engem klasszikusnak aposztrofálnak:

...hogy klasszikust idézzek "dehát én mégiscsak AZÉRT randizok".

Vagy a tiniklasszik párbeszéd:

Ugye Balcsin wellness meg iszunk?

És ennyi.

 

komment

Poli...

2016.10.03. 18:33 :: Tobber

...amoria témában olvasgatok, amíg várok a többiekre. Nyilván érintett vagyok benne, és élvezem.

Majd egyszer kifejtem, nekem miért ez a legkellemesebb megoldás.

És gyönyörködöm a szókapcsolatban, hát nem csodás?

"consensually nonmonogamous relationships"

<3 :)

komment

Lehet

2016.10.03. 17:24 :: Tobber

Elismerem, lehet, hogy fáradt vagyok. A hétvége is, a nálam buli, a randik, takarítás, alig aludtunk, ma nőgyogyi munka előtt (ismét minden remek!), cégnél ezer dolog, este megyünk a csoporttársakkal inni, még pakolni kéne a konyhámban, holnap fodrász, majd az egyik jön vissza éjjel, kondik, és tanulni kéne, kezdődik a tanfolyam. Még azt sem döntöttem el, melyiket akarom. Mondom, a héten kezdődnek.
És akkor az egyik cimbi szerint tuti elszámoltam magamat, mert drágára jött ki a főzés. (Ezres alatt!) Kevesebbre is kerekítettem, nem adtam hozzá azokat az alapanyagokat, amik úgyis voltak otthon, mindig az én rezsim, fogyóeszközeim fogynak, de tényleg nem akarok pitiáner lenni, ezekből a bulikból általában veszteséggel jövök ki, és akkor megkérdőjelez.

Hát, felgyülemlett néhány sérelem, jól kibőgtem magamat az irodában, lehet, hogy inkább nem is gyűjtöm be a pénzt, csak átküldöm a tételes bevásárlólistát, legyen ez az én vendéglátásom, aztán szervezze a következőt, aki akarja.
:'(

komment

Wiki

2016.10.03. 10:15 :: Tobber

Hát, mostanában került fel a bakancslistámra, hogy egy Wikipédia szócikk alanya is meglegyen, de ki is pipálhatom.

:D

komment

Bóktenger

2016.10.02. 16:39 :: Tobber

Hát ezeket feljegyzem magamnak. :)

Pénteken az edző sajnálkozott, hogy nem érek rá hétfőn (spanyolos cimbikkel iszunk), mert egy másik kliense imád velem kondizni. :)

Irtó cuki csaj, én is vele.

Azt is mondta, hogy a többiekkel kibeszéltek, hogy milyen jó a közelemben lenni, mert egy pozitív búra vesz körül. Biztos szórakoztatja őket, ahogy a kacifántos gyakorlatokat szidom.

Ja, és megkaptam az edzőtől, hogy mazochista vagyok. De bóknak szánta. Annak vettem. :D

Este átjött a fitneszfiú, akit nemtom hogy hívtam itt tavasszal, aszonta, nagyon jól nézek ki.

Aztán tegnap este a cimbik jöttek át a nyarukat elmesélni, fotókat mutatni (az egyik hely csodás, lefogadom, hogy nem is hallottatok róla!), mindenféle egészségeset főzni-sütni hozzám. Nyami!

Kicsit migránsvitáztunk, de nagyjából egyetértünk. A két jelenlévő külföldi, ittélő cimbinkkel is. :D

J és I azonnal megdicsért, mennyit fogytam, de Gé is, amint meglátott. Pedig ő hetente lát és nem egy bókolós fajta. :)

Ma reggel átjött A Test Meg A Szép Arc egyben. Jaj, hát hogy lehet ilyen szép az én szeretőm? :O

Meg édes is, és amikor meztelenül flangáltam a nappaliban, megjegyezte, hogy meg tudná szokni ezt a látványt. :3

És hogy a szemüvegem (köszi elhúzódó parlagfűszezon, hogy spórolok a lencsével!) mennyire erotikus (nem ezt a kifejezést használta). Oh.

Pedig tuti gyönyörű női voltak!

Már csak formálódnom, fogynom kell, akarok még bókot! És csinivékony Békával fogok bikiniben mutatkozni egy héten belül, ajajaj!

 

komment

süti beállítások módosítása